ελληνική μουσική
    763 online   ·  210.833 μέλη

    New Album release URBAN STORIES producer: Chris Krikelis

    chriskrikelis
    29.11.2014, 12:30

    Φίλοι μου καλημέρα.

    Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή του νέου μου άλμπουμ με τίτλο Urban STORIES.

    είναι μια συλλογή με 18 κομμάτια από Progressive Rock & Urban electronic, Rock, Cinematic , ένα μουσικό χώρο όπου τελευταία δουλεύουμε και σαν σύνολο αλλά και ατομικά.

    Στο άλμπουμ αυτό, βοήθησαν πολλοί καλοί φίλοι, κάποιοι μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως ο Hector Dj, από το Μiami USA, οι φανταστικοί The Hubbs στις κιθάρες, επίσης από τις USA, ο μεγάλος μουσικός παραγωγός  G.Wayne στην post master και στις κονσόλες της μίξης, η υπέροχη Charlie Roses με την συγκλονιστική φωνή της, o μουσικός παραγωγός και σκηνοθέτης Kenneth J. King απο το Essex, ο εκπληκτιkός Τσέχος παραγωγός και συνθέτης Spiv Kurl, το μουσικό alternative group από την Μεγάλη Βρετανία Static Nomad και ο μοναδικός κιθαρίστας από την Αμερική Rocky Rogers. Στην κλασσική έκδοση των πλήκτρων στο κομμάτι "New Breed of Gangster" η Jasmine από Ν.Υ.

    Μια "πολυεθνική" παραγωγή με ύφος Urban που είναι ότι λέει ο τίτλος του Urban STORIES. Μια ιστορία καθημερινής επιβίωσης στις μεγαλουπόλεις του κόσμου.

    Άγχος, Stress, κίνηση, εγκληματικότητα, βία, trafficing, πορνεία, αλλά και χαρά, ρομαντισμός, φιλία και έρωτας. Αυτές είναι, θα μπορούσαν να είναι οι αληθινές ιστορίες πίσω από κάθε κομμάτι αυτού του άλμπουμ.

    Η μουσική μας ενώνει τελικά στις νότες της και αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα.

    Σύντομα σε κυκλοφορία, με απολύτως όλα τα έσοδα, (αν υπάρξουν), να διατείθενται για τους

    Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

    εδώ ακούτε το New Breed of Gangster, με την φωνή του Kenneth J. King, στο πιάνο η Jasmine από την N.Y. και στην μίξη Chris Krikelis.

    http://www.reverbnation.com/imakemusicgr/songs