ελληνική μουσική
    727 online   ·  210.832 μέλη

    Ξεκρέμαστοι καλλιτέχνες μετά τις τελευταίες εξελίξεις

    jorge
    24.12.2011, 12:14

    Αρκετοί νέοι - κυρίως - καλλιτέχνες έχουν πρόβλημα, καθώς είχαν συνάψει συμφωνία με δισκογραφική, μέλος της οποίας το τελευταίο διάστημα έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

    Το θέμα είναι πως δεν έχουν πληρωθεί από την εταιρία τα πνευματικά δικαιώματα στην ΑΕΠΙ, με αποτέλεσμα η ΑΕΠΙ να μην πληρώνει τους καλλιτέχνες για τις πωλήσεις, αλλά και για την εκτέλεση των τραγουδιών τους. Αρκετοί τέτοιοι καλλιτέχνες - πολλοί εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα γνωστοί - αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο να μην εισπράξουν τίποτα από τα τραγούδια τους. Και όλ' αυτά ενώ - όπως όλοι ξέρουμε - το κόστος παραγωγής του δίσκου δεν ήταν της εταιρίας, αλλά των ίδιων των καλλιτεχνών.

    Ντόμινο.


    PHILIPPOSSM
    24.12.2011, 13:14
    Που βλέπεις να οδηγεί αυτός ο φαύλος κύκλος Γιώργο;
    jorge
    24.12.2011, 20:48
    Τους καλλιτέχνες να γίνονται γκαρσόνια, ξέρω γω...
    rouli726
    26.12.2011, 13:19

    Είναι να απορείς..

    Αναρωτιέμαι, κι αν ξέρει κανείς ας μας πει, και στο εξωτερικό έτσι γίνονται τα πράγματα?

    Αυτή η ασυδοσία κι αυτό το "δυο μέτρα και δυο σταθμά", να κλείνουν ένα κακομοίρη φυλακή για χρέη 1000ευρώ και να μένουν στο απυρόβλητο οφειλέτες εκατομμυρίων..τί να πω..

    Και φυσικά την πληρώνει πάντα αυτός που δε φταίει και νομίζω οι καλλιτέχνες πολλές φορές έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς τα περισσότερα κέρδη πάντα τα καρπώνονται οι επιχειρηματίες κι όχι οι τραγουδιστές κι οι δημιουργοί.


    manco
    31.12.2011, 13:48

    Καλησπέρα,καλή χρονιά σε όλους (αν και το βλέπω σαν μια ουτοπική ευχή όλο αυτό με τις ευχές......)  Λοιπόν παντού γίνονται,απλα στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή η αγορά & δεν ακούγονται αυτα,,,,,,Τι να πω....... Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν κανείς μας θυμάται την Γαλλική επανάσταση......Αραγε θ'αλάξει ποτέ εδώ η γενική ασιδοσία(πάρε από το κράτος μέχρι εμένα & εσένα) η θα στήσουμε γκιλοτίνες στο Σύνταγμα;;;;  Α...και κατι άλλο... Αλάξαμε(χα χα χαχα.............)κυβέρνηση & τι απέγιναν ο διαμαρτυρώμενοι;;;   Βέβαια,αν δε ξερεις που μπλέκεις ,,,,υπομονή......  Χρόνια πολλά.........