ελληνική μουσική
    546 online   ·  210.834 μέλη

    θα θελα την γνωμη σας για αυτο το τραγουδι

    JULIOS
    25.09.2014, 15:58

    Παράθεση:

    Το μέλος soundbar στις 25.09.2014, 14:07 έγραψε...

    Παράθεση:

    Το μέλος panosant στις 25.09.2014, 08:36 έγραψε...


    https://www.youtube.com/watch?v=oO3iZu9rJ1oLink>



    Αν μη τι άλλο, είχα δίκιο για τα (λίγα) σημεία περίπλεξης των στίχων που έχουν ενδιαφέρον.

    Κρίνω ότι υποβόσκει κάποιο ταλέντο σε αυτό το σημείο. Στη θέση σου θα το βοηθούσα ως εξής. Θα έδινα τους στίχους μου για μελοποίηση. Από το βίντεο φαίνεται ότι είσαι κάποιας ηλικίας, ποτέ δεν είναι αργά βέβαια, αλλά νομίζω ότι πιο γρήγορα θα αναδειχθεί κάτι που αχνοφαίνεται εάν πράξεις όπως σου είπα.

    Όχι ότι δεν χρειάζονται δουλειά ακόμη οι στίχοι. Αλλά έχουν μια βασική συνέπεια με ξεπετάγματα στιχουργικής διάνοιας (ίσως το έθεσα κάπως υπερβολικά εδώ).

    Δοκίμασε να τους δώσεις για μελοποίηση και μάλλον θα έχεις καλά αποτελέσματα.

    [ τροποποιήθηκε από τον/την soundbar, 25-09-2014 14:10 ]



    Τουλαχιστον φιλε sound,πρεπει να αναγνωρισεις το γεγονος οτι ο φιλος μας δεχεται καλοπροαιρετα την κριτικη που του κανετε (με καλοπροαιρετο τροπο κ εσεις),χωρις να δημιουργει θεμα κ ιστοριες.

    Με αλλα λογια,μπορει να εχει τις αδυναμιες που εχει η προσπαθεια του,αλλα τουλαχιστον αγαπα αυτο που κανει κ θελει να γινει καλυτερος.

    (φανταζομαι πως καταλαβαινεις τι γραφω κ γιατι το γραφω)

    Καλες μουσικες σε ολους ευχομαι.


    panosant
    25.09.2014, 20:05

    φιλε μου ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.ολλοι θελουμε να γινομαστε καλυτεροι, εκει που ειναι το μπερδεμα ειναι στο τι ειναι καλυτερο η χειροτερο οσον αφορα την εκφραση.για μενα καλυτερο ειναι οταν πω αυτο που θελω να πω ετσι οπως το ακουω μεσα μου,  προφανως δεν αρεσει στους περισοτερους ομως αυτο τελικα δεν εχει την μεγαλυτερη σημασια, δεν θελω να αρεσει (μακαρι να αρεσε) δεν ειναι αυτος ο στοχος,   να δω τα μεσα μου και να τα μοιραστω θελω   και δεν ειναι ευκολο   
    https://www.youtube.com/watch?v=VUjYUrE7FRkLink

    >

     

     


    panosant
    25.09.2014, 21:00

    επισης θαθελα να πω σε ολους σας οτι τωρα που το ψαχνω αρχιζω να καταλαβαινω το επιπεδο του musicheaven και στα αληθεια νιωθω χαζουλης που ανεβασα τα βιντεο μου εδω. Στο μυαλο μου ηταν κατι σαν το yoytube οποτε ενα συγνωμη για οτι υποστηκατε εξαιτιας μου


    JULIOS
    25.09.2014, 21:10

    Παράθεση:

    Το μέλος panosant στις 25.09.2014, 21:00 έγραψε...

