ελληνική μουσική
    624 online   ·  210.830 μέλη

    Αλέξανδρος Ιακώβου & Γιώργος Α.Μιχαήλ Κυριακάτικοι Επισκέπτες στο MH Radio

    AR-ON
    03.02.2012, 02:37

    "Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά" αυτή την Κυριακή (5 Φεβ.) στο Musicheaven Radio.

    Πραγματικά, θα χάσετε όσοι δε συντονιστείτε το μεσημεράκι της Κυριακής 1-3μμ. με το Musicheaven Radio και την εκπομπή "Κυριακάτικοι Επισκέπτες"! Γιατί όχι μόνο θα γνωρίσετε μέσα από τη ζωντανή μας συζήτηση δύο πραγματικά αξιόλογους νέους τραγουδοποιούς, όχι μόνο θα ενημερωθείτε για την πρώτη τους δισκογραφική πρόταση ακούγοντας τα κομμάτια του φρέσκου τους CD με τίτλο "Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά", όχι μόνο θα απολαύσετε ζωντανά μια μικρή unplugged performance (ναι, θα υπάρχουν και όργανα στο στούντιο της εκπομπής), αλλά επιπλέον, θα χαρείτε μια - θέλω να πιστεύω - απολαυστική κουβεντούλα, καθώς τα παιδιά - πέρα από πολλά άλλα - φημίζονται και για το humor τους!

    Σας περιμένουμε, με τις ερωτήσεις σας και τα σχόλιά σας είτε εδώ είτε στο chat ζωντανά την ώρα της εκπομπής (ακούτε το σταθμό πατώντας εδώ: http://www.musicheaven.gr/live/101)



    Αλέξανδρος Ιακώβου - Γιώργος Α. Μιχαήλ - Δελτίο Τύπου για την κυκλοφορία του δίσκου

    Ο Αλέξανδρος Ιακώβου και ο Γιώργος Α. Μιχαήλ, δύο νέοι τραγουδοποιοί, παρουσιάζουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τίτλο "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…".Περιλαμβάνει 11 δικά τους τραγούδια, που ερμηνεύουν οι ίδιοι, βασισμένα στα μουσικά τους ακούσματα.
    Το δικό τους γνώριμο φωνητικό ηχόχρωμα σε αυτό τον δίσκο βάζουν οι τραγουδιστές Νίκος Ζιώγαλας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής, οι οποίοι ερμηνεύουν από ένα τραγούδι ο καθένας παρέα με τον Αλέξανδρο Ιακώβου και τον Γιώργο Α. Μιχαήλ. 
    «Το "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…" είναι η μουσική αποτύπωση των συναισθημάτων μας, των εμπειριών μας και παράλληλα η σαρκαστική πτυχή του εαυτού μας. Τραγούδια απλά κι αληθινά, που γράψαμε πριν κάποια χρόνια και τώρα σας παρουσιάζουμε…» μας λένε ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος.
    Ο Αλέξανδρος Ιακώβου έχει σπουδάσει βιολί και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς, ως μουσικός, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Ρασούλης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελένη Βιτάλη και παράλληλα διδάσκει βιολί στο Εθνικό Ωδείο.
    Ο Γιώργος Α. Μιχαήλ επιβεβαιώνει τα παραπάνω…!!!Μπορεί να μην έχει μουσικές σπουδές, αλλά τραγουδάει, παίζει λίγο κιθάρα και λένε ότι έχει ταλέντο…
    Το cd “Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…” κυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις «Studio Mythos”.


