ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη

    Παίζοντας κιθάρα σε πολικές θερμοκρασίες!

    yiannisyiannis
    14.12.2012, 21:15

    Ο μουσικός Charlie Simpson είναι αναμφίβολα ο πιο cool ροκ σταρ που έγινε ποτέ, καθώς κατάφερε να παίξει μουσική σε υπαίθριο χώρο στους -30 βαθμούς Κελσίου, ευελπιστώντας να κερδίσει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Ο 27χρονος Charlie έδωσε έναν πραγματικό… αγώνα για να καταφέρει να κουνήσει τις χορδές τις κιθάρας του, αλλά παρόλα αυτά πέτυχε να αντιμετωπίσει τον άγριο καιρό, γράφοντας ιστορία.

    perierga.gr - Έπαιξε κιθάρα σε -30 βαθμούς Κελσίου!

    Στην πιο κρύα κατοικημένη περιοχή της γης, τη Σιβηρία, έδωσε μια συναυλία στην πόλη Oymyakon, γνωστή για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της αλλά και για το γεγονός ότι είναι η πιο κρύα κατοικημένη πόλη του πλανήτη.Ο «πόλος του ψύχους», όπως είναι γνωστή η πόλη, που κατοικείται από λίγους μόνο θαρραλέους ανθρώπους, έγινε… πόλος έλξης για τον Charlie που θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές του.

    perierga.gr - Έπαιξε κιθάρα σε -30 βαθμούς Κελσίου!

    Σε μια περιοχή που οι θερμοκρασίες είναι τόσο ακραίες και οι κάτοικοι δεν αντέχουν για πολλή ώρα στο δρόμο, ο Charlie κατάφερε να παίξει μουσική και να τραγουδήσει για 15 ολόκληρα λεπτά. «Ήταν η δυσκολότερη συναυλία της ζωής μου και μπορώ να πω ότι ο πόνος που αισθάνθηκα από το κρύο ήταν τρομακτικός. Ήταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής στην καριέρα μου», σχολιάζει ο τραγουδιστής που γλίτωσε στο τσακ τα κρυοπαγήματα και τώρα αναμένει την τοποθέτησή του σε περίοπτη θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες! Πάρτε μια ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί…

    ΠΗΓΗ: perierga.gr

    [ τροποποιήθηκε από τον/την yiannisyiannis, 14-12-2012 21:16 ]


    empodia
    01.01.2013, 21:45
    κάπως ματαιόδοξο μου φαίνεται το όλο εγχείρημα .