ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.830 μέλη

    13/05/2014: 4 μέλη του Music Heaven σε μία μουσική συνάντηση στις Σέρρες

    TRAVELOGUE
    06.05.2014, 23:36

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ MUSIC HEAVEN

    ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ


    «Ταξίδι στην Ασημένια λίμνη»

     

    Πρόκειται για τους: Κωνσταντίνο Παπουτσή (perseas77) από τις Σέρρες, Γιώργο Παπαδόπουλο από την Πάτρα (mousic7), Καλλιόπη Ηλιοπούλου (Kalliopiliopoulou) από την Aθήνα και Μαρίζα Χονδρομήτρου (MARIZAHON) από την Αθήνα επίσης.

    Ο 3ος διαγωνισμός του Μusic Ηeaven ήταν η αφορμή γνωριμίας τους καθώς και οι 4 συμμετείχαν σ’ αυτόν ενεργά με δικά τους κομμάτια.

    Όσοι είχαν παραστεί μάλιστα και στο πρόσφατο live του Μusic Heaven στο Mike’s Irish Bar, θα θυμούνται την Καλλιόπη Ηλιοπούλου να ερμηνεύει το "ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ" του Θάνου Χασιώτη, καθώς και τον Γιώργο Παπαδόπουλο να παρουσιάζει τους "ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΥΣ" που διακρίθηκε σαν ορχηστρικό θέμα στον ίδιο διαγωνισμό

    Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή που θα ενθουσιάσει το κοινό των Σερρών σε μια πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει μουσική, εικόνα και χορό. Στον υπερσύγχρονο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου "ΑΣΤΕΡΙΑ" έχουν γίνει ειδικά video clip για τον κάθε καλλιτέχνη σχετικά με τα κομμάτια που θα παίξει και θα προβάλλονται σε μια μεγάλη κινηματογραφική οθόνη πίσω από την σκηνή. Επίσης, έχουν γίνει ειδικές χορογραφίες σχετικά με τις συνθέσεις που θα παρουσιαστούν ζωντανά.

    Η κοινή βάση όλων των καλλιτεχνικών ομάδων καθώς και των συνθέσεων που θα ακουστούν είναι ένα ατμοσφαιρικό «Ταξίδι στην Ασημένια λίμνη».

    Η  παράσταση θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το κανάλι "ΔΙΚΤΥΟ" και από το OTE TV καθώς και από το Cosmos Radio. Επιπροσθέτως, θα γίνει επαγγελματική λήψη που θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες στο You Tube.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και ώρα 9μμ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό θέατρο Σερρών «Αστέρια» η μουσική παράσταση «Ταξίδι στην Ασημένια λίμνη».

    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    Η παράσταση διοργανώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos Radio σε συνεργασία με τον Σερραίο συνθέτη Παπουτσή Κωνσταντίνο. 

    Ο τίτλος της παράστασης είναι εμπνευσμένος από τον τίτλο του νέου cd του Κωνσταντίνου Παπουτσή με τίτλο «Ασημένια λίμνη».

    Στην παράσταση συμμετέχει το συγκρότημα «Τετράχορδο» από τη Θεσσαλονίκη, που αποτελείται από δύο βιολιά, βιόλα και τσέλο, ερμηνεύοντας κομμάτια του συνθέτη καθώς και από το δικό τους ρεπερτόριο.

    Στη συνέχεια, θέση θα πάρει η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Καλλιόπη Ηλιοπούλου που θα ερμηνεύσει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, ένα από τα οποία είναι και σύνθεση του Κωνσταντίνου Παπουτσή.

    Ο συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος από την Πάτρα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς και θα ερμηνεύσει συνθέσεις του από το έργο «Ονειρόδρομοι» (cd-βιβλίο, Εκδόσεις Cambia) καθώς και από το cd του «Ανάμεσα στο φώς και στη βροχή» από την  προσωπική του δισκογραφία και βιβλιογραφία, με τους Μαρίζα Χονδρομήτρου στο πιάνο, την Λίνα Δίγκα στο φλάουτο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην κιθάρα.

    Η παράσταση θα πλαισιώνεται από μπαλέτο της σχολής χορού της Ναταλί Θεοδωρίδου - Κανελίδου και από video-προβολές, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.


    -----------------

    Το τζιν τόνικ μεγαλώνει γερά παιδιά...

    [ τροποποιήθηκε από τον/την TRAVELOGUE, 07-05-2014 10:05 ]


    MARIZAHON
    07.05.2014, 11:24

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΑΣ!!!!  ΝΑ  ΕΙΣΤΕ  ΚΑΛΑ!!!  ΚΑΛΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!


    Kalliopiliopoulou
    07.05.2014, 12:44
    Μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση. Ένα ''ευχαριστώ'' από καρδιάς στον Κωνσταντίνο Παπουτσή για όλο αυτό που διοργανώνει καθώς και στο MusicHeaven & στον TRAVELOGUE για την στήριξη και την ανακοίνωση! Όμορφες καλημέρες και καλή μας συνέχεια
    mary_omikron
    07.05.2014, 17:01
    Πολύ ευχάριστο όταν γίνονται γνωριμίες και συνεργασίες μέσω της κοινότητάς μας!!! Καλή επιτυχία να έχετε :) :)
    mousic7
    09.05.2014, 22:22
    Ευχαριστούμε θερμά το μελος TRAVELOGUE τον Παναγιώτη Κοτσώνη δηλαδή για τήν ανάρτηση της συναυλία ς αυτής καθώς και το music heaven για τις ευκαιρίες που μας δίνει μεσα απο τους διαγωνισμύς του!Επίσης ευχαριστω τον κωνσταντίνο παπουτσή για την προσκληση του σ΄αυτη την συναυλία ,καθώς και για την εμπιστοσύνη του στην μουσική μου που έδειξε απο την πρώτη στιγμη που ακουσε τοςυ ονειροδρομους εδω στον διαγωνισμο του M.H. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ σε ΟΛΟΥΣ στο live αυτο την τρίτη!
    perseas77
    10.05.2014, 01:00
    ευχαριστούμε παιδιά για την φιλοξενία στο site σας!
    TRAVELOGUE
    21.05.2014, 23:26