ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.826 μέλη
    ChrisBassismylife
    23.02.2012, 17:46

    Πριν πω οτιδηποτε θα ηθελα να παρακαλεσω να διαβαζονται πιο προσεκτικα αυτα που γραφουμε για να μην γινονται παρεξηγησεις.

    Τα καπελα που αναφερα, αν διαβασεις σωστα, δεν εχουν να κανουν με το οτι χρεωνεσαι παραπανω απο οτι βλεπεις. Θα το ξαναγραψω αυτη τη φορα με κεφαλαια για να καταλαβεις. 1ον οταν προτεινετε sites για κατι προσοχη το site να ειναι Ελληνικο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ελλαδα το καταστημα αλλα ειναι διαφορετικο να δει καποιος 1000 και ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ να φαει ενα καπελο της ταξης των 300 ευρο.

    Ειλικρινα αν κανεις ενα κοπο να ψαξεις στο Thommann (μιας και αγοραζεις απο εκει, οπως και εγω) σαν να εισαι απο αλλη χωρα θα δεις διαφορα στην τιμη σε σχεση με την Ελληνικη.

    Οσο για την κατασταση που ηρθε καποιο οργανο η καποιο προιον, εχω αγορασει κι εγω απειρες φορες απο thommann, μου εχει ερθει κι εμενα πεταλιερα σπασμενη και θηκη στραβη, προιοντα τα οποια μου τα αντικατεστησαν αμεσως και η αξυπηρετηση τους ηταν εξαιρετικη, εδω ομως κολλαει το ου μπλεξεις. Θα το παραδεχτω οτι θα ξανααγορασω διαφορα αλλα οχι οργανο. Σε ενα μπασο που δοκιμασα σε ενα μαγαζι και το παρηγγειλα απο το Thommann για να γλυτωσω 150 ευρο, κατελληξα με ενα οργανο ασεταριστο και με στραβο μπρατσο. Δεν εχω παραπονο στο οτι το αντικατεστησαν αμεσα και χωρις κοστος μεχρι που ηρθε ενα σωστο οργανο. Αλλα την επομενη φορα θα προτιμησω να δωσω κατι παραπανω για να αγορασω αυτο το οργανο που δοκιμασα και μου αρεσε το σεταρισμα του και ο ηχος του και οτι αλλο ειχε, το οργανο που το κρατησα στα χερια μου.

    Για εξαρτημματα και περιφερειακα πραγματικα δεν συμφερει η Ελλαδα, ειμαι κι εγω της γνωμης οτι πρεπει να γινει επο εξω. Εχω στησει στουντιο και μονο τα καλωδια που χρειαζομουν εκεινη τη στιγμη μου κοστισαν 75 ευρο απο το site ενω στην Ελλαδα ηθελα πανω απο 150 ευρο. Οσο για το Bonstudio εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με κανεναν τους, απο ποικιλια εχουν μεγαλη και οτι εχω χρειαστει (που τυχαινει και δεν εχουν) μου το εχουν φερει μεσα σε λιγες μερες χωρις να απαιτουν να το αγορασω κιολας. Ισως να ειμαι εγω ο τυχερος η να τους γεμιζει η φατσα μου, δεν ξερω. Smile

    Οσο για τα arranger μαλλον πρεπει να ξανασχολιασω αυτο που ειπα και πιο πριν, να διαβαζουμε καλα τι γραφουν οι αλλοι, Ο Ηλιας δεν ειπε πουθενα ότι τα arranger ειναι drummachine, αν δεν ειναι κοπος ξαναδιαβασε το ποστ φιλε μου, ειπε οτι το αρμονιο ειναι ενα απλουστατο ειδος synthesaiser, το οποιο ΕΧΕΙ drum machine. Βασικα οσο και να ψαχνω δεν βλεπω πουθενα να λεει καποιος οτι arranger ειναι drummachine.

