ελληνική μουσική
    763 online   ·  210.850 μέλη

    Επανένωση Black Sabbath....!

    Moonchild92
    11.11.2011, 22:45

    Αυτό που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο τις τελευταίες εβδομάδες, είτε λόγω των πρόσφατων δηλώσεων του Ozzy Osbourne και του Tony Iommi, είτε -πολύ περισσότερο- από την αντίστροφη μέτρηση που υπήρχε στο blacksabbath.com και δημιουργούσε υποσχέσεις για μια μεγάλη ανακοίνωση, πλέον επιβεβαιώνεται: Οι Black Sabbath επανενώνονται!


    Με ανακοίνωση που έρχεται μέσα από video στο επίσημο site του συγκροτήματος, και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι Black Sabbath επιστρέφουν με νέο studio άλμπουμ το 2012, την παραγωγή του οποίου επιμελείται ο Rick Rubin.

    Επίσης, θα είναι headliners της τρίτης μέρας του Download Festival, στις 10 Ιουνίου 2012, μια μέρα αφού οι Metallica παρουσιάσουν στο ίδιο φεστιβάλ ολόκληρο το "Black Album".

    Αναμένονται περισσότερες ημερομηνίες για παγκόσμια περιοδεία.

     

    Εντάξει. Ο κόσμος τελείωσε κι επίσημα. Μετανοείτε.


    kwstasagas
    12.11.2011, 12:07

    Η είδηση είναι πολύ - πολύ ωραία !!! Μακάρι να περάσουν ξανά από τα μέρη μας !!! Θα πρότεινα, μάλιστα, σε όσους είναι πολύ - πολύ μικρής ηλικίας [όπως ο συμφορουμίτης που άνοιξε το τόπικ WinkWink] το εξής : Αν σάς δοθεί η ευκαιρία να δείτε συναυλία τους στο πλαίσιο του reunion τους, να μην τη χάσετε !!! Κι αυτό επειδή ... κατά 99,9% θα είναι η τελευταία ευκαιρία να δείτε "στο σανίδι" ένα τέτοιο συγκρότημα που ... όμοιό του δεν θα εμφανισθεί ξανά !!! Οπωσδήποτε, δεν είναι, πια, η μπάντα που βλέπουμε π.χ. σε αυτό το βίντεο να παρουσιάζει, στο εστασιασμένο κοινό του Θεάτρου Olympia, για πρώτη φορά το Paranoid :
    Link

    "> !!!

    Όποτε βλέπω στο YouTube βιντεάκια από εκείνη τη συναυλία [που έλαβε χώρα όταν ... ακόμη και εγώ ήμουν αγέννητος !!!], δεν γίνεται να μην περάσει απ' το μυαλό μου η σκέψη : "ααααχ, να υπήρχε, λέει, μια ... χρονομηχανή, να γύριζε πίσω ο χρόνος και ... να βρισκόμουν κι εγώ στο Olympia εκείνη τη μέρα, ανάμεσα στο κοινό και .... να βλέπω από κοντά τη "γέννηση" αυτής της ΔΙΣΚΑΡΑΣ που γαλούχησε γενιές επί γενεών [και ... θα γαλουχεί πολλές γενιές ακόμη] .... Όμως ... ούτε "χρονομηχανή" υπάρχει, ούτε ο χρόνος γυρνάει πίσω ....

    Παρόλα αυτά, όμως, μια συναυλία των Black Sabbath, ακόμη και σε αυτήν την ηλικία που βρίσκονται, είναι πάντα μια πολύτιμη & ανεκτίμητη εμπειρία !!! Κι αυτό το βιώσαμε σε όλο του το μεγαλείο το 2005, στη συναυλία που δώσανε στη Μαλακάσα, πάλι στο πλαίσιο Reunion τους !!! Κάναμε μέρες να συνέλθουμε [ή καλύτερα .... ακόμη να συνέλθουμε !!!] από αυτά που είδαμε κι ακούσαμε εκείνη τη μέρα !!!