ελληνική μουσική
    482 online   ·  210.823 μέλη
    postyourevent
    28.04.2012, 01:00

    Family FiestaΜία ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια οργανώνεται στην πόλη!
    Η περιπέτεια αρχίζει...

    Οι μουσικοί κουρδίζουν τα όργανά τους... Οι συγγραφείς ξεσκονίζουν τα βιβλία τους... Οι ηθοποιοί ξεκίνησαν τις πρόβες... Οι προπονητές κάνουν ζέσταμα.. Οι chef βάζουν τις ποδιές τους...

    Οι φούσκες συναγωνίζονται με τα άλλα παιχνίδια για το ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό...

    ...έτσι ώστε όλοι να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειές τους, στις 9 και 10 Ιουνίου, στο πρώτο FAMILY FIESTA στο Γήπεδο Baseball του Ελληνικού, για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς!

    Ένα διήμερο αφιερωμένο σε μικρά και μεγάλα παιδιά ! Σε μία ασφαλή, περιφραγμένη έκταση στρωμένη με γκαζόν, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ώρες χαράς και να συμμετέχουν σε ποικίλες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

    Ένα μέρος του γηπέδου θα φιλοξενεί τις αθλητικές δραστηριότητες: μαθήματα baseball, μαθήματα σκοποβολής, climbing walls, mini soccer, υπαίθριο bowling, κλπ. Ένα άλλο, τις «συγκρουόμενες» γιγάντιες φούσκες για λιλιπούτειους κι όχι μόνο «παλαιστές» sumo!

    Τέντες διάσπαρτες στο χώρο θα φιλοξενούν τις γειτονιές της Family Fiesta, δηλαδή εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά κάθε ηλικίας (ζωγραφικής, κατασκευής φιγούρας καραγκιόζη, μουσικής, χορού, μαγειρικής, κηπουρικής, ανακύκλωσης, γαλλικών κλπ), την Παραμυθούπολη, πάγκους με βιβλία και face painting.

    Αγαπημένες μασκότ κινουμένων σχεδίων και κλόουν θα διασκεδάζουν τα παιδιά και θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή.

    Τέλος, μια σκηνή θα φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα για παιδιά, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

    Ο χώρος προσφέρεται για πικ-νικ. Οργανώστε τα καλαθάκια σας κι ελάτε!  Όποιος δεν φέρει τις δικές του προμήθειες, να μην ανησυχεί! Θα υπάρχουν κυλικεία με όλα τα απαραίτητα για να δαμάσουν την πείνα και τη δίψα, σε τιμές πραγματικά χαμηλές!

    ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
    6 ευρώ
    Ειδικές τιμές για οικογένειες & ανέργους

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    Ολυμπιακό Γήπεδο Baseball, Α’ Είσοδος Δυτικού Αεροδρομίου
    Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ελληνικό.
    (πρώην Βάση Ελληνικού, απέναντι από την Τροχαία)

    Στις υποδομές του χώρου περιλαμβάνονται τουαλέτες και δωρεάν μεγάλος χώρος στάθμευσης, ενώ έχουν προβλεφθεί ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα.

    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
    CULTURE WAVE

    Με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Baseball

    Facebook event page link

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 30-04-2012 16:47 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : postyourevent στις 02-05-2012 17:47 ]