ελληνική μουσική
    916 online   ·  210.851 μέλη

    Συναυλία Ρουβάς ΔΕΘ...Εντυπώσεις + απορία για encore

    Mad4U
    12.09.2014, 18:01

    Που λέτε παιδιά, πηγά χθες στο Ρουβά στη ΔΕΘ. Καλά ήταν, εγώ προσωπικά έβγαλα τρελά γούστα.

    Έχω όμως μια απορία. Μετά το τελευταίο τραγούδι, ο κόσμος άρχισε να φεύγει μαζικά, κανείς δε φώναξε "κ αλλο" Επίσης παρατήρησα οτι οι μουσικοί κράτησαν τις θέσεις τους για 2-3 λεπτα. Αν ο κόσμος φώναζε θα έβγαινε ξανά ο Ρουβάς? Γενικά, ο κόσμος μπορεί να επηρεάσει το αν θα ξαναβγούν οι performers?


    delta66
    13.09.2014, 23:07

    Δεν γνωριζω για τη συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα θα μιλησω γενικα εκ πειρας.

    Ο κοσμος οχι απλα μπορει να επηρεασει, αλλα απο αυτον εξαρταται βασικα το αν θα ξαναβγει η (οποιαδηποτε) μπαντα στη σκηνη (αν εχει τη διαθεση/δυναμη/αντοχη βεβαια να συνεχισει).

    Η αποχωρηση της πλειοψηφιας (παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα ζητουν encore) του κοσμου ωστοσο, χωρις να ζητησει εντονα encore, δεν σημαινει αποκλειστικα οτι δεν εκτιμα την μπαντα ή οτι δεν του αρεσε το λαιβ.

    Μπορει να υπαρχουν κι αλλοι λογοι.

    Πχ να ειναι υπαιθρια συναυλια και να εχει πιασει κρυο (συνηθες φαινομενο αυτην την εποχη, Β Ελλαδα ιδιως). Να ηταν μεγαλη η διαρκεια της συναυλιας και να ειναι οριακος ο χρονος για να προλαβει τις τελευταιες συγκοινωνιες. Εκτος της μεγαλης διαρκειας, να εγινε και με τετοιο τροπο η ολοκληρωση της συναυλιας,, που να "γεμισε" τον κοσμο και του εδωσε την αισθηση της πληροτητας.

    Μη ξεχναμε οτι πολλες φορες γινεται επιτηδες "βιαστικη" ολοκληρωση (παραλειπωντας πχ 1-2 hit τραγουδια), ετσι ωστε να "αναγκαστει" το κοινο να ζητησει encore, και μετα να ειπωθει οτι ειχε μεγαλη επιτυχια η συναυλια.

    Γελοιοτητες.

    Ενα καλο λαιβ ειναι καλο και χωρις encore.


    -----------------

    ....click to visit Spyros Delta youtube channel....

    [ τροποποιήθηκε από τον/την delta66, 13-09-2014 23:17 ]


    KRISTHESS
    16.09.2014, 20:43

    προσωπικά ... δε θα ξαναζητούσα από τον Sakis να βγει πάλι στη σκηνή... Δε λέω..ωραίος άντρας... αλλά τα "μακαρόνια με κιμά".. δε μου αρέσουν {#emotions_dlg.tt2}


    DanaeAthanasiadou
    20.09.2014, 12:52

    Παράθεση:

    Το μέλος KRISTHESS στις 16.09.2014, 20:43 έγραψε...

    προσωπικά ... δε θα ξαναζητούσα από τον Sakis να βγει πάλι στη σκηνή... Δε λέω..ωραίος άντρας... αλλά τα "μακαρόνια με κιμά".. δε μου αρέσουν {#emotions_dlg.tt2}






    Ακριβώς! Ο Σάκης είναι για να τον βλέπεις, όχι για να τον ακούς....(είτε τραγουδάει, είτε μιλάει ή προσπαθεί να μιλήσει...) {#emotions_dlg.biggrin}