    επισης θαθελα να πω σε ολους σας οτι τωρα που το ψαχνω αρχιζω να καταλαβαινω το επιπεδο του musicheaven και στα αληθεια νιωθω χαζουλης που ανεβασα τα βιντεο μου εδω. Στο μυαλο μου ηταν κατι σαν το yoytube οποτε ενα συγνωμη για οτι υποστηκατε εξαιτιας μου



    Φιλε μου καλα εκανες κ ανεβαζεις την μουσικη σου κ οσα σε εκφραζουν (κατα την γνωμη μου)

    To ΜΗ εχει μελη του (κατα πλειοψηφια) που αγαπανε την μουσικη ειτε το κανουν ως ερασιτεχνες μουσικοι ειτε βιοποριστικα ειτε ως ακροατες.Κ ολοι οσοι σχολιαζουν αυτο που κανεις με τοσο μερακι,πιστευω πως το κανουν για να σου δινουν θαρρος κ συμβουλες ωστε να γινεις καλυτερος κ να μας ανεβαζεις καλυτερες μουσικες οσο περναει ο καιρος.

    Αρα λοιπον πιστευω πως δεν εχεις λογο να ζητας συγνωμη ή να νιωθεις χαζουλης οπως λες αλλα να νιωθεις πως υπαρχουν 5 ανθρωποι που ενω δεν τους γνωριζεις προσωπικα κ δεν εχουν να κερδισουν απο σενα (οπως κ εσυ αντιστροφα απο αυτους) ,περιμενουν να ακουσουν αυτο που κανεις,που βγαινει απο μεσα σου κ που αγαπας.

    Αλλωστε το επιπεδο σε ενα φορουμ ειναι το επιπεδο των μελων του στην πραγματικοτητα.Κ οσο θα ανεβαζεις το δικο σου επιπεδο με την επιμονη σου κ την μελετη σου στην μουσικη,τοσο θα ανεβαζεις κ το επιπεδο του φορουμ κ εσυ με προσπαθεια-συμμετοχη σου.

     


    faidonalkinoos
    25.09.2014, 21:15
    Δεν μπορεί κάποιος να "υποστεί", όταν έχει την τύχη να γνωρίζει ευαίσθητους ανθρώπους. panosant : από τη μεριά μου, θα περιμένω με αγάπη κάθε φορά, το μοίρασμα του μέσα σου κ΄ίσως να γίνει εύκολο ... Καλή συνέχεια !!! (Είτε στην επιλογή είτε στην ΑΝΑΓΚΗ ...)
    panosant
    25.09.2014, 21:28

    ειναι αυτο που λενε .... δεν μπορω να το διαχειριστω...να ειστε ολοι καλα


    DanaeAthanasiadou
    27.09.2014, 00:19

    Παράθεση:

    Το μέλος panosant στις 17.07.2014, 21:21 έγραψε...


    https://www.youtube.com/watch?v=oecn1MtXJPELink>






    Έχω α-ν-α-τ-ρ-ι-χ-ι-ά-σ-ε-ι .

    Είναι τόσο υπέροχο μέσα στην απλότητά του. Με συγκίνησε πάρα πολύ.


    Άκουσα και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχεις ανεβάσει στο youtube και είναι πολύ  ωραία. 

    Εξαιρετικός στίχος και ερμηνεία. 



    Καλή συνέχεια και εύχομαι ότι καλύτερο. 


    Υ.Γ. Αν παίζεις κάπου ζωντανά, ενημέρωσε. Θα ήθελα πολύ να σε ακούσω και από κοντά.  {#emotions_dlg.rockon}


    panosant
    27.09.2014, 00:26

    ειδα στο youtube ποσο καλη δουλεια κανετε.εχω καμια ελπιδα να φτιαξετε εκει με τα υπεροχα ταλεντα που ειδα και καποιο τραγουδι μου;οχι δεν παιζω καπου ουτε θα μπορουσα νομιζω

    [ τροποποιήθηκε από τον/την panosant, 27-09-2014 00:30 ]