ελληνική μουσική
    502 online   ·  210.821 μέλη

    Ποιός ο ρόλος που έχει η ουρά της μαρίδας στον κυματισμό της θάλασσας;

    rouli726
    04.11.2011, 13:49

    Ο συλλογισμός σου θα μπορούσε και να είναι σωστός, αν συμπεριλάμβανες σε αυτόν τη σχέση οξυγόνου-υδρογόνου, στο θαλασσινό νερό.
    Χωρίς αυτό, η σκέψη σου είναι, απλώς, μπούρδα!
    Και μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα πως σε βρίζω...ίσα ίσα να σε νουθετήσω θέλω.
    Δε με πιστεύεις? Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις πως η μαρίδα, όπως και καθετί κινείται μέσα στη θάλασσα, επηρρεάζει άμεσα την κίνηση, τη ροπή καθώς και τη μεταβλητικότητα του θαλασσινού νερού.

     

    Εκτός κι αν μιλάμε για μαρίδα ..του γλυκού νερού. Εκεί είναι πολύ διαφορετικές οι σχέσεις κι οι εντάσεις της δίνης και της παρόρμησης του νερού ,σε αναλογία με τη μαρίδα πάντα.
    Και μόνο το ότι διάλεξες το συγκεκριμένο ψάρι για να αναλύσεις, σημαίνει πως έχεις κάποιο σκοπό..κάπου το πας εσύ....(ατιμούτσικο γούτσου γούτσου).

    Κλείνοντας, μη ξεχνάς πως τόσο η διάπλαση όσο και οι διαστάσεις του λεπιού της μαρίδας, παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κίνησής της μέσα στο νερό και κατ'επέκταση ,στη διαφορετικότητα της υποτροπής του καθ'έξιν συλλογιστικού ασυλλόγιστου της ερώτησής σου.

    Δεν είναι τυχαία η παραπομπή της κινητικότητας στο φάσμα των ασυνάρτητων κυκλοθυμιών της ακατέργαστης επιδοκιμασίας των ψαράδων στο παρακάτω βίντεο.

     

     

    Υ.Γ Είσαι ποταπός και..ποταπός, μόνο και μόνο που έκλεψες το θέμα της έμπνευσης της marilyn και το παρουσίασες σα δικό σου.

    Μια κι είσαι, όμως, αρχηγός της κλίκας, στην οποία συμπεριλαμβάνομαι, και για να κάνουμε τη μούρη κρέας των antwnispatra-DrLove, που νομίζουν ότι η κλίκα τους είναι καλύτερη, έκανα την πάπια και παράθεσα και τα λινκς.
    Θα τα δουν και θα πάθουν κακάρα!
    Κλικ κλικ! Σαλούτε!{#emotions_dlg.beer}


    -----------------
    http://patrinia.blogspot.com

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 04-11-2011 13:51 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 04-11-2011 13:51 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 04-11-2011 13:53 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 04-11-2011 13:55 ]


    rouli726
    04.11.2011, 14:39

    Απορώ γιατί δεν έχεις φάει μπαν ακόμα!

    Είναι τρόπος αυτός που μιλάς σε μια κυρία ρε..τυχάρπαστο υποκείμενο???

    Δε θα πέσω στο επίπεδό σου, οι γνώσεις μου σε υπερβαίνουν! Δεν απάντησες ούτε στα μισά από όσα έγραψα!

    Για να σε αποστομώσω και να καταλάβεις πόσο κατώτερος είσαι από το να συλλάβεις το συλλογισμό του ανυπέρθετου υποβιβασμού της ιδιοτέλειας του λεπιού της μαρίδας...

