ελληνική μουσική
    1139 online   ·  210.851 μέλη

    Η Tamuz Nissim και το κουαρτέτο της στο Civil

    elechrista
    28.05.2014, 13:28


    Σάββατο
    31 Μαϊου 2014

    Για μια μοναδική εμφάνιση στο Αγρίνιο,

    μετά την επίσημη συμμετοχή της στο Athens Technopolis Jazz Festival!!!

     

    Μετά την επίσημη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Τζαζ της Αθήνας στην Τεχνόπολη και πριν από την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Τζαζ της Πρέβεζας , η Ισραηλινή τραγουδίστρια της τζαζ Tamuz Nissim και το κουαρτέτο της θα κάνουν μια στάση στο Αγρίνιο,  για να παρουσιάσουν μια ειδικά διαμορφωμένη παράσταση για το Civil.

    Το Σάββατο 31 Μαϊου, θα αποχαιρετίσουμε την Άνοιξη με την Tamuz και το κουαρτέτο της, που θα παρουσιάσουν αγαπημένα Jazz Standards και ποπ τραγούδια, αλλά και  τραγούδια από το νέο cd της.

    Με τη ζεστή και αισθαντική φωνή της,  τη μαγευτική σκηνική παρουσία και την αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία της στον αυτοσχεδιασμό, η Tamuz εκφράζει με μελωδικό τρόπο τα βαθιά και πλούσια συναισθήματά της που πηγάζουν από τα τραγούδια που ερμηνεύει.

    Μαζί της τρεις από τους καλύτερους μουσικούς στην Ελλάδα που παίζουν με επιτυχία σε όλο τον κόσμο,  ο Γιώργος Νάζος στην κιθάρα , ο Βασίλης Στεφανόπουλος στο μπάσο και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα .

     

    Λίγα λόγια για την Tamuz:

    Η Jazz τραγουδοποιός και πιανίστα Tamuz Nissim  είναι από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Στη χώρα της και σε όλη την Ευρώπη εμφανίζεται συχνά σε χώρους τζαζ και φεστιβάλ στο Ισραήλ και στην Ευρώπη, άλλοτε ως αρχηγός συγκροτήματος  και άλλοτε ως προσκεκλημένη καλλιτέχνις σε διάφορα projects. Η Tamuz συνθέτει και ενορχηστρώνει η ίδια και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πρωτότυπη μουσική της με ποπ και τζαζ στοιχεία.

    Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το πρώτο της  cd με τίτλο "The Music Stays in a Dream" και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές!

    Η Tamuz ξεκίνησε τις μουσικέςσπουδές της σε νεαρή ηλικία, με μαθήματα κλασικού πιάνου και στην ηλικία των 14 άρχισε να τραγουδάει τζαζ στο τμήμα μουσικών σπουδών του Γυμνασίου της.

    Ήδη τότε θεωρήθηκε ως μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες φωνές της ζωντανής ισραηλινής σκηνής τζαζ και κέρδισε μια υποτροφία από το Αμερικανο-ισραηλινό ίδρυμα . Μετακόμισε στην Ευρώπη το 2007 για να μελετήσει στο Βασιλικό Ωδείο της Χάγης  και έχει πτυχίο Bachelor στις Performing Arts.

     

    Το Civil έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στην πόλη του Αγρινίου αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα, το Σάββατο 31 Μαϊου 2014 στις 22.00.

    Σας περιμένουμε, για ένα μοναδικό live με διεθνές άρωμα και παρέα με τα καλύτερα cocktails της πόλης!!!

    Η τιμή του πρώτου + 3 ευρώ και το δεύτερο ποτό στις τιμές καταλόγου!


    Για περισσότερες πληροφορίες:

    CIVIL All day Art Cafι Cocktail Bar

    Ι. Στάϊκου 7 - Αγρίνιο

    Τηλ. 2641 306762

    civilcafebar@gmail.com





    [ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 28-05-2014 13:29 ]


    επισυναπτόμενα: Tamuz-Photo.jpg