ελληνική μουσική
    359 online   ·  210.815 μέλη

    Ψάχνω σε ταμπλατούρες κομματι του ΣTAN (solo)

    iAmKim
    02.08.2014, 19:26

    Παιδιά καλησπέρα , ψάχνω κατά προτίμηση σε ταμπλατούρα τραγούδια του Στράτου(ΣΤΑΝ) για κιθάρα , για σολάρισμα ! Οποιοδήποτε έχετε υπόψην σας , καλοδεχούμενο ! Η κάθε βοήθεια ευπρόσδεχτη! Ξέρω τα περισσότερα και τα παίζω με strumming , αλλά θα ήθελα να μάθω και τα solo τους ! Λόγω όμως του ότι είμαι αυτοδίδαχτος κιθαρίστας δεν μου επιτρέπουν οι στοιχειώδεις γνώσεις μου να μεταφέρω ή να αποκωδικοποιήσω κομμάτια ! 

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων !


    arkas50
    02.08.2014, 22:19
    Ποιος ειναι αυτος ο καλλιτεχνης ο Στρατος ΣΤΑΝ γραψε τον τιτλο απο ενα τραγουδι του να τον ακουσω και θα σου γραψω τις ταμπλατουρες που θες
    iAmKim
    03.08.2014, 08:14

    Καλησπέρα φίλε , ευχαριστώ για την προθυμεία για βοήθεια ! Το πρώτο κομμάτι του ΣΤΑΝ  ονομάζεται "Σε θέλω εδώ" ! Εδώ είναι από λάηβ εκτέλεση και όπως προανέφερα ενδιαφέρομαι για το σόλο 

    ! Επίσης αν θές κατ' εμένα με ενδιαφέρει το σολάρισμα από το 2:40 μέχρι το τέλος του κομματιού ! Δείχνει τον κιθαρίστα σε κάποια πλάνα καθαρά που παίζει αλλά δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ποιές νότες (τάστα) χτυπάει . Το κλειδί είναι νομίζω Am αν βοηθάει αυτό .
    Και ένα άλλο κομμάτι του οποίου θέλω να μάθω την ταμπλατούρα του και το σόλο του είναι το "Ταξίδεψέ Με" το όποίο στο παρακάτω λίνκ είναι από λάηβ εκτελεση  ! Αν δε βοηθά αυτό το βίντεο μπορείς να τσεκάρεις και τό τραγούδι εδώ  .. Η αν δεν βοηθά ούτε αυτό μπορώ να σου στείλω και μια ινστρουμένταλ βερζιόν του τραγουδιού !

    Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη σου βοήθεια