ελληνική μουσική
    397 online   ·  210.814 μέλη

    Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013

    TRAVELOGUE
    21.06.2013, 20:04

    Βραδιές τέχνης και πολιτισμού για όλους φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Αμαρουσίου στο Αμαλίειο. Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με πρωταγωνιστές σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής και του θεάτρου σε προσιτές τιμές αλλά και με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, συντροφεύουν τα καλοκαιρινά μας βράδια στο Μαρούσι. Η πρόσβαση στον πολιτισμό είναι δικαίωμα όλων για αυτό και βάσει κοινωνικών κριτηρίων δωρεάν εισιτήρια θα διατεθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και σε ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας.

    Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου στο Αμαλίειο ανοίγει με τη χορευτική παράσταση των τμημάτων χορού ενηλίκων και παιδιών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου και συνεχίζεται με τη ροκ συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

    Τη σκυτάλη παίρνουν το θεατρικό έργο της Νανάς Νικολάου «Ο Ορέστης και ο Σκύλος του» σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου, με τους Ορέστη Τρίκα & Πέτρο Μπουσουλόπουλο και η θεατρική παράσταση «Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις 8» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Βασιλική Ανδρίτσου.

    Ο Ιούλιος ξεκινά με μία σημαντική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου την Ελευθερία Αρβανιτάκη, και συνεχίζεται με τις εμφανίσεις, επίσης, σπουδαίων και αγαπημένων καλλιτεχνών, του Παύλου Παυλίδη, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Δημήτρη Σταρόβα και Μπάμπη Στόκα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Ελένης Βιτάλης, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, με τους Αργύρη Αγγέλου & Βανέσα Αδαμοπούλου, «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάϊ Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη & Γιώργο Αρμένη, και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, από την ομάδα «Κιβωτός».

    Το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν οι θεατρικές παραστάσεις «Άντρες έτοιμοι για όλα» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, με τους Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη & Τόνυ Δημητρίου, η «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τους Γιώργο Κιμούλη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Τάσο Νούσια, Μάνο Βακούση, οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Σάκη Ρουβά, ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, ο «Τρελλαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, με τους Γιώργο Νούση & Κατερίνα Γερονικολού, και ο «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα.

    Στο μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν οι Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Αγγελάκας, Μάριος Φραγκούλης κ.ά.ενώ το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με ένα party συγκροτημάτων και events.

    Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
    Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
    Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης


    Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
    Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
    Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
    Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
    Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
    Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης

    Εισιτήρια ανήμερα της κάθε εκδήλωσης θα πωλούνται βάσει διαθεσιμότητας και στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219).

    Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

    Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card

    Εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους Artemis Card στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) στο Μαρούσι αλλά και στα εκδοτήρια του Αμαλιείου τις ημέρες των εκδηλώσεων.

    Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.

    Δωρεάν είσοδος στις εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

    Ένα συμβολικό ποσό της αξίας του εισιτηρίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δήμου Αμαρουσίου.

    Χορηγοί επικοινωνίας: Realnews, City Press, Free Sunday, Αθηνόραμα, Athens Voice, Real 97,8 fm, Galaxy 92 fm, Diesi 101,3 fm, Target Radio, Readyo.gr, Nova Life, Nova Cinema, Local TV, Media Soup, Music Corner, OnlyTheater.gr, Tennisit.gr.

    Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Sui Generis.

