ελληνική μουσική
    605 online   ·  210.844 μέλη

    Το καινούργιο μου τραγούδι : Forgotten memory

    dimitrib4
    23.01.2014, 10:56


    MixalisP
    24.01.2014, 15:45

    Δεν καταλαβαινω τι λενε οι στιχοι γιατι η φωνη ειναι πολυ πισω και η παραμορφωση ειναι υπερβολικη...Ειναι λιγο βασικο για να σου πω αν μου αρεσει η δημιουργια σου.

    Οσο αφορα την παραγωγη οι κιθαρες ειναι πολυ σφιχτες και πολυ μπροστα τα τυμπανα ειναι θαμενα οπως και η φωνη,σκεψου κατι φασικο για τις κιθαρες μπας και ανοιξει λιγο η στερεοφωνια γιατι μπουκωνουν ασχημα και στειλτες πιο πισω.

    Η φωνη δεν εχει καθολου παρουσια στη μιξη, τα συριστικα που δινουν παρουσια εχουν θαφτει απο την παραμορφωση και τα υπερβολικα μπασα.Ο καλυτερος τροπος που μπορει να γινει αυτο ειναι να εχεις 2 καναλια φωνη ενα παραμορφωμενο και ενα κανονικο και να τα μιξαρεις μεταξυ τους. Γενικα η φωνη +6db...

    Τα τυμπανα, απ'οτι καταλαβα ειναι προγραμματισμενα δεν ειναι προβλημα αυτο αλλα γενικα το ride δεν προσφερει κατι στο κομματι, καλυτερα ο drummer η ο προγραμματισμος να παραμεινει στο hi-hat και αναλογα να ειναι λιγο ανοιχτο η κλειστο.

    Το μπασο ειναι θαμενο επισης (αν υπαρχει), επειδη παιζει unison  με την κιθαρα πρεπει να του βγαλεις και ενα πριμο καναλι να βγουνε οι ατακες του εξω και να το κομπρεσαρεις ετσι ωστε οι ατακες μονο να κλωτσανε λιγο για να προσδιδει στο ρυθμικο μερος του κομματιου.


    Κατα τα αλλα το κομματι ειναι ωραια ιδεα, κανε αυτα και θα γινει πολυ καλυτερο, αν θες βοηθεια στειλε μου πμ.

    Καλη τυχη.


    KRISTHESS
    25.01.2014, 12:04
    όντως η παραμόρφωση είναι υπερβολική..δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανες έτσι και γω..προσπαθώ να δω τα θετικά αλλά δυστυχώς αυτή η παραμόρφωση υπερκαλύπτει τα πάντα..προσπάθησε να το κάνεις λίγο πιο "ελκυστικό" στ'αυτιά..
    alpatman
    26.01.2014, 14:05

    μου αρεσε ο ηχος της κιθαρας , για μενα ετσι επρεπε να ειναι στο κομματι αυτο ,καμια φορα σε καποια κομματια πανε και περισσοτερες απο μια προσεγγισεις στην κιθαρα , αλλαζοντας παραμετρους λες ΄και αυτο καλο και το αλλο ' . 

    στα αλλα σημεια μπορει σιγουρα να βελτιωθει , ομως την 'πρωτη υλη' την εχεις 

    [ τροποποιήθηκε από τον/την alpatman, 26-01-2014 14:05 ]


    dimitrib4
    26.01.2014, 21:57

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια.