ελληνική μουσική
    512 online   ·  210.842 μέλη

    ALTRIBE band LIVE στο LIMBO rock bar

    FionaLambridi
    25.03.2013, 23:28

    Οι ALTRIBE κυκλοφόρησαν τον Μάϊο του 2012 το digital single "Φεύγω όλο πιο μακριά" από την Warner Music και τον Νoέμβριο του 2012 το πρώτο τους cd με τίτλο "Το θαύμα" απο την FM Records.

    Οι ALTRIBE δημιουργήθηκαν απο τον drummer Albert Παναγιωτόπουλο. Ύστερα από μία μακρά πορεία του στα μουσικά πράγματα της χώρας ως session μουσικός με διακεκριμένους καλλιτέχνες και συνθέτες ( Γ. Σπανός, Λάκ. Παπαδόπουλος, C-Real, Γ. Χατζηνάσιος / M. Χατζηγιάννης, Μ.Φραγκούλης κ.α.) δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης World Fusion μουσικής (από την εταιρεία Muse.gr κυκλοφόρησε δυο δίσκους, 2004 -“Visionary World”, 2006 – “Hyperfly”) επιστρέφει στα γνώριμα για κείνον μουσικά μονοπάτια της Rock, από όπου ξεκίνησε.

    ALTRIBE είναι η Φυλή του ΑL. Μια Rock φυλή που συνεχώς κινείται στο χώρο και τον χρόνο. Έπειτα από μακρά περίοδο αναζήτησης του ύφους και του ήχου που ταίριαζε στην φυλή αυτή, πλέον οι ALTRIBE band παρουσιάζονται στο κοινό τους αναγεννημένοι και απολύτως προσανατολισμένοι. Η πυξίδα δείχνει Rock!!

    Το γκρούπ απαρτίζεται επίσης από τη Fiona Λαμπρίδη. Μια soprano που αγαπούσε τα Blues. Μια τραγουδίστρια με κλασσική παιδεία που όμως κινείται άνετα στο Blues Rock. Με αφορμή την συνεργασία τους στους προηγούμενους δίσκους του Albert όπου έκανε τα φωνητικά αλλά και στην σύνθεση δυο τραγουδιών, οι ALTRIBE band αποκτούν φωνή.
    Ο Περικλής Παλαμιώτης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Μπίλιας στο ηλεκτρικό μπάσο, δύο πολύπειροι μουσικοί με πολλές συνεργασίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στο νέο δυναμικό ήχο του συγκροτήματος.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Μαρτίου στο LIMBO Rock - bar
    λεωφ.Αθηνών 389 (στάση ΤΕΙ) ΑΙΓΑΛΕΩ

    Είσοδος 4 ευρώ
    3,5 μπύρα – 5,00 ποτό

    Χορηγοί επικοινωνίας: Athens Day & Night, YourDemoRadio, Solid Radio, GLart, Red Rock, Your Music, FM Records, Warner Music.

    JOIN US : https://www.facebook.com/pages/ALtribe-ex-Albertime/192628400819801

    official website: www.altribeband.com





    επισυναπτόμενα: LIMBO.psd.jpg