ελληνική μουσική
    468 online   ·  210.841 μέλη

    Το άκρον άωτον της οργάνωσης: ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα για τη Eurovision 2013

    optiras
    07.09.2012, 16:41

    Στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του κράτους τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται:η χώρα  μας είναι η πρώτη που ανακοίνωσε το τραγούδι που επιλέχθηκε για να μας εκπροσωπίσει στο διαγωνισμό της Eurovision 2013.

    Στα πλαίσια περικοπών,με σκοπό τον περιορισμό του κόστους, αποφασίστηκε να μη γίνει διαγωνισμός και το τραγούδι να επιλεχθεί με ανάθεση.

    Μάλιστα ενώ κανονικά απαγορεύεται η συμμετοχή παλιού τραγουδιού στην Eurovision, οι ευρωπαίοι αποφάσισαν και επέβαλαν μόνο για φέτος και μόνο για την ελλάδα να μην ισχύσει ο συγκεκριμένος περιορισμός(αυτό μάλλον ήταν το αντάλλαγμα για να μην ζητάμε επιμήκυνση-κατόρθωμα της ελληνικής κυβέρνησης).

    Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι το ''αχ ευρώπη,εσύ μας μάρανες'' του πανούση.Θα γυριστεί όμως καινούριο βιντεοκλίπ.Φιλική συμμετοχή η Άγγελα Μέρκελ λόγω των φιλελληνικών αισθημάτων της(οι κακές γλώσσες λένε ότι εμφανίζεται στο σημείο που ο στίχος αναφέρεται σε γερμανίδες τουρίστριες) 

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 07-09-2012 17:45 ]


    Hastaroth
    07.09.2012, 21:40

    Γιά το τραγούδι μέν προφανώς κάνεις πλάκα-όμως γιά τον τρόπο επιλογής τού τραγουδιού,εύχομαι να μήν είναι προφητικά τα όσα γράφεις περί ανάθεσης κλπ.

    Αν και όλα πρέπει να τα περιμένουμε πλέον σ'αυτήν την χώρα-ακόμα και να μάς εκπροσωπήση στην Eurovision ένα απ'τα δυό συγκροτήματα με τους μπασίστες-χρυσαύγουλους βουλευτές......