ελληνική μουσική
    638 online   ·  210.826 μέλη
    postyourevent
    14.12.2011, 21:54

    Klik Records xmasballTην Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Klik Records σας προσκαλεί στο Xmas Ball το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι.

    Εκεί θα δημιουργηθούν δύο stages, το υπέροχο Bar Lounge και το Omni Dance Stage τα οποία θα γεμίσουν από τις μουσικές των παραγωγών της Klik Records και του Best Radio με special guests τους Ralph Myerz, George Kyriakou, Anna Anastasiou, Nikos Diamantopoulos και Γιώργος Σεράγος να στολίζουν μουσικά το μεγαλύτερο Χριστουγενιάτικο πάρτυ της Αθήνας.

    Το εισητήριο για την είσοδο στο Xmas Ball ανέρχεται στα 20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ενός ποτού.

    Ποτά: 7,00 Euro | Μπύρα: 5,00 Euro
    Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 hrs
    Για κρατήσεις τραπεζιών παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα (περιορισμένος αριθμός) στα 210 3238428 & 6977454149

    Semiramis | Χαριλάου Τρικούπη 48 | 14562 Κεφαλάρι | Κηφισιά | 210 6284400

    -----

    Ralph Myerz

    Ο Ralph Myerz είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο active προσωπικότητες της Νορβηγικής μουσικής σκηνής. Ήταν το 1997 όταν ο Ralph ψάχνοντας άτομα να παίξουν κρουστά μαζί του σε ένα party στο Bergen, η «Jack Herren Band» εμφανίστηκε, έχοντας δημιουργηθεί μέσα από ένα συνδυασμό κοινών επαφών και γυμνασιακής φιλίας. Ξεκινώντας σαν μιας ημέρας συνεργασία, διασκέδασαν τόσο παίζοντας μαζί που αποφάσισαν να το κάνουν πιο μόνιμο με το όνομα Ralph Myerz & The Jack Herren Band.

    Η αρχή αυτής της συνεργασίας σφραγίστηκε με την κυκλοφορία ενός 7" και ενός 12" στην Telle Records τα οποία έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από διεθνή τύπο και djs όπως ο Dimitri From Paris ο οποίος έβαλε το κομμάτι "Nikita" σε μια από τις "Playboy Mansion" συλλογές του. Το 2002 το συγκρότημα υπογράφει στη μεγάλη Αμερικανική Emperor Norton Records κάτι που ακολουθήθηκε από το "A Special EP" και το "A Special Album", με τα κομμάτια "Casino" και "Think Twice" να γίνονται παγκόσμια hits και τις απονομές χρυσών δίσκων και Grammy συχνό φαινόμενο.

    Το 2005 ένα καινούριο album με τίτλο "Your New Best Friends" φτάνει στα ράφια των δισκοπωλείων και περιοδικά και εφημερίδες σε όλο τον πλανήτη αναφέρονται σε αυτό σαν "Down tempo Heaven". Ο παράδεισος είναι αυτό που βιώνει η μπάντα στις περιοδείες που ακολουθούν όπου το κοινό παραληρεί. Όλα πια έχουν βρει το δρόμο τους και η επιτυχία ακολουθεί κάθε τους κίνηση. Ο τρίτος τους δίσκος " Sharp Knives and Loaded Guns" απλά επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τις δυνατότητες τις μπάντας και είναι μια ακόμη αφορμή για περισσότερες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Σηματοδοτεί επίσης και την απόφαση του Ralph Myerz να ασχοληθεί πλέον περισσότερο με το studio του και να χαλαρώσει.

