ελληνική μουσική
    491 online   ·  210.821 μέλη

    Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Παύλος Παυλίδης τραγουδούν μαζί στην Πάτρα..

    sillia
    31.08.2011, 09:37
    Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Παύλος Παυλίδης τραγουδούν για πρώτη φορά μαζί στην ΠάτραΤην Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο Πάτρας

    Η πατρινή δισκογραφική εταιρία Inner Ear παρουσιάζει δύο μεγάλους καλλιτέχνες για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στην Πάτρα. Ο λόγος για τη συναυλία των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Παύλου Παυλίδη την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 στο Κάστρο Πάτρας. Μαζί τους οι B-movies.

    Θανάσης Παπακωνσταντίνου
    Και φέτος το καλοκαίρι - και σε πείσμα των καιρών- ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με μεγάλο σχήμα. Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όπως και κάποια «παραμελημένα» που… βρίσκουν τη θέση τους, θα βάλουν τα δυνατά τους στα μουσικά νυχτέρια αυτού του καλοκαιριού. Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια.

    Τραγούδι : Ματούλα Ζαμάνη
    Δημήτρης Μυστακίδης - ακουστική κιθάρα
    Φώτης Σιώτας - βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι
    Κώστας Παντέλης - ηλεκτρική κιθάρα
    Μιχάλης Χανιώτης - μπουζούκι, τραγούδι
    Μάκης Μπουκάλης - ακουστικό μπάσο
    Σωτήρης Ντούβας - τύμπανα
    Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα, φλικόρνο
    Γιάννης Αντωνιάδης – κλαρίνο

    Παύλος Παυλίδης και B-MOVIES

    O Παύλος Παυλίδης ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά» και κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

    Οι B-MOVIES πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτή τη βραδιά. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.





    Info

    Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 – Κάστρο Πάτρας

    Ώρα Έναρξης: 21.00 - Οι πόρτες ανοίγουν στις  20:00

    Τιμή Προπώλησης: 12 ευρώ

    Τιμή Εισιτηρίου στην είσοδο: 15 ευρώ

    Σημεία Προπώλησης: Musical, Discover - Παπασωτηρίου, Upstairs, City music Cafι, Χασομέρι, Ευοί Ευάν





    επισυναπτόμενα: meuctmgaix4e5ce83af36ab.JPG