ελληνική μουσική
    652 online   ·  210.846 μέλη

    On The Road & Τρύφων Μπάιτσης στο ΓαιΑ Live 31/5

    Lestat
    28.05.2012, 18:39

    Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, οι On The Road (Παρασκευάς Θεοδωράκης & Δημήτρης Χατζηδημητρίου) συναντούν τον Τρύφων Μπάιτση και παρουσιάζουν τη δουλειά τους για μία βραδιά στη σκηνή του Gaia live. Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια του νέου δίσκου και της επερχόμενης δουλειάς του Τρύφωνα Μπάιτση μαζί με προσεκτικά επιλεγμένες παλιές και νέες διασκευές σ'ενα τρίωρο full band πρόγραμμα.Στο μπάσο ειναι ο Παναγιώτης Φιρτινίδης και στα τυμπανα ο Αργύρης Θώμογλου.

    ON THE ROAD & TRYFON BAITSIS 
    ΣΤΟ GAIA LIVE 31/5
    Διεύθυνση: Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λαδάδικα
    Τηλ.κρατήσεων: 2310513654
    είσοδος 9ευρώ με μπύρα/κρασί


    Οι “On the Road” είναι ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου. Γεννημένοι και οι δύο στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν να παίζουν μουσική από μικροί, κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα. Έχουν πια στο ενεργητικό τους αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε χώρους σε ολόκληρη τηνΕλλάδα με αποτέλεσμα να έχουν διανύσει πολλά χιλίομετρα στους δρόμους.Από εκεί προέκυψε και το όνομά τους. Αρχικά ξεκίνησαν ως “3 On theRoad”, στην πορεία όμως λόγω αυξομειώσεων των μελών έμεινε μόνο το OnThe Road. Στα χρόνια ύπαρξης του συγκροτήματος προέκυψαν συνεργασίεςμε καλλιτέχνες όπως Β.Γερμανός, Ν.Ζιώγαλας, Δ.Τσακνής, Γ.Μηλιώκας αλλάκαι η έναρξη των εμφανίσεων των “10 YEARS AFTER”. Συμμετείχαν επίσηςμε το τραγούδι ¨Μέλισσα¨ στο δίσκο, «Όλα είναι αλλού», του μουσικούκαι συνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλου παράλληλα με τους Χ.Θηβαίο και ΑλκίνοοΙωαννίδη.Με τη βοήθεια του Βαγγέλη Κοντόπουλου ετοιμάζουν και τον πρώτο τουςπροσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012 ενώ παραλληλασυνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Γεννημένος στη Νάουσα ο Τρύφων Μπάιτσης ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας.
    Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Θέσσαλονίκης,της Αθήνας αλλά και αλλων πόλεων ανα την Ελλάδα.
    Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο (όταν δε βρίσκεται στο δρόμο) ηχογραφώντας τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.





    επισυναπτόμενα: RoadTriph31.jpg