ελληνική μουσική
    527 online   ·  210.830 μέλη

    Τάσος Σωτηράκης Alive ... by coincidence στο Ρέθυμνο 1/8

    elechrista
    27.07.2012, 19:19

          Τάσος Σωτηράκης

     “Alive ... by coincidence”

     στο «Figaro Cafe» στο Ρέθυμνο

     

    Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

     

    Ο πολυτάλαντος Τάσος Σωτηράκης θα πραγματοποιήσει μια μοναδική μουσική παράσταση, με τον τίτλο Aliveby coincidence, με παλιές και νέες συνθέσεις του, στον όμορφο χώρο του «Figaro Cafe» στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2012.

    Ο Τάσος Σωτηράκης συνδυάζει ήχους και μελωδίες που συνδυάζουν την electro-progressive Rock και την ροκ με την κλασική μουσική. Μια εναλλακτική μουσική παράσταση, μια ατμοσφαιρική ορχηστρική συναυλία  με έντονο το ηλεκτρονικό και το ροκ στοιχείο. Μελωδίες που ρέουν με τη φυσικότητα του νερού, εικόνες από ένα κινηματογραφικό ταξίδι που δεν έχει ανάγκη από τίποτε άλλο παρά μόνο από τον ήχο…. Ήχος και εικόνα μπλέκονται, μπερδεύονται και ενώνονται σε μια μουσική διαδρομή.

    Η μουσική χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς, χωρίς ταμπέλες. Η μουσική που μπορεί να ενώσει το κοινό της. Η μουσική που σε αγγίζει από τους πρώτους ήχους της. 

     Στο «Figaro Cafι» θ’ ακουστούν συνθέσεις από τους δύο προσωπικούς δίσκους του Τάσου Σωτηράκη, ‘220 ways to say I love you και Flesh memories, διασκευές από γνωστά μουσικά θέματα κινηματογραφικών και θεατρικών έργων, καθώς και συνθέσεις του Βασίλη Καραγιάννη.

     

    Λίγα λόγια για τον συνθέτη…..

    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική στην ηλικία

     των 11 χρόνων. Κατέχει πτυχία ανώτερων θεωρητικών με εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογίες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τον Δ. Τουφεξή, τη Ν. Μιχαϊλίδου, Γ. Χατζινίκου. Επίσης είναι Πτυχιούχος (Υπουργείο Πολιτισμού)  από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Αγ. Βαρβάρας – ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ (2ο & 3ο έτος με υποτροφία, 2004).

    Στο θέατρο συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις, με σημαντικότερη τη συμμετοχή του στην ‘Αντιγόνη’ σε σκηνοθεσία του Σπύρου Βραχωρίτη στο αρχαίο κείμενο.

    Ασχολείται με το πιάνο, τα πλήκτρα καθώς και με τα τύμπανα. Έχει συνθέσει μουσική για ποιητικές βραδιές και θεατρικά έργα.

    Kυκλοφορεί το 2009 σε πρώτα αντίτυπα στα βιβλιοπωλεία Ιανός τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “220 ways to say I love you και γίνεται δεύτερο σε πωλήσεις για το 2010. Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Flesh Memories  κυκλοφόρησε το 2011 σε παραγωγή του Ιανού.

     

    Κρατήσεις – Πληροφορίες:

     

    Figaro Cafe

    Εμ. Βερνάρδου 21 – 23

    Παλιά Πόλη - Ρέθυμνο

    Τηλ. 2831 0 22334

     

    More info:

    ArtwayTechnotropon - τηλ. 210 5157977

    www.liveartway.com, liveartway@yahoo.gr

     

    Έλλη Ρουμπέν                                                                                                    Έλενα Χριστάκου

    e-mail: erouben@yahoo.gr                                           e-mail: elenachristakou@gmail.com>

     




    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 27-07-2012 19:22 ]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elechrista στις 27-07-2012 19:24 ]


    επισυναπτόμενα: T.Sotirakis-Afisa1.jpg