ελληνική μουσική
    495 online   ·  210.833 μέλη

    Διόρισα και τη γυναίκα σου ρε!!!!

    KRISTHESS
    10.12.2013, 21:54

    Μα που είναι ο κύριος εισαγγελέας???Η κατάντια του πολιτικού συστήματος..Eπίσημη παραδοχή..ρουσφετιού!!!!!!

    Kαβγάς λοιπόν ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη και του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρου Γαληνού σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή. Οι δύο πολιτικοί της Λέσβου μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν, με τους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν να διαδέχονται ο ένας τον άλλο.


    Ο Νίκος Σηφουνάκης απευθυνόμενος προς τον Σπύρο Γαληνό τού είπε: «Σου διόρισα τη γυναίκα σου, ρε γελοίε... κι έτρεχα στον Παναγόπουλο (διοικητή τότε της Εθνικής Τράπεζας)...». Ο Σ. Γαληνός απάντησε: «... και μπράβο σου!», για να επανέλθει λίγο αργότερα ο Σηφουνάκης και να συμπληρώσει απευθυνόμενος με επιθετικό τόνο και πάλι προς τον Γαληνό: «Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις...».

    Δικό μου σχόλιο.. να γελάσω τώρα ή μετά? αφιερωμένο σε όλα τα τίμια παιδιά που είναι σε διαθεσιμότητα και που δεν έγλυψαν ποτέ κανέναν για να μπουν στο δημόσιο..σε αντίθεση με κάποιους άλλους.. που αν και διορίστηκαν προφανώς ...με ρουσφέτια.. είναι ακόμα στο δημόσιο...


    vvasilios
    11.12.2013, 09:24
    Μάλλον ο "Κος" Εισαγγελέας ακούει κι αυτός και σκέφτεται τρομαγμένος: Ρε μπας κι αρχίσει να λεει και για την δικιά μου την γυναίκα ;; οπότε τσάμπα αναρωτιέσε-αν και νομίζω πως Ρητορικό είναι το ερώτημα σου- επίσης σωστά αναφέρεις πως κάποιοι που διορίστηκαν είναι ακόμα εκεί - και μάλλον θα παραμείνουν, αλλά πρόκειται για κάποιους που κρατάνε "αξιώματα" γιατί οι απλοί διορισμένοι υπάλληλοι εχουν ηδη βγεί στην διαθεσήμότητα-απόλυση-(και ασφαλώς και δεν χαίρομαι με τέτοιες ενέργειες, ακόμα κι αν στρέφονται κατά αυτών που τόσα χρόνια μου ρουφάνε το αίμα με τον τρόπο τους και με την συμπεριφορά τους, γιατί ακόμα κι αυτοί έχουν δικαίωμα στην εργασία και είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο να πετάς κάποιον στο δρόμο μετά απο 20+ χρόνια δουλειάς-η πες το όπως θέλεις- και σε ηλικία τέτοια που ούτε σε "σύντξη" μπορεί να βγεί, αλλά ούτε και να βρεί αλλού δουλειά, αρα τον εξαθελιώνεις, τον στέλνεις στο πεζοδρόμιο η στην ταράτσα- συμφωνώ απόλυτα στον εξορθολογισμό και την αξιολόγηση, στην επαναδημιουργία και την αξιοκρατία του Δημόσιου τομέα, αλλά ποιός θα τα κάνει αυτά; ..μήπως οι Σιφουνάκηδες και οι Σιούφηδες; οπότε πάλι στην αρχή ξαναγυρνάμε..στον "Κο" Εισαγγελέα που δυστυχώς κρύβεται γιατί είναι όπως όλα βουτηγμένος στην διαφθορά του συστήματος..χρειάζεται αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης πάση θυσία- ακόμα κι αν δεν πολυπιστεύουμε πως υπάρχει σε κάποιον πολιτικό φορέα αυτή, πρέπει να το προσπαθήσουμε και να του δώσουμε την ευκαιρεία -το μόνο Κόμμα που εχει ξεκάθαρη αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης είναι το ΚΚΕ που όμως επίσης ξεκάθαρα δεν ενδειαφέρετε να αναλάβει αυτό το βάρος..!!! οπότε...ο κάθε ένας μας ας σκεφτεί τι πρέπει να κάνει για τον ίδιο..αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά του, και τα παιδιά της Ελλαδίτσας μας- όποιου χρώματος- Σταματώ εδώ, και συγνώμη για το μακροσκελές ...
    Konstantinosoa
    11.12.2013, 10:08
    Η ξεφτίλα είναι πως ακόμα μάλλον δεν έχει επέμβει εισαγγελέας και για τον ένα και για τον άλλο και γενικώς για το ΠΑΣΟΚ. Βέβαια εδώ υπάρχει και ο αντίλογος. Η Τράπεζα είναι ιδιωτική οπότε δεν εμπίπτουν ποινικά θέματα... Αστείο ακούγεται βέβαια αλλά έτσι για να γίνεται η κουβέντα...
    yiannisyiannis
    11.12.2013, 13:22