    Το 2009 το πρώτο solo album του Ralph Myerz κυκλοφορεί με τίτλο "Ralphorama" και συμμετοχές από Devin The Dude, Talib Kweli, Kurupt και εμφανώς νέα μουσική κατεύθυνση. Επιστροφή στις αγαπημένες του ρίζες της Disco και του Hip Hop. Αυτό δεν ήταν κάτι περαστικό. Με βάση το Los Angeles ο Myerz κάνει παραγωγές για ένα μεγάλο αριθμό διάσημων rapper όπως ο Snoop Dogg αλλά και άλλες μουσικές προσωπικότητες όπως ο George Clinton. Φυσικά δεν κινούνται όλα γύρω από το Hip Hop και με αυτό στο μυαλό ο Ralph Myerz παρέα με τα synths του και καλό κρασί ξεκινάει να γράφει ένα νέο album με τίτλο "Outrun". Για πάνω από ένα χρόνο είναι μια από τις βασικές του ασχολίες και σε αυτό το διάστημα οι κοσμικοί άνεμοι τον σπρώχνουν στην Klik Records με την οποία θα βρει πως μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μουσική και επιλέγει σαν το νέο του "μουσικό σπίτι".

    Η οδήγηση στην Καλιφόρνια ήταν μια από τις κύριες πηγές έμπνευσης του Ralph, που ήθελε το "Outrun" να είναι ένα album για εκείνες τις βόλτες αργά το βράδυ που οδηγείς με παρέα τη μουσική. 17 καινούρια αισιόδοξα κομμάτια, χαρακτηριζόμενα από τον ίδιο σαν spaced out, phased out, Dub Disco late nite muzik και γεμάτα με αυτόν τον αξεπέραστο Ralph Myerz ήχο. Ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους να περιγράψεις να νέα κομμάτια του Myerz είναι "Ο Dj Sneak συναντάει τους Salsoul Orchestra σε παραγωγή Mad Professor. Οι επιρροές του Ralph είναι η οινοποσία ακούγοντας early 90s west coast Hip Hop παραγωγούς όπως Ant Banks, Dj Quik και Battlecat μαζί με Dub Disco ήχους των Tom Moulton, John Morales και Larry Levan και φυσικά το "Dub You Crazy In Love" του Mad Professor το οποίο ακούει (σαν ιεροτελεστία) κάθε Δευτέρα πρωί τα τελευταία 10 χρόνια. Έχοντας γραφτεί στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, το "Outrun" είναι σίγουρα ένας δίσκος για ξενύχτια με φίλους, ξενύχτια γενικώς και κάθε είδους οδήγηση. Απολαύστε τη βόλτα.

    πηγή: tralala.gr

    http://www.twitter.com/ralphmyerz
    http://www.soundcloud.com/ralph-myerz

    George Kyriakou

    George Kyriakou returned to Greece end of 1999 having successfully completed his studies in International Relations at the East London University and in Communications & Audio Visual Productions at the London Guildhall University. Upon his return, he started working as an assistant to various advertising producers.One year later he started dealing with radio promotion at EMI’s International Catalogue.

    However his love for electronic music and his life dream to create sometime a Greek based electronic label was one of the most important reasons for George to drop his position at EMI. That was the time, he created Klik records alongside Nikos Barlas, as Label manager & A&R.A label which has been created in order to provide the globe with Greek quality electronic music.

    Klik Records managed within sort of time to become the home of the Greek electronic music scene and gained great respect form the Greek crowd and media as well as from Major International Press. George has compiled up to now several projects for Klik records such as “Hiroshi Watanabe - A Klik Records Tribute”, Every Day Story series, Fena Fresh, Press R For Galaxy Bar, just to name a few.

    http://www.myspace.com/georgekyriakou

    Άννα Αναστασίου

    Φανατική ακροάτρια των ερασιτεχνικών ραδιοφωνικών σταθμών στην δεκαετία του ‘80, μεγάλωσε ακούγοντας Γιάννη Πετρίδη. Ως μαθήτρια έκλεβε χρόνο για να κάνει εκπομπές, την στιγμή που η απόδοση στο σχολείο είχε αρχίσει να πέφτει. Όλα σταμάτησαν με στόχο την είσοδό της στο πανεπιστήμιο. Μπήκε στη Γαλλική Φιλολογία Αθηνών και από τότε είναι ακόμη μέσα... Επαγγελματικά και επίσημα η καριέρα στο ραδιόφωνο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στον Klik FM. Το 1996 μετακόμισε μαζί με την τότε ομάδα και εργάστηκε στον ρ/φ σταθμό Nitro. Παράλληλα παρουσίαζε ένα τηλεοπτικό ένθετο με μουσικά νέα στη ΕΡΤ, την «Εναλλακτική Σκηνή του Ροκ».