    Μάθε πρώτα και μετά μίλα!


    mary_omikron
    04.11.2011, 14:46

    Ελλιπής ως προς την αναγνώριση πιστότητας συλλογισμός διότι:

    1) δεν έχει ληφθεί υπ΄όψιν το γεωγραφικό πλάτος και μήκος στο οποίο ευρίσκεται το υπό παρατήρησιν αντικείμενο

    2) δεν αναφέρεσαι  στον αστρολογικό χάρτη και στις συνθήκες περιβάλλοντος την ώρα επώασης των ψαροαυγών της μαμάς-μαρίδας

    3) δεν αναφέρεις ούτε το ζώδιο ούτε τον ωροσκόπο ούτε τον οίκο που έχει η μαρίδα την Αφροδίτη, διότι η σεξουαλική συμπεριφορά της μαρίδας είναι εντελώς διαφορετική αν βρίσκεται στον Σκορπιό απ΄ότι στην Παρθένο, πράγμα που επηρεάζει το πόσο και πως "κινείται"

    3) δεν αναφέρονται οι συνθήκες θυμικού της μαρίδας και της ψυχικής της κατάστασης, διότι -ως γνωστόν- άλλες κυματικές δονήσεις προκαλεί η ουρά όταν κινείται υπό καθεστώς φόβου σκυλόψαρου και άλλες όταν η μαρίδα "κουνάει την ουρά της" στον διερχόμενο σπάρο..(ναι, στον σπάρο, έτσι προέρχονται οι γενετικές μεταλλάξεις!)

    4) δεν προσδιορίζεις αν πρόκειται για μαρίδα Φαλήρου ή μαρίδα Ιερισσούς, παρατήρηση που εμπίπτει στο Νο1 αλλά μπορεί να υπάρξει και ως αυθύπαρκτη παρατήρηση, διότι περιορίζει την ερευνητική περιοχή και την μακρηγορία του παρατηρητή εντός του Ελλαδικού χώρου συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση διαδικτυακών πόρων

    5)..6).. 7) και ούτω καθεξής, παραλείπονται και επεφυλλάσσομαι να τοποθετηθώ μετά την βραδινή ψηφοφορία στην Βουλή διότι ως γεγονός σημαντικό θα διαταράξει τα "νερά" της υφηλίου επηρεάζοντας όλα τα δεδομένα που συνάδουν ή μεταβάλουν  τον ρόλο της ουράς της μαρίδας στον κυματισμό πασών των θαλασσών.

    Τελικά όσο το διαβάζω διαπιστώνω ολοένα και περισσότερες ελλείψεις, καλλίτερα να άφηνες την marylin να αναπτύξει την θεωρία της -είναι βέβαιο οτι θα ήταν πληρέστερη της δικής σου ερασιτεχνικής- και την υπόδειξη αυτή την ενισχύει το γεγονός οτι δεν είμαι καθόλου σίγουρη οτι όταν λες μαρίδα εννοείς μαρίδα και όχι γαρίδα, πράγμα που ανατρέπει άρδην όλα τα συμπεράσματα γιατί η γαρίδα -αν πρόκειται περί αυτής γιατί πολύ το υποψιάζομαι- εκτός της ουράς κουνάει και τις κεραίες(μουστάκια) της....

    Λαμβάνεις αρνητικό και να το χαίρεσαι {#emotions_dlg.thumbdown} και να μιλάς καλλίτερα στην από πάνω κυρία{#emotions_dlg.lol}


    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 04-11-2011 14:49 ]


    rouli726
    04.11.2011, 16:07

    @Σπόιλερ

    Τη μια μας αναφέρεις τη μαρίδα, την άλλη τη γαρίδα, την τρίτη το μπαρμπούνι! Αν δεν έχεις συγκροτημένη σκέψη ,δε σου φταίμε εμείς αγαπητέ(που λέει ο λόγος αγαπητός)!
    Ίσως να πρέπει να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα ψυχολογικής αναθεώρησης της απόστασης της ουσίας του εφικτού από το απροσπέλαστο. Μετά, μπορεί να έχεις σχηματίσει θεωρητικοπρακτικοσχηματική εικασία επί του ποιός είσαι και τί ζητάς από τη ζωή σου!

    Πάντως από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω είναι πως μάλλον ψάχνεις την εκκεντρικότητα στο απόλυτο του ισχυρισμού, κι αυτό δείχνει άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα,που πρόσφατα έφαγε κολοχτύπα με λινγκουίνι.
    Μήπως τελικά από εκεί πηγάζει όλο το μένος σου προς τα θαλασσινά και η αναζήτησή σου για αιτίες υποκειμενικότητας του γενικά αποδεκτού?

    Aλλού τα βίτσια σου ,κύριος!

