ελληνική μουσική
    700 online   ·  210.830 μέλη

    O Γιάννης Μαθές ζωντανά στη Ρότα ξανά

    greekencore
    22.11.2014, 13:09

    Πέμπτη 27/11 στις 21:30

    Ρότα Art Bar - Σόλωνος 124

    Λίγο πριν τον τελικό των Αγώνων Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού στη Στέγη Γραμμάτων & τεχνών, ο Γιάννης Μαθές ζωντανά στη Ρότα και πάλι μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνιση

    Ό,τι ομορφότερο μάς έδωσε το ελληνικό τραγούδι, σε ένα δίωρο πρόγραμμα. Ο ελληνικός στίχος. Λόγια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει και που σιγοτραγουδάμε χρόνια. Άλλα πιο γνωστά κι άλλα κρυμμένα, με το συναίσθημα που γεμίζουμε όταν τα ξαναθυμόμαστε.

    Και οι εποχές να συναγωνίζονται με τα καλύτερά τους. Ο Χατζιδάκις να συναντάει τον Πορτοκάλογλου, ο Θεοδωράκης τον Λάγιο και τον Κραουνάκη. Παραδίπλα ο Γκάτσος να τα λέει με τη Νικολακοπούλου..

    Δεμένα στο ίδιο στόρυ, 4 νέα τραγούδια που πρωτοπαρουσιάζει ο Γιάννης Μαθές σε μουσική δική του και στίχους του Μάνου Σαγκρή, αλλά και κάποια παλιότερα από τη δισκογραφία του με τον Γιάννη Σπανό και τον Στέφανο Κορκολή.

    Υπότιτλος.. έντεχνο ελληνικό τραγούδι.. Απλώς ένας γνώριμος τρόπος που έχει πάντα η ελληνική γλώσσα με τη βοήθεια της μουσικής, να ακουμπάει μέσα μας νοήματα, ικανά να μας ενώνουν.. για περισσότερο απο μία νύχτα..

    Πιάνο: Γιάννης Καφετζόπουλος

    Βιολί-Φλάουτο-φωνητικά: Κατερίνα Τεπελένα

    Είσοδος: 6ευρώ

    [ τροποποιήθηκε από τον/την greekencore, 22-11-2014 13:10 ]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την greekencore, 22-11-2014 13:11 ]