ελληνική μουσική
    823 online   ·  210.850 μέλη

    Που χάθηκε ο Κουρουπάκης;

    jorge
    03.01.2012, 18:13

    Εδώ και λίγους μήνες βλέπω το Τρίφωνο χωρίς τον Νίκο Κουρουπάκη. Στη θέση του είναι ένας άλλος τραγουδιστής, ο οποίος δεν είναι το ίδιο καλός όσο ο Κουρουπάκης. Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί και έχει αλλοιωθεί η αρχική σύνθεση του σχήματος; Για μένα δεν υπάρχει Τρίφωνο χωρίς Κουρουπάκη.


    Foidel
    03.01.2012, 18:44

    Απ'όσο ξέρω ο Κουρουπάκης εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη...


    alkyoni
    03.01.2012, 18:56

    Συμφωνω ...οταν λεμε ΤΡΙΦΩΝΟ εννοουμε μαζι με τον Νικο Κουρουπακη.

    Ειχα ακουσει ή διαβασει (πριν το καλοκαιρι νομιζω) οτι πηγε Αμερικη.... το εψαξα λιγο  με αφορμη το ποστ αυτο, και βρηκα μια συνεντευξη τους απο τον Απριλιο του 2011. Παραθετω αποσπασμα, μαζι με την πηγη.

    Παράθεση:

    Στο Τρίφωνο προστίθεται και ένα νέο μέλος ο Γιώργος Περαντάκος. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

    Επειδή ο Νίκος Κουρουπάκης θα λείπει για μεγάλα διαστήματα στη Νέα Υόρκη καθώς είναι η μόνιμη έδρα του πια, συνεργαζόμαστε από τον Ιανουάριο με τον Γιώργο Περαντάκο τον οποίο θα ανακοινώσουμε και επίσημα ως τέταρτο μέλος το προσεχές διάστημα. Ακούσαμε αρκετά άτομα, ο Γιώργος όμως  έχει ένα ηχόχρωμα τελείως διαφορετικό από τον Νίκο και φέρνει κάτι δικό του, όπου μπορούμε να προτείνουμε ιδέες. Εμπλουτίζουμε και ανανεώνουμε το Τρίφωνο με έναν τραγουδιστή που είναι πιο μπάσος σε σχέση με τον Νίκο. Όταν θα έρχεται και ο Νίκος θα γινόμαστε Τετράφωνο και αυτό που θα βγάζουμε και οι τέσσερις μαζί θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε μέχρι σήμερα.

    http://www.musicpaper.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=495:trifono&catid=10:n-w&Itemid=19

    Καλη τυχη να του ευχηθουμε κι ελπιζω να ακουσουμε συντομα καποια δουλεια του ειτε μονος του , ειτε με το ΤΡΙΦΩΝΟ.{#emotions_dlg.walkman}{#emotions_dlg.inlove}

     


    jorge
    04.01.2012, 19:52

    Να 'σαι καλά Αλκυόνη, δεν ήξερα καν το όνομα του νέου μέλους. Υπάρχει αρκετή πληροφορία για το παρελθόν του Γιώργου Περαντάκου, δείτε το σχετικό tag.