ελληνική μουσική
    533 online   ·  210.830 μέλη

    Αρχαρια στην κιθαρα

    irene8282
    09.03.2012, 20:20

    καλησπερα...ειμαι καινουργια κ στην κιθαρα αλλα κ στην σελιδα εδω η οποια ειναι ενδιαφερον...απλα θα ηθελα να ρωτησω εγω που τωρα μαθαινω κιθαρα μονη μου εχω μπερδευτει κ δεν ξερω απο που να αρχισω...εμενα με ενδιαφερει να μαθω κιθαρα για να συνοδευω την φωνη μου...εχω κλασικη κιθαρα κ θελω να παιζω συγχορδιες στο αριστερο κ στο δεξι να παιζω ετσι ωστε να βγαινει νοημα τι τραγουδι παιζω...πιστευω να καταλαβατε τι λεω.. κ θα ηθελα να βρω τραγουδια με ευκολες συγχορδιεσ για να μαθαινω...ευχαριστω κ ελπιζω να παρω γρηγορα μια απαντηση

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 09-03-2012 20:32 ]


    trelakias
    09.03.2012, 22:54

    Είδα ότι έγραψες και σε άλλο θέμα ζητώντας βοήθεια.  Ξεκίνα με ρυθμικά μοτίβα για το δεξί σου χέρι και συγχορδίες για το αριστερό.  Πρέπει να μάθεις τουλάχιστον τις ματζόρε και μινόρε συγχορδίες πέμπτης.

    Μην ασχοληθείς με πεντάγραμμο αν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις κάποια πράγματα.  Τίποτα δεν είναι δύσκολο αλλά σίγουρα χωρίς να μελετήσεις λίγα πράγματα δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις.

    Θα βρεις υλικό στο ίντερνετ αλλά καλό είναι να σου δείξει κάποιος από κοντά.  Επίσης αν θες πάρε ένα βιβλίο για αρχάριους για τα πρώτα βήματα.


    irene8282
    10.03.2012, 19:16

    καλησπερα κ σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες....εχω ομως καποιες ερωτησεις...πρωτον ποιες ειναι οι ματζορε κ οι μινορε πεμπτης.... εγω μαθαινω τωρα τις μινορε κ ματζορε απλες...δευτερον υπαρχει καποια καλη ιστιοσελιδα που να δειχνει αυτο που θελω κ που μου λες?γιατι εχω ψαξει ετσι γενικα κ αοριστα αλλα δεν εχω βρει κ κατι καλο....κ τελος πηγα σε ενα μαγαζι με κιθαρες ζητησα κατι βιβλια για αρχαριους κ ο τυπος μου εδωσε ενα βιβλιο με πενταγραμμο κ κατι ακαταλαβιστηκα κ ετσι δεν το αγγιξα καν...αρα μηπως μπορεις να μου πεις κανενα ονομα για βιβλιο για να μην παω ετσι στο ασχετο?σε ευχαριστω πολυ που με βοηθας γιατι εχω πελαγωσει κ δεν το θελω....


    trelakias
    10.03.2012, 19:54