    Από το Nitro, βρέθηκε στον Status, νυν Best, έχοντας παράλληλα τη μουσική επιμέλεια σε τηλεοπτικές εκπομπές και σήριαλ στον Ant1, το Mega και τον Alpha. Το ταξίδι στα ερτζιανά συνεχίστηκε με Klik FM ξανά, αργότερα Village FM για 2 χρόνια και εδώ και 6 χρόνια στον Best 92,6 (Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00-14.00). Το 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη της συλλογή, Lilium Butterflies. Ο Δεκέμβριος του 2009 τη βρίσκει να κυκλοφορεί τη δεύτερη, με τίτλο Lilies and Rainbows, μια συλλογή που ετοίμαζε τον τελευταίο χρόνο, μεταξύ εκπομπών, event και ξενυχτιών.

    Nikos Diamantopoulos

    Γιώργος Σεράγος

    Ο Γιώργος Σεράγος aka SerGeo, είχε την πρώτη επαφή του με το ραδιόφωνο, μέσω της εκπομπής του στο πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό Warwick της Αγγλίας. Το 1999, κι αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού τον διέκριναν για το ταλέντο του στο deejaying, του ζητήθηκε να είναι ο άνθρωπος πίσω από τα decks, στη πιο επιτυχημένη εκπομπή του ραδιοφώνικού σταθμού, το Raw Dance Selector.

    Το Νοέμβριο του 2000 η εκπομπή ανακυρήχθηκε καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή στα Student Radio Awards του BBC. Δυο χρόνια αργότερα κάνει Masters of Science in Music Technology, στο πανεπιστήμιο του City της Αγγλίας και την ίδια χρονιά παίρνει μέρος στο διαγωνισμό DJ της Heineken, Thirst, και βγαίνει 1ος στα προκριματικά της Αθήνας και 2ος στα τελικά. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του Best Radio 92.6, και κάπου εκεί ξεκινά μια αμφίδρομη μουσική σχέση καθώς του δίνεται η ευκαιρία να ακούγονται τα set του στην Afterhours ζώνη του Best. Ισορροπώντας ανάμεσα στην underground ηλεκτρονική μουσική σκηνή και στο εμπορικό κομμάτι που απαιτούν τα FM, καταφέρνει να καθιερωθεί με την δική του εκπομπή στον Best Radio 92,6 κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

    Το 2006 παίρνει μέρος στο διαγωνισμό της Skint Records, και το remix του στο “Kill 100” των “X-Press 2” βγαίνει πρώτο. Την ίδια χρονιά, γίνεται μέλος της ανεξάρτητης δισκογραφικής “The Sound Of Everything” αναλαμβάνοντας ως A&R manager της εταιρείας. To 2007, με ένα φίλο του, κάτω από το όνομα “The Rest-Less” φτιάχνουν το κομμάτι “Play The Game” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή “Concealed Truth” του Αδριανού Παπαδέα. Το κομμάτι αποσπά μεγάλο κομμάτι ραδιοφωνικού χρόνου. Επίσης την ίδια χρονιά αναλαμβάνει το “Guest DJ zone” στον Best 92,6 εκπομπή που παρουσιάζει κάθε βδομάδα έναν καινούριο DJ.

    Το καλοκαίρι του 2008, κυκλοφορεί τη πρώτη προσωπική του συλλογή με τίτλο “Catcher In The Crowd”. Πρόκειται για μία διπλή συλλογή που κινείται γύρω από το χώρο της Dance - electronic με μουσικά κομμάτια από κορυφαία label του κόσμου όπως Defected, Urbantorque, Systematic, Buzzin Fly, Armada, Plastic City και Critical Rhythm. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο remix που έχει κάνει ο G.Pal στο κομμάτι ”Bygones” του Γιώργου. Μαζί με τον Αδριανό Παπαδέα, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παίξει μουσική στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Ο συνδυασμός τους πίσω από τα decks υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένος και αποτέλεσε τη μυστική συνταγή πίσω από μερικά από τα καλύτερα πάρτυ της προηγούμενης χρονιάς.

    http://facebook.com/george.seragos

    πηγή: postyourevent.gr