ελληνική μουσική
    306 online   ·  210.844 μέλη

    Χριστίνα Σά΅η - Η γυμνή αλήθεια της Χρυσής Αυγής

    costaspanag
    23.10.2012, 00:31
    Μπα, η νεκροκεφαλή που έχει στο στήθος απωθεί! Μακριά!!!
    mary_omikron
    23.10.2012, 00:54

    Δηλώσεις προχθές ο Γαϊτάνος...δηλώσεις η Σάμη... δηλώσεις ο Σφακιανάκης !!! Κανένα άλλο διάσημο αστέρι που μεσουρανεί σαν αυτούς? 

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 23-10-2012 00:55 ]


    dimitrib4
    23.10.2012, 07:32

    Η ιστορία μας έχει διδάξει (κι απ' ότι φαίνεται επαναλαμβάνεται) ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ανεβαίνουν σε ποσοστά τα εξτρεμιστικά κόμματα. Κι αυτό γιατί , όπως με τη "Χρυσή αυγή", επειδή χρησιμοποιούν ως μέρος του προγράμματος τους το αίσθημα της λαικής οργής, χειραγωγούν και κατευθύνουν τον κόσμο σε πιο επικίνδυους δρόμους. Προσωπικά, δεν ανήκω σε κανένα χώρο, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα συμφωνήσω με τον Τσίπρα και τις δηλώσεις του περί " τζάμπα μαγκιάς". Γιατί έτσι είναι Μιχαλολιάκο, το χεράκι σου τ΄απλώνεις στους αδύναμους, γιατί μέχρι εκεί φτάνει, αλλά από αυτούς που είναι οι αρχεργάτες της κρίσης κι εσύ σφαλιάρες τρως, όπως όλοι μας.

    Να προσθέσω επίσης για την ιστορία του Μιχαλολιάκου, ότι όταν καταδικάστηκε κάπου το ΄73 κι έκανε φυλακή, είχε βάλει βόμβα στην Αγγλική πρεσβεία. Ο λόγος που το έκανε, ήταν, επειδή ήταν υποστηρικτής του Γρίβα, στη Κύπρο και δεν του άρεσαν οι διαπραγματεύσεις των ’γγλων. Έτσι λοιπόν και σήμερα, κρατώντας γερά τα πρότυπα της εθνοκάθαρσης ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να κάνει τα ίδια, εκτός όμως από τους Τούρκους, τώρα έχει στο στόχαστρο και τους κακομοίρηδες που τρώνε από τα σκουπίδια...έλεος....


    Konstantinosoa
    23.10.2012, 11:38

    Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υποστηρίζει αυτό που επιθυμεί.

    Ανεξάρτητα απο τη θέση μου για κάθε φασιστικό κόμμα, είναι εξίσου φασιστικό 3 την ώρα όποιος δηλώνει Εθνικιστής ή τοποθετείται φιλικά διακείμενος ή και υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, να τον περνάει γενεές 14 ό κάθε ένας ως γνήσιος δημοκράτης. Γιατί δεν γίνεται κατα κανόνα προς αφορμή δημοκρατικού διαλόγου, αλλά προς διαπόμπευση.

    Απο πότε κάποιος που δηλώνει αριστερός ή προχωρημένος, πετάει πινελιές για κάποια που είναι playmate; Η προοδευτικότητα πήγε περίπατο ή τηρείται μόνο αν κάποιος Βασιλείου σκηνοθετεί τον Χριστό και τον κύκλο του ως gay κοινότητα και αυτό αποτελεί δικαίωμα στην έκφραση.

    Όσο για το τί θεωρείται εξτρεμιστικό κόμμα, περιλαμβάνονται και τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα, που άλλα διατηρούσαν και διατηρούν Σταλινικές, Μαοϊκές, Βορειοκορεάτικες και λοιπές επιρροές και άλλα στήριζαν κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες ή θεωρούσαν εξίσου μεγάλο ηγέτη, κατά παράφραση των λόγων Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, τον Κεμάλ Ατατούρκ;

    Σας θυμίζω πως τα κόμματα της υποτίθεται Αριστεράς που πιστεύει στην Λαοκρατία και την μαζική συσπείρωση, στήριζαν για δεκαετίες τα όπου γης ολοκληρωτικά καθεστώτα, στα οποία δεν υπήρχαν εκλογές, ούτε θρησκευτικά και πολιτικά δικαιώματα.   

     


    gizmostudio
    23.10.2012, 11:46
    Tην αλήθεια την είδαμε. Τη γυμνή δεν είδαμε. Ήμαρτον.
    Hastaroth
    23.10.2012, 12:27

    Παράθεση:

    Το μέλος Emmanuelle στις 22-10-2012 στις 23:25 έγραψε...

    Σε άλλη καταχώριση επικροτεί την είδηση για τον Καλαματιανό πολίτη που επιτέθηκε στους Αλβανούς που ΅πήκαν στο σπίτι του ΅ε σχόλια του τύπου: «Γεια σου ρε πατριώτη».

    ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63727159

    Ως πρός αυτό το σημείο,τί ενώχλησε την αρθρογράφο κυρία Μπενέκου;

    Προφανώς οι Αλβανοί δέν μπήκαν στο σπίτι τού Καλαματιανού γιά να τού πούν καλημέρα...


    tallos
    23.10.2012, 15:19

    χρυση αυγη,κουκουλοφοροι,βομβιστες,εγκληματιες λαθρομεταναστες...κ.τ.λ. εχουν ως στοχο να μας απασχολουν καθημερινα και να ξεχναμε το μεγαλο εγκλημα,το φαγοποτι των πασοκτσηδων που ρημαξε τη χωρα.που ειναι ο λαλιωτης,ο σκανδαλιδης,ο παγκαλος;;και ολοι οι πρωην υπουργοι του πασοκ που κιαν ακομα δεν εκλεψαν ,εχουν ευθυνη να μας εξηγησουν πως φτασαμε σ αυτο το χαλι.


    jorge
    23.10.2012, 15:58

    Υπάρχουν ήδη αρκετά θέματα περί ΧΑ, τα οποία θα περιοριστούν και άλλο, καθώς όλα καταλήγουν σε γενικές συζητήσεις περί της δράσης της, αλλά και για την γενικότερη σημερινή κατάσταση.

    Επίσης, παράκληση να μην ανοίγετε νέα θέματα περί ΧΑ, όταν μπορείτε να γράψετε σε κάποιο υπάρχον.

    Κλειδώνεται.