    Πρόγραμμα Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 (Αμαλίειο, Λεωφ. Κηφισίας 219)

    ΙΟΥΝΙΟΣ    
    Τρίτη 25   Χορευτική παράσταση τμημάτων ευρωπαϊκών και κοινωνικών χορών παιδιών και ενηλίκων (λάτιν, σάλσα, φλαμένκο, οριεντάλ, παραδοσιακοί χοροί, χιπ χοπ, zumba) Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, 8:30 μ.μ. (ελεύθερη είσοδος)
    Πέμπτη 27   «Ο Ορέστης και ο σκύλος» - Θεατρική παράσταση, Θίασος 81, 9 μ.μ.
    Παρασκευή 28   «Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις 8» - Θεατρική παράσταση, 9 μ.μ.
    Κυριακή 30   Ροκ Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, 8:30 μ.μ. (ελεύθερη είσοδος)
         
    ΙΟΥΛΙΟΣ    
    Δευτέρα 1   Ε. Αρβανιτάκη – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Τετάρτη 3   Π. Παυλίδης – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Δευτέρα 8   Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Στόκας, Δ. Σταρόβας – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Κυριακή 14   «Μάικ ο Φασολάκης» - Θεατρική παράσταση με τον Α. Αγγέλου
    Δευτέρα 15   Α. Ιωαννίδης – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Δευτέρα 22   «Ο Επιθεωρητής» - Θεατρική παράσταση με τους Κ . Μαρκουλάκη, Γ. Αρμένη, Α. Μουτούση. Σκηνοθεσία Σ. Ευαγγελάτος, 9 μ.μ.
    Τετάρτη 24   Ε. Βιτάλη – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Κυριακή 28   «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει…» - Θεατρική παράσταση. Σκηνοθεσία Κ. Ρουγγέρη, 9 μ.μ.
    Δευτέρα 29   Θ. Παπακωνσταντίνου – Συναυλία, 9 μ.μ.
         
    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ    
    Κυριακή 1   «Μήδεια» - Θεατρική παράσταση με τον Γ. Κιμούλη, Ο. Παπασπηλιόπουλο, Τ. Νούσιας Σκηνοθεσία Σ. Ευαγγελάτος, 9 μ.μ.
    Τρίτη 3   «Βάκχες» - Θεατρική παράσταση με το Σ. Ρουβά. Σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδης
    Τετάρτη 4   Γ. Αγγελάκας – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Σάββατο 7   «Πλούτος» του Αριστοφάνη - Θεατρική παράσταση με τους Δ. Σαββόπουλο, Χ. Λούλη, Α. Μουτούση,  Ν. Κουρή, Μ. Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία Δ. Σαββόπουλος, 9 μ.μ.
    Δευτέρα 9   Τζίμης Πανούσης – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Τρίτη 10   «Ελένη» - Θεατρική παράσταση με τους Π. Ζούνη, Α. Καφετζόπουλο. Σκηνοθεσία  Β. Νικολαΐδης, 9 μ.μ.
    Τετάρτη 11   Κ. Μαραβέγιας – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Πέμπτη 12   «Άντρες έτοιμοι για όλα» - Θεατρική παράσταση με τους Κ. Κόκλα, Γ. Τσιμιτσέλης Ε. Μουμούρη, Κ. Ευριπιώτη, Τ. Δημητρίου, 9 μ.μ.
    Παρασκευή 13   «Τρελαντώνης» - Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Σ. Σπυράτου, 9 μ.μ.
    Δευτέρα 16   Μ. Φραγκούλης – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Πέμπτη 19   «Αγαμέμνονας» - Θεατρική παράσταση με την Κ. Καραμπέτη σε σκηνοθεσία Ν. Κοντούρη, 9 μ.μ.
    Σάββατο 21   Π. Μουζουράκης – Συναυλία, 9 μ.μ.
    Κυριακή 29   Party – end of summer – Συναυλίες, 9 μ.μ.

    Πηγή: http://www.maroussi.gr


    despinakontogianni
    27.06.2013, 03:33
    Πήρε τα πάνω του το Μαρούσι ή μου φαίνεται;
    TRAVELOGUE
    27.06.2013, 03:38

    Πράγματι! Εξεπλάγην κι εγώ παρόλο που τριγυρνάω εδώ στη γειτονιά, όλα μου τα χρόνια! Λέω να το τιμήσω φέτος....Smile


    -----------------

    When the music 's over, turn out the lights For the music is your only friend Dance on fire as it intends Music is your only friend until the end...