    Πιο σημαντικό από την παρέμβαση του εισαγγελέα, θα ήταν νομίζω να ξυπνήσουν και να κάνουν λίγη αυτοκριτική οι ψηφοφόροι τους. 


    KRISTHESS
    11.12.2013, 23:12
    'TRAGIK'... απ'όπου κι αν το πιάσεις τελικά..
    sea_like_eyes
    12.12.2013, 10:24

    και η . . . Sharon Osbourne . . . παρουσα !!!


    Konstantinosoa
    12.12.2013, 10:48
    Φυσικά το θέμα δεν παίζει σε κανένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας και φαντάζομαι σε κανένα μεγάλο κανάλι.... Τον είχαμε και Υπουργό Πολιτισμού...
    gikostas
    12.12.2013, 19:37
    Αυτό συμβαίνει με όλους και όχι με τον Σηφουνάκη μόνο.Τώρα όσον αφορά τους ψηφοφόρους τους που ανέφερε ο yiannisyiannis,τι αυτοκριτική να κάνουν;Αυτοί ή διορισμένοι είναι ή περιμένουν να διοριστούν.Τι να συζητάμε ρε παιδιά.Δεν φτιάχνει η κατάσταση εδώ με τίποτα.Μας περάσαν το ρουσφέτι στο DNA μας.
    KRISTHESS
    13.12.2013, 00:46

    σήμερα που λέτε ..με πήραν τηλέφωνο για να απαντήσω σε τηλεφωνικό γκάλοπ..με ρώτησαν αν υπάρχει φακελάκι στο δημόσιο κι αν γίνονται ρουσφέτια...ή αν έχει καταπολεμηθεί η διαφθορά..θυμήθηκα που λέτε κάτι που μου είπε ένας φίλος χτες... είναι 2 φίλοι του που παίρνουν μέρος στον ίδιο διαγωνισμό..με συγκεκριμένη προθεσμία.. και οι δύο χρειάζονταν απαραιτήτως δίπλωμα αυτοκινήτου...περνάνε που λέτε και οι δύο τις εξετάσεις την ίδια μέρα..

    η προθεσμία όμως τρέχει... και το δίπλωμα για να εκτυπωθεί θέλει το λιγότερο 20 μέρες!!(αυτό πάλι με τον ΑΣΕΠ να μη δέχεται βεβαιώσεις από το συγκοινωνιών σε διαγωνισμούς αλλά μόνο το ίδιο το δίπλωμα..δεν το καταλαβαίνω!!-αφού όταν αυτό εκτυπώνεται ..ισχύει από την ημερομηνία των εξετάσεων!!!Γραφειοκρατία και εκεί!!??έλεος δηλαδή..να κολλάς στο γράμμα και όχι στην ουσία)

    Ο ένας που λέτε από τους 2 "ετυχε" κάποια στιγμή στη ζωή του να είναι στέλεχος γνωστού κόμματος.. κατάφερε λοιπόν.. να έχει το δίπλωμα εκτυπωμένο παρακαλώ εντός 3 ημερών.. με ένα μόνο τηλεφώνημα!!!!!!(τα φακελάκια στις εξετάσεις..τα συζητάμε άλλη φορά!).. Όσον αφορά το άλλο το παλικάρι..δίχως μπάρμπα στην κορώνη.. ακόμα περιμένει..και η προθεσμία λήγει...γιατί λοιπόν να μην ψάξει να βρει κι αυτός ένα αντίστοιχο μέσο?Κορόιδο είναι? αφού όλα γίνονται μπροστά στα μάτια του!!

    κατα τα άλλα καταπολεμάμε τη διαφθορά στο δημόσιο και κάνουμε και ταχείς τις διαδικασίες με "διαθεσιμότητες"... ε δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος..με τις υγείες μας..