     

    @ΝάντιαΡ

    Το πλην είναι σήμα κατατεθέν της κλίκας. Δείχνουμε την αγάπη μας μεταξύ μας με ένα πλην. Βγάλε βγάλε, θα ξεχρεώσουμε στο τέλος.
    Μπορείς να το δεις και σαν αυτοτιμωρία. Πώς είναι αυτοί που αυτομαστιγώνονται, ένα τέτοιο πράγμα.{#emotions_dlg.happycrazy}

     

    @ΜαίρηΟ

    Ό,τι κι αν πω θα είναι λίγο... Ο θαυμασμός μου προς την ανωτερότητα της πιστοληπτικο-οικονικοτεχνικής σου δεινότητας είναι out or order!{#emotions_dlg.confused1}
    (πόσα θα πάρω για αυτό που είπα?σε ομόλογα γερμανικού δημοσίου,αν γντ παρακαλώ)

     


    PHILIPPOSSM
    04.11.2011, 16:28

    Παράθεση:

    Το μέλος NantiaP στις 04-11-2011 στις 15:07 έγραψε...

     

    ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ - ΦΕΡΜΑΣ: ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ {#emotions_dlg.ban}

     



    Αυτο ειναι off topic θα επρεπε να ειναι στο: "Απο που κλανει το μπαρμπουνι;"


    antwnispatra
    04.11.2011, 17:36
    Είσαι τρολlos?
    StavmanR
    04.11.2011, 18:49

    Παράθεση:

    Το μέλος Pentatonikos στις 04-11-2011 στις 16:59 έγραψε...

    Θα το πω πολύ απλα και πείτε ό,τι θέλετε...

    Είστε ζώα...! {#emotions_dlg.ban}



     

    Θα διαφωνήσω μαζί σου μαντζορο-μίνορε Πεντατονικέ (καθώς μετέχεις σε ...ευχάριστο θέμα με ...δυσάρεστο feeling). Το χιούμορ είναι σημαντικό στη ζωή μας, και εξυγιαίνει καταστάσεις και σχέσεις μεταξύ ανθρώπων. Η σάτιρα είναι ένας όμορφος τρόπος έκφρασης που ανακάλυψε ο άνθρωπος και την μετέτρεψε σε πολιτικό εργαλείο στην κλασική Ελλάδα. Η διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι όταν μεν ο μέγιστος της σάτιρας Αριστοφάνης σατίριζε τον μέγιστο της φιλοσοφίας Σωκράτη, εκείνος σηκώνονταν όρθιος να τον κοιτούν οι θεατές για να γελάσουν καλύτερα. Όταν δε, συμμετείχαν σε διάλογο ο Αριστοφάνης με τον Σωκράτη, ο πρώτος άκουγε τον δεύτερο με αυξημένη προσοχή και σεβασμό (βλ. Συμπόσιο Πλάτωνος). Διότι, όλες οι έλλογες εκφράσεις του ανθρώπου έχουν να προσφέρουν κι από κάτι. Και καθένας μας έχει μία έφεση σε συγκεκριμένο τρόπο σκέψεως και λειτουργίας, και βοηθούμε ο ένας τον άλλο να ισορροπήσει στις υπόλοιπες λειτουργίες.

     

    Όμως, είναι αλήθεια ότι εκείνες ήταν άλλες εποχές, με διαφορετικά ήθη σε επίπεδο διανόησης.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : StavmanR στις 04-11-2011 19:21 ]


    Hastaroth
    04.11.2011, 19:23

    Κύριοι και κυρίες

    Τό ζήτημα δέν τίθεται μεταξύ ημών και υμών.

    Ούτε μεταξύ υμών και ημών.

    Τίθεται μεταξύ ημών,υμών και τών άλλων.

    Διότι η ουρά χρησιμεύει εις την μαρίδαν (ώς και εις τους λοιπούς ιχθύς και τα υδρόβια θηλαστικά) ώς έλιξ διά τήν πρόωσίν των.

    Διά τούτο και δέν την βάφουν με μουράβια,ώστε να μήν χάσουν μίλια από την ταχύτητά τους.

    Από εκεί και πέρα,όλα είναι πιθανά.

