ελληνική μουσική
    755 online   ·  210.832 μέλη

    Στην Καλλιτεχνική Αιωνιότητα η Πόλυ Πάνου

    Konstantinosoa
    28.09.2013, 13:45

    Μια πραγματική ιέρεια του Ελληνικού Τραγουδιου, έφυγε χθες για την Καλλιτεχνικη Αιωνιότητα στα 73 της χρόνια. Δεν έχω χρόνο για να αναφερθώ στο πόσο σημαντική παρουσία και φωνή υπήρξε και υπάρχει καλλιτεχνικά για το Ελληνικό τραγούδι.

    Το κάνω έτσι για να υπάρχει ένα δημοσίευμα εδώ ως μουσικός ιστοτόπος, σαν ένα κεράκι.

    Δυστυχώς φεύγοντας μια τέτοια προσωπικότητα απο τον μάταιο τούτο κόσμο, σε λάθος στιγμή, μιας και οι εξελίξεις στην πολιτική είναι ραγδαίες, δεν είδα ούτε μια αναφορά στο προσωπό της εδώ.

    Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ ! Ελαφρύ το χώμα !

    [ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 28-09-2013 13:46 ]


    sven
    28.09.2013, 15:12

    Ένα τεράστιο μα σεμνό και ταπεινό "ευχαριστώ" στη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού μας τραγουδιού που το αντιπροσώπευσε αλλά και το συδιαμόρφωσε -μαζί με τόσους άλλους μεγάλους αυθεντικούς αντιπροσώπους του- επάξια, σεμνά, απλά και δίχως τις ηχηρές "σειρήνες" και κορώνες του σύγχρονου μάρκετινγκ. Πολύ σπουδαία η παρακαταθήκη της.

    Καλό ταξίδι, κυρία Πόλυ...


    DONARAKONTINTINA
    29.09.2013, 12:53

    καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων..

    [ τροποποιήθηκε από τον/την DONARAKONTINTINA, 29-09-2013 12:53 ]


    sympetheros
    29.09.2013, 13:13

    Εχεις απόλυτο δίκο Κωνσταντίνε.

    Οχι απλώς αναφορά αλλά ολόκληρο αφιέρωμα θα αξιζε να γίνει

    Αυτή την Πέμπτη πάντως 3 Οκτώβρη  θα την τιμήσουμε ραδιοφωνικά

    Η Πόλυ Πάνου και οι κυρίες του λαικού μας τραγουδιού στο Πες το Τραγουδιστά!


    Περισσότερα: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=sympetheros#ixzz2gH7bHJsI


    Konstantinosoa
    29.09.2013, 15:16
    Με το καλό η εκπομπή, τώρα δεν έχουμε και εύκολη πρόσβαση στην ΕΡΑ για να ακούσουμε σχετικό αφιέρωμα, οπότε ανυπομονούμε για την Πέμπτη. Στα + το ότι ο Θανάσης Γιώγλου ήταν και ο τελευταίος που πήρε συνέντευξη απο την μεγάλη ντίβα. Της είχα αδυναμία ως ακροατής, περισσότερο απο την Γκρέυ αλλά και την μεγάλη Μαίρη Λίντα. Κύρος και προσωπικότητα στο πάλκο και την ηχογράφηση !
    mixalis-kleanthis
    29.09.2013, 15:28

    καλό ταξίδι ...





    επισυναπτόμενα: .jpg 
    mary_omikron
    29.09.2013, 16:37

    Konstantinosoa

    Το γεγονός είναι δυσάρεστο και η απώλεια μεγάλη, ωστόσο -χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση- απλά να ενημερώσω οτι δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε αγνοήθηκε...

    Ηδη ο Vert  και ο AntwnisPatra στις εκπομπές τους στο radiomusicheaven αναφέρθηκαν στην απώλεια και έβαλαν και τραγούδια της Πόλυ Πάνου, τουλάχιστον αυτούς τους δύο άκουσα εγώ δεν ξέρω αν το έκαναν και άλλοι παραγωγοί...

    Και η δημιουργία αυτού του topic από σένα -στο οποίο μπορεί να καταθέσει ο καθένας- είναι τιμητική αναφορά. Τα θέματα στο forum δημιουργούνται αυτοβούλως από εμάς τους ίδιους, κανείς δεν είναι ιδιαίτερα και ειδικά αρμόδιος, και  συγχαρητήρια που το δημιούργησες εσύ.

    Καλό ταξίδι κι ένα λουλούδι στην μεγάλη και σοβαρή ερμηνεύτρια...........





    επισυναπτόμενα: 121.gif 
    Konstantinosoa
    30.09.2013, 01:06
    Το σχόλιο για την μη δημοσίευση δεν αφορά τα στελέχη αλλα γενικά όλους μας. Αν και εραστές ή επαγγελματίες της μουσικής τρέχουμε πρώτοι στα τρολ και τα πολιτικά θέματα, ενώ αν φύγει ένας θρύλος του λαϊκού τραγουδιού όπως η Πάνου ούτε φωνή.... Ανέβασα δημοσίευση γιατί ντράπηκα να μην υπάρχει μια. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κλεάνθη για την φωτογραφία, δυστυχώς δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες.
    costaspanag
    02.10.2013, 13:34

    Είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω από κοντά τη μεγάλη κυρία του λαικού μας τραγουδιού. Να της σφίξω το χέρι, εκφράζοντας τον θαυμασμό και σεβασμό μου και να συνομιλήσω μαζί της.

    Αυτό έγινε πριν λίγα χρόνια, έξω από εκλογικό κέντρο της περιοχής μας, όπου είχε πάει για να ψηφίσει, συνοδευόμενη από στενούς συγγενείς της. Μας έδωσε το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή της για να την επισκεφθούμε με τη σύζυγό μου, δυστυχώς όμως η επίσκεψη δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί.

    Έφυγε μια μεγάλη τραγουδίστρια, ένας απλός, σεμνός και ευγενικός άνθρωπος. Καλό της ταξίδι !

    .