ελληνική μουσική
    472 online   ·  210.839 μέλη

    Μουσικές προτάσεις και νέοι μουσικοί που αξίζουν της προσοχής μας...

    KRISTHESS
    24.11.2013, 23:52

    Δημιούργησα αυτό το τόπικ προκειμένου όποιος θέλει να παραθέτει νέες προτάσεις και τους όποιους κατά βάση νέους μουσικούς ή τραγουδιστές πιστεύει ότι θα  μας απασχολήσουν θετικά στο μέλλον...

    Μία γαλλίδα λοιπόν τραγoυδίστρια με καταγωγή από το Αλγέρι έχει "κλέψει" τελευταία τη δική μου προσοχή ... το όνομά της.. ZAHO... To πλήρες όνομά της..Zehira Darabid...είναι η δική μου πρόταση και αξίζει να την προσέξετε..Το 2008 η ΖΑΗΟ είχε εκπροσωπήσει την Αλγερία στα ΜΤV European Music Awards και είχε αναδειχτεί ως η καλύτερη Αφρικανή τραγουδίστρια..

    [ τροποποιήθηκε από τον/την KRISTHESS, 25-11-2013 00:12 ]


    KRISTHESS
    17.01.2014, 23:48

    Μία ακόμα τραγουδίστρια που είναι πολύ πιθανόν να μας απασχολήσει στο εγγύς μέλλον είναι η LORDE.

    Ella Maria Lani Yelich-O'Connor όπως είναι και το πλήρες όνομά της κατάγεται από τη Ν.Ζηλανδία,τραγουδάει και γράφει  η ίδια τραγούδια. Γεννήθηκε το 1996 και θεωρήθηκε από μικρή πολύ μεγάλο ταλέντο. 

     Το τραγούδι της "Royals" μέσα στο 2013 χτύπησε τη θέση Νο1 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών κάνοντάς την την πιο επιτυχημένη Νεοζηλανδή τραγουδίστρια που υπήρξε ποτέ.

    Χαρακτηριστικό της τραγουδίστριας , η μεγάλη της αγάπη για τα "βασιλικά" τεκταινόμενα ανά τον κόσμο,πράγμα που την οδήγησε και στην επιλογή του καλλιτεχνικού της ονόματος.Μάλιστα επειδή το Lord ήταν αντρικό, πρόσθεσε το -Ε στο τέλος για να το κάνει γυναικείο!!

    Πολλοί την παρομοιάζουν με την νέα Amy Winehouse.. o χρόνος βεβαίως θα το δείξει...

    Στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα γνωστή..και γι'αυτό το λόγο σας την παρουσιάζω ..καθώς λένε ότι έχω και ένα μουσικό ένστικτο..ειδικά στο ξένο ρεπερτόριο{#emotions_dlg.biggrin}