    Αλλωστε,το λιγκουίνι παραπέμπει εις την αγγλικήν λέξιν linguistic,ήτις σημαίνει "γλωσσικός".Και επειδή διά τής γλώσσης γευόμεθα το λιγκουίνι,αντιλαμβάνεσθε ότι ούτω κλείνει ο βρόχος,ώς θα έλεγεν και ο Kirchoff άν έζη σήμερον-αλλά δυστυχώς έπαθεν ηλεκτροπληξίαν ενώ προσεπάθει να διατυπώση τον κανόνα,τον γνωστόν εκ τής ηλεκτρολογίας...

    ΥΓ.Δέν έχω φάει ακόμη το φαγητό μου.

     

     


    o-Zone
    04.11.2011, 20:58

    Παράθεση:

    Το μέλος NantiaP στις 04-11-2011 στις 20:05 έγραψε...

    ...Και ας είναι καλά ο Πλάτωνας που μας άφησε παρακαταθήκη την μέθοδο αυτού του μεγάλου διδάσκαλου του Σωκράτη.

     

    Να ζήσει να μας θυμάται...:)))

     

    (Ε, να μη πώ κι εγώ τη "κουλτούρα" μου?

    Έχουμε "λαλήσει" ή μου φαίνεται? {#emotions_dlg.happycrazy})

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : o-Zone στις 04-11-2011 21:02 ]


    mary_omikron
    04.11.2011, 21:31

    @ O-Zone και πολύ αργήσαμε...... κικιρίκουυυυυυ

     

    @ 5τονικ μετά από επανέλεγχο των απαντήσεών σου στο blog του Pagan πείσθηκα ότι διαθέτεις τα προσόντα ένταξης και σε καλωσορίζω στη φάρμα...(αντε βρε, μπράβο {#emotions_dlg.biggrin} το κέρδισες με την αξία σου!!)

     

    @ Spoiler  @NantiaP  @StavmanR Οι αναφορές σας σε Σωκράτη-Πλάτωνα-Αριστοφάνη είναι off topic. Συνεχίστε παρακαλώ εντός θέματος αλλιώς η συζήτηση θα μετακινηθεί στα "σοβαρά". Μοναδική περίπτωση να παραμείνει το θέμα στην θέση του είναι το ποστάρισμα φωτο απ΄το "Συμπόσιο" με τις τηγανητές μαρίδες, για να επιτευχθεί η απαραίτηση σύνδεση...

    Εκ της γραμματείας


    -----------------
    Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 04-11-2011 21:33 ]


    Hastaroth
    04.11.2011, 21:52

    Οχι,δέν έχουμε λαλήσει-και τούτο πιστοποιείται εκ τού γεγονότος ότι λόγω τής εφαρμογής τής χειμερινής ώρας,θα ξημερώση ενωρίς,ενώ άν είχαμε λαλήσει,θ'αργούσε να ξημερώση,συνεπώς θα είχαμε ακόμη την θερινή ώρα....

    Κι'επειδή μ'έπιασε έν αίσθημα δίψης,πάω να πιώ το λάλον ύδωρ μου,αφού γιά σήμερα το βράδυ φαγητό δέν προβλέπεται.

    @Mary-Omikron:τα θερμά μου συγχαρητήρια γιά την προαγωγή σου σε γραμματέα.Δέν απομένει παρά να βρούμε κι'έναν Φαρισαίο-όσο γιά τους τελώνες,αρκετά τους πληρώνουμε μέσω τών λογαριασμών τής ΔΕΗ...

    @Spoiler:άν εξαιρέσουμε το φιλέτο γλώσσας ψαριού (είπαμε,φυτοφαγία uber alles και δή με μακρυές κουτάλες),τα υπόλοιπα συστατικά είναι αποδεκτά.Θα εφήρμοζα την συνταγή,άν δέν σκεφτόμουν ότι μετά θα έπρεπε να πλύνω το μπόλ,το ταψάκι και τά λοιπά σύνεργα,πράγμα που βαρυέμαι αφορήτως,εξ ού και στον νεροχύτη τής κουζίνας μου έχω κάτι άπλυτα πιάτα και ποτήρια από το καλοκαίρι..... 


