ελληνική μουσική
    764 online   ·  210.833 μέλη

    X-mas με Burlesque διάθεση!

    sofitapicha
    18.12.2012, 17:08

    24 και 25 Δεκεμβρίου στο Burlesque cafe bar


    PETER SALCHEV φωνή

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ κιθάρα
    ΑΓΑΜΕΝΩΝ ΜΑΡΔΑΣ ακουστικό μπάσο

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Burlesque cafι bar stage φοράει τα καλά του και σας υποδέχεται στον φιλόξενο χώρο του για ένα αξέχαστο 2ήμερο με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα 24/25 Δεκεμβρίου, ο μοναδικός PETER SALCHEV με την ζεστή μελωδική φωνή και την υπέροχη εκφραστική τους παρουσία με την συνοδεία του Κώστα Μαγγίνα και του Αγαμέμνων Μάρδα σε συνδυασμό με το καλλιτεχνικό δυναμικό του Burlesque έρχονται να σας διασκεδάσουν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

    Αν και πολλοί βιάστηκαν να τον συγκρίνουν με τον Φρανκ Σινάτρα, εν τούτοις ο 42 ετών Βούλγαρος τραγουδιστής με τη ζεστή μελωδική φωνή και την υπέροχη εκφραστική παρουσία, πιστεύει ότι ποτέ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί και να κάνει οτιδήποτε θα τον βοηθήσει να τελειοποιήσει τον εαυτό του και να γίνεται συνεχώς καλύτερος στο τραγούδι. Παρά την μικρή του ηλικία, ο Peter Dimitrov Saltchev, έχει να επιδείξει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό.


    Γεννήθηκε το 1969 στο Plovdiv της Βουλγαρίας. Σπούδασε κλασσική κιθάρα ενώ η καριέρα του στο τραγούδι ξεκίνησε το 1990 όταν συνεργάστηκε με τους “Beli, Zeleni, Cherveni” ένα από τις πιο διάσημα Jazz groups της Βουλγαρίας. Το 1995 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου μουσικού στο φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών του Plovdiv. Το 1996 αποφοίτησε από την Μουσική Ακαδημία της Σόφιας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Κονσερβατόριο της Βοστώνης. Ηχογράφησε πολλούς δίσκους για την τη Βουλγαρική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, δίδαξε στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συμμετείχε σε διεθνή τζαζ φεστιβάλ, καθώς και σε αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε κλαμπ και συναυλίες στην Αμερική Γερμανία, Δανία, Αυστρία , Ρουμάνια, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με τους Angel Zaberski – son, Zhivko Petrov, Hristo Yotsov, Simeon Shterev, Asen Doykin, Milcho Leviev, Petar Petrov, Κώστα Μαγγίνα, Marius Pop κ.α. Είναι επικεφαλής του τμήματος Φωνητικής της Μουσικής Ακαδημίας του Plovdiv.


    Η γνωριμία σας με το Burlesque σίγουρα θα είναι για σας μια εμπειρία και η γνωριμία μας με εσάς τιμή.

    Μην το χάσει κανείς!!!

    Απεριόριστη κατανάλωση βαρελίσιας ξανθιάς μπύρας FIX μόνο με 5 ευρώ για τις ώρες 09:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ.

    Σας περιμένουμε με Burlesque διάθεση…
    Καλές γιορτές και χρόνια σας πολλά!

    Εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας:


    Διεύθυνση:

    Σκρα 10, Θεσσαλονίκη, 54622
    (στενό πίσω από την εκκλησία Αγ.Σοφία κάθετο στη Αλ.Σβώλου)
    Τηλ. 2310 288 153
    E-mail: info@burlesque.gr />FACEBOOK: https://www.facebook.com/Burlesque.cafe.bar
    TWEETER: https://twitter.com/Burlesquegr
    www.burlesque.gr

    [ τροποποιήθηκε από τον/την sofitapicha, 18-12-2012 17:09 ]