ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.851 μέλη

    Ο Vice Lesley και οι Velvoids στο Intrepid Fox

    marylin
    29.05.2014, 22:16

    Ο Vice Lesley και οι Velvoids επιστρέφουν στη σκηνή του Intrepid Fox (Τριπτολέμου 30, Γκάζι, 80 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό “Κεραμεικός”) την Παρασκευή 30 Μαϊου! Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα special ακουστικό set από τον Vice και τους Haris G. (The Ducky Boyz) και DD Dynamite (The Dark Rags)

    Το show θα ξεκινήσει στις 21:30 και η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.

     

    Από τις πιο ενδιαφέρουσες, πρωτότυπες και πολυσυζητημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, οι Velvoids αποτελούν μία έκφραση του αθηναϊκού garage / rock’n’roll στα καλύτερά του. Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους, “PolynesiaBaby” (TBMr Records), το οποίο θα πωλείται στο χώρο της συναυλίας. Σε αυτό περιέχονται τα τραγούδια “Moonlite Blender” και “Talkin Red” που έφτασαν μέχρι το αμερικάνικο ραδιόφωνο, ενώ το πρώτο συμπεριλήφθηκε σε μία συλλογή που κυκλοφόρησε στην Αγγλία. Ο δίσκος περιέχει 8 νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Στα liner notes βρίσκουμε και την υπογραφή της αγγλίδας αρθρογράφου Nina Antonia, γνωστής από τα βιβλία της “Johnny Thunders / In Cold Blood” και “New YorkDolls / Too Soon” καθώς και από τη συνεργασία της με τα περιοδικά Mojo και Uncut.

     

    Από τη μεριά τους, οι Velvoids είναι γνωστοί για τις εξαιρετικές, ενίοτε εκρηκτικές, live εμφανίσεις τους, με τις οποίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, τόσο στα headline shows τους όσο και συνοδεύοντας γνωστά ονόματα της σύγχρονης σκηνής, όπως οι Dum Dum Girls, οι Black Lips και ο Marky Ramone.

     

    www.thinkbabymusic.com

                www.facebook.com/pages/The-Velvoids/76206152596

     

    www.thinkbabymusic.bandcamp.com/album/polynesia-baby





    επισυναπτόμενα: Velvoids.jpg