    -----------------
    Ανθρωπε αγάπα,μα ρίχνε και μιά φάπα σ'όσους σε ληστεύουν και σε κοροϊδεύουν

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Hastaroth στις 04-11-2011 21:53 ]


    mary_omikron
    04.11.2011, 22:08

    @ Hastaroth .... απέσβετω και λάλον ύδωρ δεν τό ΄μαθες?{#emotions_dlg.biggrin}

     

    ΥΓ. Ευχαριστώ για τα σιχαρίκια... ό,τι μπορούμε κάνουμεCool


    rouli726
    04.11.2011, 22:19

    @Aλβέρτο

    Μπράβο για τις απαντήσεις σου! Με κάλυψες πλήρως! Επιτέλους, κάποιος έβαλε στη θέση του αυτό τον αλητήριο Spoiler, που νομίζει με μια συνταγή κάτι έκανε! Εύγε!{#emotions_dlg.beer}

    @Spoiler

    Γελιέσαι οικτρά αν θεωρείς ότι θα μας συμπαρασύρεις στο συρφετό των λανθασμένων, άτοπων και χωρίς επιχειρήματα απόψεών σου!
    Ήδη, για να αποφύγεις τις συνέπειες της ημιμάθειας της αντικειμενικότητας των τεχνικών χαρακτηριστικών των δήθεν τερατογενών συνεπειών του θέματος που έθεσες αρχικά, άλλαξες το ίδιο το θέμα! Τώρα μιλάς για γλώσσες....
    Λυπάμαι, κύριε! Δε θα πάρουμε!{#emotions_dlg.thumbdown}

    Πρώτα θα μάθεις την αντικειμενική σημαντικότητα της θεωρητικής ανάλυσης των υποδεέστερων αλλοιώσεων των θαλασσίων ειδών και μετά μπορείς να βαυκαλίζεσαι ελεύθερα, νομίζοντας πως έχεις την οποιαδήποτε ορθολογιστική οπτική γωνία(όχι μέση, γωνία!είναι σημαντικό,όπως και στο μπακλαβά).

    @ΜαίρηΟ

    Πόσο σε αγαπώ...πόσο σε θαυμάζω...πόσο ανώτερη και εκπληκτική είσαι!!!
    (τί γντ με αυτά τα ομολογάκια που λέγαμε?){#emotions_dlg.oops}

    @5τονικός

    Με συγκινείς και μόνο που ασχολήθηκες μαζί μας! Γιελόου!{#emotions_dlg.crying}

    @Ο-ζον

    Απομακρύνσου γρήγορα από την οθόνη. Μη πάθεις τίποτα από αυτό τον τραμπούκο που άνοιξε αυτό το θέμα για να μας συμπαρασύρει στη δίνη του κυκλοθυμικού αποπροσανατολισμού του. Και φαίνεσαι και νορμάλ παιδί.{#emotions_dlg.biggrin}

    @αντώνηςπάτρα

    είσαι οφ τόπικ κι ως μοντερέιτορ θα έπρεπε εσύ ο ίδιος να μπανάρεις τον εαυτό σου!
    μα καμμία αντικειμενικότητα πια..????{#emotions_dlg.scared}

     

    Υ.Γ. Για να μάθει κάποιος "κύριος" τί θα πει τραγούδι σχετικό με ένα θέμα...

     

     

    Με πολύ love love love.........................κλικ!


    o-Zone
    04.11.2011, 22:29

    Καταπληκτικός Γιώργος Κωνσταντίνου... {#emotions_dlg.lol}

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : o-Zone στις 04-11-2011 22:38 ]


    rouli726
    05.11.2011, 14:12

    Έχω στραφεί εναντίον σου γιατί είσαι ποταπός κλικαδόρος και κλικοποιητής!
    Τις μπλε κάλτσες μη τις ψάχνεις, τις έκανα ξεσκονόπανο!{#emotions_dlg.tt2}

    Δε φτάνει που προσπαθείς να τους πάρεις όλους με το μέρος σου χρησιμοποιώντας ανεξέλεγκτη μεθόδευση καθοδηγητικής μεθόδου, για να αποσπασεις πληροφορίες άκρως απόρρητου διαλογισμικού συλλογισμού, έχεις το θράσος να τα επικυρώνεις και με βιντεοκλίπ αγνώστου ηθικής και προελεύσεως, κάνοντας έτσι τους συνομιλητές να "βγαίνουν" από τα ρούχα τους και να φωνάσκουν τσίτσιδοι στο λυκόφως!