    Τελος για το θεμα εγγυησης βαση νομου και αν το ψαξετε στην εφημεριδα της κυβερνησεως ισχυει το οτι: το ελαττωμα η η ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας που διαπιστωνεται μεσα σε εξι μηνες απο την παραδοση του πραγματος τεκμαιρεται οτι υπηρχε κατα την παραδοση. Ετσι ακριβως το γραφει. Αυτο σημαινει οτι και στους 5 μηνες να πας, το προβλημα 'βαση νομου' προυπηρχε. ΦΕΚ αρ. φυλλου 192, 21 Αυγουστου 2002, αρθρο 537. Οποτε εχω αντιμετωπισει προβλημα το εχω επικαλεστει και η αξυπηρετηση ηταν αμεση και πολυ ικανοποιητικη.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : ChrisBassismylife στις 23-02-2012 17:51 ]


    Post αρνητικής αξιολόγησης
    mary_omikron
    23.02.2012, 20:42
    Απόλυτα σωστό αυτό που είπε ο Τρελλάκιας αν και εκτός του κυρίως θέματος. Άτομα που λείπουν απ΄την συζήτηση δεν χρειάζονται ούτε επικριτές ούτε αιφνίδιους συνήγορους. Ας συνεχίσει η συζήτηση στο ζητούμενο.
    Post αρνητικής αξιολόγησης
    jimusicgod
    28.02.2012, 19:53

    Παιδιά καλησπέρα.... θελω να δωσο την αποψη μου περι του θεματος μιας και τυχαινει να εχω αλαξει περιπου 50 synths αναλογικα και ψηφιακα.... 1) Ολα τα αναλογικα synts , για τα παλια μιλαω , τα περισοτερα εχουν καποιο μηχανικο προβλημα, δηλαδη δεν ειναι οπως ηταν απο την εταιρια.Και αυτο πιστευο ειναι κατανοητο λογο πολλον χρονον και της μηχανικης κατασκευης τους,μιας και οταν κουνηθουν και μονο λιγο αυτα τα μηχανηματα βγαζουν διαφορετικο ηχο σε μικρο, η και σε μεγαλο βαθμο.Δηλαδη αλαζει το χρομα του ηχου.Τα ψηφιακα κατα την γνομη μου ειναι καλυτερα, διοτη υπαρχει σημειο αναφορας και δεν παιζουμε στην τυχη.Τωρα το μοντελο που πρεπει να επιλεξη καποιος ειναι σε σχεση προτα με το τη πραγματικα χρειαζεται 'απλα' και οχι κατι που δεν θα χρησιμοποιηση ποτε.Υπαρχουν μηχανηματα φθηνα μεταχειρισμενα που γινεται η δουλεια πολυ καλα, μιας και τα συγκεκριμενα μηχανηματα δεν υπαρχουν στο εμποριο.Οι εταιριες κατα καιρους φτιαχνουν μοντελα πολλυ special αλλα και το αντιθετο.Υπαρχουν παρα πολλα μοντελα για ολλα τα γουστα... μιας και δεν αρεσουν ολα σε ολους.Εγο να σας πο ενα μοντελο το οποιο για εμενα ειναι το καλυτερο σε σχεση αποδοσης τιμης ετσι απλα για να παρετε μια ιδεα για της γνοσης μου.Το μοτελο αυτο ειναι το ( Korg MICROSTATION ) Τσεκαρετε το..εχει ολους τους ηχους, περιπου 385 παραμετρους και εφφε και απο το computer κλπ κλπ ! Και εχει μονο γυρο στα 340 ευρο...Εαν γνοριζη καποιος κατι καλυτερο απο το συγκεκριμενο μοντελο και σε αυτη την τιμη παρακαλο να μου το πει και εμενα.Οσο για service σε μηχανηματα που ακουγονται , υπαρχουν και οι ηλεκτρονικοι σε καποια μεγαλη ατυχια, μιας και δεν χαλανε ετσι ευκολα τα μηχανηματα, και ιδιαιτερα αν τα προσεχουμε.Αυτες ειναι οι δικες μου γνομες.

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jimusicgod στις 28-02-2012 19:57 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jimusicgod στις 28-02-2012 19:59 ]