    [ τροποποιήθηκε από τον/την TRAVELOGUE, 27-06-2013 03:40 ]


    blogarismenos-enge-falos
    27.06.2013, 03:38
    πολλά χρόνια παρόμοιο πρόγραμμα είχε. Θυμάμαι μια χρονιά περίμενα τους Κατσιμιχαίους με την πλατειά θάλασσα και βγαίνει η πλατειά θάλασσα ύστερα απο μεγάλη καθυστέρηση και λέει θα λείπουν οι Κατσιμιχαίοι και τελικά ήρθε ο Καζούλης...πολλά live γινόντουσαν στο θεατράκι των αναβρύτων και ήταν τόσο ωραία...τί να πρωτοθυμηθώ...τον Λιδάκη, την Αρβανιτάκη, των Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωσταντίνου με το όλο επιτελείο...πολλά σε πολλές χρονιές...επι καιρό Τζανίκου ακόμα...αλλα υπάρχουν έσοδα πλέον...όλα αυτά παλιά ήταν τσάμπα...οπότε δεν πήρε τα πάνω του...παίρνει απο κάτω του...
    TRAVELOGUE
    27.06.2013, 03:51

    Στα Ανάβρυτα θυμάμαι προ πολλών ετών, πάνω από δέκα, μία συναυλία Αρβανιτάκη- Ιωαννίδη, τότε που το έντεχνο δεν είχε γίνει μόδα! Δεν υπήρχε καν ο Χατζηγιάννης τότε!{#emotions_dlg.tt2}

    Επίσης, το 2003 μήνα Ιούλιο, γυρνώντας με το καράβι από Ίο, ρίχνει σύρμα ένας φίλος "Το βράδυ πάμε στο Μάλαμα;" εννοώντας συναυλία που θα γινόταν στο Μαρούσι στο Παλιό Δημαρχείο. Και έτερος φίλος που διεκδικεί επάξια το ρόλο trendy clubber στην παρέα λέει το ανυπέρβλητο "Τι είναι το μάλαμα; μεζεδοπωλείο;" {#emotions_dlg.tt2} Περάσαμε γαμάτα πάντως!!!

    Έκτοτε, δεν ξαναπήγα πουθενά. Δεν σχολήθηκα να μάθω κιόλας! Πλέον, βρέθηκε κι ο Τζανίκος φυλακή για ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλα τινά... Αυτός ο εξαιρετικός δήμαρχος που πεζοδρομούσε και ξεπεζοδρομούσε τους δρόμους στο κέντρο του Αμαρουσίου με ρυθμούς ίδιους με αυτούς που ο Δον Ζουάν άλλαζε γυναίκες. Μόνο που οι πέτρες και οι μίζες είναι ακριβότερες από τα πουκάμισα!

    (Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι υπέρ του σημερινού δημάρχου Αμαρουσίου. Μην παρεξηγηθώ κιόλας!Smile)

    Και στην τελική... μένω Πεύκη!!!!{#emotions_dlg.biggrin}


    blogarismenos-enge-falos
    27.06.2013, 04:28

    ε άμα είσαι και Πεύκη έπρεπε να τον είχατε κρατήσει Πεύκη τον Πατού τί τον φέρατε Μαρούσι ?
    Έκοψε τόσα δέντρα απο το Συγγρού που έγινε αγνώριστο! Δέν συζητώ γιατο τί έχει συμφωνήσει
    να πουληθεί στο ΤΑΙΠΕΔ...Ιδού το Συγγρού πρό κοπής δέντρων

    φωτοκοπιράητς δικάμου

    ------
    και εδώ κρανίου τόπος το ίδιο θερμοκήπιο που φαίνεται αριστερά σε αυτή την φωτο



    [ τροποποιήθηκε από τον/την blogarismenos-enge-falos, 27-06-2013 04:33 ]


    despinakontogianni
    29.06.2013, 11:22
    τί ακριβώς δείχνουν οι φωτογραφίες...δεν κατάλαβα.