    Η τακτική σου δε θα περάσει εδώ μέσα κύριε! Υπάρχουν και κανονισμοί στο φόρουμ! Ποιός είσαι εσύ για να τους καταπατάς?

    Θα έρθει η ώρα που θα διαφανεί ξεκάθαρα και αβασάνιστα η πολυμετωπική διάσταση της υποβόσκουσας μεταστροφικής σου ταυτότητας και αυτό θα γίνει πολύ απλά και με μεθόδους ιδιατέρως ιδιάζουσες!

    Αυτή θα είναι η τύχη σου...σκουλήκι! ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑ!!! Ένας Θεοχάρης δε θα βρεθεί να σε ξεμπροστιάσει????εεεεεεεεεεεεεεεεεε?{#emotions_dlg.happycrazy}


    Hastaroth
    05.11.2011, 16:44

    "The dice has been thrown".Gaius Julius Caesar 100-44 B.C.

    "We ate them all together".Theodorus Pancalus 2011 A.C.

    Μεγάλοι λόγοι μεγάλων (και παχυσάρκων) ανδρών-γιά τον πρώτο δέν ξέρω,ο δεύτερος όμως μιά συνδρομή σε γνωστό οίκο αδυνατίσματος την χρειάζεται.Τελικώς από τίς μαρίδες ξεκινήσαμε,αλλά ακόμα δέν φτάσαμε στά λιθρίνια παρά μόνον περάσαμε από τα μπαρμπούνια.Ελπίζω το επόμενο δρομολόγιο να μάς βγάλη στους γάδους (gadus morrhua) που θα μάς κεράσουν μουρουνέλαιο και μουρνόρακη,πάντως όχι στους γαύρους διότι λέγεται ότι είναι άνοστοι.Υπάρχει βέβαια και η Γαύδος,που είναι υβρίδιο μεταξύ γάδου και γαύρου,αλλά το καλοκαίρι που ρώταγα γιά τιμές στα εκεί ξενοδοχεία,νόμιζαν ότι είμαι μεγαλοεργολάβος τις απ'αυτούς που κατασκευάζουν συσκευές χρηματισμού και μού έλεγαν κάτι τρελλά ποσά,120 ευρώ την βραδυά (και βάλε).Η Γαύδος είναι η Μύκονος τού μέλλοντός μας,που θα'λεγε και ο γνωστός Νιόνιος.

    @Mary_O:"απέσβετο" το λάλον ύδωρ και όχι "απέσβετω".Πάντως σβηστό ή όχι,εγώ προτιμώ το μεταλλικόν ύδωρ γιατί μπορείς να τραβήξης το μπουκάλι με ένα μαγνήτη και να το φέρης κοντά σου αντί να πάς στο ψυγείο.

    Ταύτα ειπών και συσκεφθείς μεθ'εμού,τού εαυτού μου και τής αφεντιάς μου (ήτοι με μίαν πλήρη τροϊκαν) αποχωρώ εν-διώξως μπάς και σκουπίσω λίγο και την οικίαν μου διότι ο καλός ο νοικοκύρης είναι είλωτας και κύρης (προσαρμογή τής γνωστής παροιμίας εις τά φαλλικά πρότυπα).Κι'επειδή ώς πρώην μέλος του συγκροτήματος ΕΙΛΩΤΕΣ το οποίον δέν υπάρχει πλέον από δεκαπενταετίας,έχω εμπειρίαν εις την σκληράν τής καθαριότητος εργασίαν,δέν θα αναβάλω το καθάρισμα διά την επαύριον διότι κάποιος αρχαίος τύραννος τών Αθηνών που το έπραξε,τον φάγανε λάχανο και οι τύραννοι από τριάκοντα έμειναν εικοσιεννέα,όσοι και οι κατασκευασταί πλυντηρίων,οι συνιστώντες γνωστήν μάρκαν απορρυπαντικού...


    -----------------
    Τό ζήτημα δέν είναι μεταξύ υμών και ημών,αλλά μεταξύ ημών και υμών

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Hastaroth στις 05-11-2011 16:46 ]


    mary_omikron
    05.11.2011, 17:33

    Σωστ'ος Αλβ.. είπα να μονοπωλήσω το Ο αλλά με τσάκωσες