    [ τροποποιήθηκε από τον/την KRISTHESS, 13-12-2013 00:48 ]


    PetrosTser
    13.12.2013, 16:52

    Παράθεση:

    Το μέλος sea_like_eyes στις 12.12.2013, 10:24 έγραψε...

    και η . . . Sharon Osbourne . . . παρουσα !!!



    {#emotions_dlg.lol}


    PetrosTser
    13.12.2013, 16:56

    Σαν από ελληνική ταινία του '50 - '60 ο διαπληκτισμός... Ο Ζήκος και το αφεντικό του perhaps;

    Και το πιο γελοίο από όλα είναι που στο τέλος ο Γαληνός λέει: "Έχετε διαλύσει την Ελλάδα! Είσαι μέσα σε αυτούς που την διέλυσαν."

    Πόση υποκρισία πια;

    Πάμε παγκοσμίως για φούντο και μας αξίζει. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι που παίρνουμε και τον πλανήτη και τα άλλα είδη μαζί μας.


    freak
    13.12.2013, 21:31

    Αναρωτιεμαι ποσοι θα ελεγαν οχι σε μια εστω παρεμφερη προσφορα εργασιας.

    Στην πραξη ομως.

    Ενα χιλιαρικακι τον μηνα, και αραχτος.

    ΑΠΕΙΡΕΣ οι περιπτωσεις, θα μπορουσα ναμαι κι εγω μια απο αυτες, ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ.

    Αντιθετως εφαγα σκατα, και συνεχιζω να τρωω αυτοεξοριζομενος στο εξωτερικο (εφοσον δεν υπηρχε αλλη επιλογη).

    Καμια φορα καθομαι και αναρωτιεμαι: "ρε μηπως τελικα επρεπε να "πουληθω" αρχης εξαρχης?" διοτι τουλαχιστον μια αξιοπρεπη διαβιωση θα την ειχα. Αυτο δεν ειναι το πρωτιστο εξαλλου?

    Και οχι μόνο αυτο.

    Ουκ ολιγες φορες ακουσα: "πας καλα?", "εχεις μεγαλο προβλημα", "πόσο μ@λ@κ@ς εισαι?" κλπ

    Πρεπει να κοιταμε το βολεμα & την παρτη μας τελικα βαζοντας τ'αλλα σε 2η μοιρα? ΝΑΙ.

    Μου επιτρεπετε να αυτοπροσδιοριζομαι ως γραφικος? Ευχαριστω!

    Αυτη ειναι η εγχωρια πραγματικοτητα. Ναι το εχουμε στο αιμα μας. Σχεδον ολοι, με τον εναν ή με τον αλλον τροπο, εχουμε δουλεψει το συστημα μεσα απο τις παθογενειες του.

    Θα μου πεις πως καποια πραγματα ειναι ανθρωπινες αδυναμιες, και αντε να σου πω οτι το αντιλαμβανομαι, μα αυτη η νοοτροπια ειναι σαπιλα σκετη. Ειμαστε ενας σαπιος λαος, διεφθαρμενος εκ των εσω. Το εχουμε στο αιμα μας. Τελεια και παυλα.

    Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι εδω στην Αγγλια εχω παρε δωσε με την μουσικη που μου αρεσει και οτι απο τον 2ο μηνα ελαβα ενισχυση (ως ανεργος) απο το κρατος (βασισμενη στο εισοδημα μου, οικονομικη στηριξη, δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, 100% επιδομα ενοικιου κλπ), τα βασικα δηλαδη, που στην Ελλαδα δεν εχω παρει ποτέ (εκτος απο το βιβλιαριο ανεργου).

    Και ολα αυτα απο μια χωρα στην οποια δεν εχω συνεισφερει τιποτα. Οι ανθρωποι εδω στην Βρετανια εχουν σκεφτει τουλαχιστον τα στοιχειωδη (με τις οποιες ατελειες κουβαλα το εδω συστημα).

    Στην Ελλαδα ο απορος δεν εχει ουτε δωρεαν μετακινηση ουτε τιποτα. Αντιθετως εχει πολιτικους που του αξιζουν. Και για αυτο οταν λεω πως ποτέ δεν εχω ψηφισει κανενα απο τα κομματα εξουσιας, με κοιτανε παραξενα σα να μη με πιστευουν (τρανη αποδειξη πως φαγαμε μονοι μας το κεφαλι μας...)

    [ τροποποιήθηκε από τον/την freak, 13-12-2013 22:18 ]