    Concept εκπομπής "Κυριακάτικοι Επισκέπτες": κάπου στα δυτικά της Αθήνας, κάθε Κυριακή μεσημεράκι ο Χάρης τραβάει τις κουρτίνες, ψήνει καφεδάκι, ανοίγει τα μικρόφωνα και υποδέχεται μπάντες, τραγουδοποιούς, μουσικούς και γενικά καλλιτέχνες της ανεξάρτητης/εναλλακτικής κυρίως σκηνής, κάθε μουσικού είδους και ύφους. Κουβεντιάζουν ζωντανά για τη μουσική, για τη ζωή, για όνειρα, για …ανέμους και ύδατα, για κάθε τι επιστητό ή ανεπαίσθητο, ενώ παράλληλα συνομιλούν με τους ακροατές στο chat, παρουσιάζουν τη demo ή δισκογραφημένη δουλειά τους, βάζουν κομμάτια από καλλιτέχνες που αγαπούν και τους έχουν επηρεάσει, ενώ καμιά φορά, λένε και κανένα τραγουδάκι live σε"unplugged" διάθεση.

    Η εκπομπή φιλοδοξεί να είναι ένα ανοιχτό παράθυρο απ’ όπου θα μπαίνει φως και μουσική για ακροατές που βαρέθηκαν τη σκουπιδοτροφή που τους σερβίρουν όσοι τους θεωρούν καταναλωτές και όχι ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα, υπόσχεται να αποτελεί ένα μονίμως ανοιχτό βήμα για όσους επιμένουν να εκφράζονται και να δημιουργούν έξω από τα φώτα των κυρίαρχων ΜΜΕ, με μόνα όπλα τις αλήθειες και το μεράκι τους. Γιατί η πραγματική μουσική ΔΕΝ περνάει κρίση, κρίση περνάνε οι έμποροι της μουσικής: οι δισκογραφικές της παγκοσμιοποιημένης (υπο)κουλτούρας, τα ραδιόφωνα των playlist, οι τηλεοράσεις του life-style… Η εκπομπή λοιπόν, θέλει να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να μην αφήσουμε να μας βυθίσουν στην κατάθλιψη, να μην σταματήσουμε να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε, να παλεύουμε… Η ύφεση ας φοβίζει τους κάθε λογής "δήθεν", όχι τους αυθεντικούς της μουσικής, οι οποίοι ξέρουν κι από υφέσεις, κι από …διέσεις, κι από ψυχή!

    ΥΓ: όποιοι θέλουν να φιλοξενηθούν στην εκπομπή και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, αρκεί ένα ΠΜ εδώ στο Musicheaven ή ένα email στο contact-at-harisaronis-teleia-gr


    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AR-ON στις 03-02-2012 02:42 ]


    επισυναπτόμενα: iakovou_michael.jpg 
    AR-ON
    05.02.2012, 12:43
    Αλέξανδρος και Γιώργος είναι εδώ, μετά βιολίου και κιθάρας, συντονιστείτε 1μμ. γιατί αλλιώς θα ...χάσετε!!!
    ilio
    05.02.2012, 13:11

    Καλώς να του γνωρίσουμε Χάρη!{#emotions_dlg.biggrin}Καλή εκπομπή!!{#emotions_dlg.thumbup}


    AR-ON
    19.02.2012, 20:06

    Και μόνο για τα live κομμάτια που έπαιξαν τα παιδιά (χώρια τα ασταμάτητα γέλια που κάναμε), αξίζει να περιμένετε λίγο μέχρι να ετοιμαστεί το link όπου όσοι τη χάσατε, θα μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε την εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα κοινοποιηθεί εδώ.


     

    (...εν τω μεταξύ, προσέξτε τη λεπτομέρεια από το μπλουζάκι που φορούσε από μέσα ο Γιώργος, όλα τα λεφτά!)



    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AR-ON στις 19-02-2012 20:07 ]


    επισυναπτόμενα: Mixail_t-shirt.jpg Mixail-Aronis-Iakovou.JPG 
    AR-ON
    26.02.2012, 23:00

    Κατεβάστε και ακούστε την ειλικρινά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ αυτή εκπομπή από εδώ:

    http://www.mediafire.com/?qc0b84o03xh3uuv