ελληνική μουσική
    570 online   ·  210.848 μέλη

    Τενοντίτιδα.....

    teotsi21
    25.01.2015, 21:44

    *τα περισσοτερα θεματα στο φορουμ για το συγκεκριμενο προβλημα ειναι για το πιανο*

    καλησπερα σε  ολους.

    ξεκινησα να παιζω κιθαρα πριν απο 6 μηνες και 2 μερες ( :P )

    αγορασα μια ηλεκτρικη με (πολυ) λεπτο μπρατσο, και απο την ωρα που ηρθε αρχιζα την εξασκηση με διαφορα βιντεο στο youtube, δινοντας 4-5 ωρες εκεινη την μερα. την επομενη πρεπει να περασα τις 6. την 3η μερα.....τσααααααακ πονος στο αριστερο χερι. παιρνω τον ναρθηκα που ειχα στο δεξι απο παλιοτερα(ειναι και για τα 2 χερια) και λεω νταξει θα περασει. ελα ομως που δεν περναγε. περιμενα ολο το καλοκαιρι να περασει, και πλεον εχει μειωθει ευτυχως στο ελαχιστο. ωστοσο, αν ακουμπισω το χερι μου τεντωμενο στο ποδι μου ενω καθομαι, και γυρω τον καρμο προς τα κατω, με χτυπαει ο παλιοπονος αμεσα στον καρπο μου, και στο πανω μερος της παλαμης, στην περιοχη που ειναι αναμεσα σε καρπο και δαχτυλα (τα 2 τελευταια). επιπλεον, οποτε παω να κουρασω λιγο το χερι μου, εχω μια περιεργη αισθηση στην συγκεκριμενη περιοχη για την υπολοιπη μερα.

    τι κανω? ειχα παρει ενα αντιφλεγμονωδες που μου εγραψε γιατρος (arcoxia) και αυτο μειωσε δραστικα τον πονο, να ξαναπαρω?

    πειτε παιδια γιατι καθε πρωι κοιταω την κιθαρα και με πιανει καταθλιψη οτι δεν θα μαθω ποτε...


    Xenaki100
    26.01.2015, 01:58

    Και αυτός ειναι ο λόγος που δεν ξεκινάμε να μάθουνε ένα όργανο  χωρίς την καθοδήγηση καθηγητη,  δεν ειναι μονο οτι βλέπω παίζω , θέλει πρόγραμμα! Γνώμη μου είνα να πάρεις μια ιατρική άποψη πιο εμπεριστατωμένη,  διότι ειναι ανησυχητικα πολύς ο καιρός που σου έχει κκρατήσει. Αν και όταν έχεις τενοντίτιδα,  μπορεί λιγο να πιέσεις το χέρι σου με το οτιδήποτε και να σε πιάσει , άρα καλό θα ναι να ξερεις απο έναν ειδικό πως να το κοντρολαρεις.  Προσπάθησε όμως να μην πιέζεις το χέρι σου , όταν κουραζόμαστε σταματάμε ! Επίσης με το να καθεσε τόσες ώρες το μονο που μπορεί να προκαλέσεις ειναι πονος . Σιγά , σιγά και συστηματικά!  Να προσεχείς ! 😊


    geo321
    28.01.2015, 02:55

    Φιλε μου το θεμα δεν ειναι το πως θα παιξω κιθαρα,πιανο,ντραμσ κ.λ.π.

    το θεμα ειναι με τι τεχνικη θα το κανω,οπως λεει και η ξενια πιο πανω για αυτο υπαρχουν καθηγητες,θα πρεπε πολλοι να δουν αυτο το ποστ για να καταλαβουν την σημασια και την ουσια που εχει ενας δασκαλος σε σχεση με ενα tutorial στο youtube.

    Το θεμα δεν ειναι καποιος να παιξει νοτες το θεμα ειναι με τι τεχνικη και με τι ποιοτητα θα αναπαραχθουν,ενας δασκαλος θα σε βαλει σε ενα δρομο,θα σου δωσει απαντησεις γιατι ετσι και οχι ετσι.

    Σε μια απλη απαντηση ενος μαθητη που θα αρχιζε σημερα κιθαρα οπως εσυ πριν καποιους μηνες θα ηταν,διαβαζω καθε μερα απο 20 λεπτα εως 30 και με ενδιαμεσα διαλειμματα.Δεν θα ηταν φρονιμο να διαβαζει καποιος στην αρχη 5-6-7 ωρες.

    Δεν παιζει στην αρχη κανενα ρολο το αν μελετας 4 ωρες π.χ σε μια μερα και την αλλη 10 λεπτα,η ουσια ειναι λιγο καθε μερα,η συχνη επαφη σε κανει καλυτερο οχι η περισσοτερη ωρα.

    Προφανως λοιπον προσπαθουσες να βγαλεις ηχο και στην προσπαθεια σου αυτη πιεσες πολυ το χερι σου και φυσικα δεν θελει πολυ για να την παθεις την ζημια.

    Βρες ενα καλο γιατρο πες του ολα τα συμπτωματα ολο το ιστορικο και εκεινος θα σου πει τι πρεπει να κανεις ακριβως,μεχρι τοτε η γνωμη μου ειναι να μην ξανα προσπαθησεις να παιξεις κιθαρα γιατι μπορει να γινει χειροτερο το πραγμα.

    Και οταν ξανα ξεκινησεις παλι,να παρεις καποιο δασκαλο,στο δασκαλο δεν παμε μονο αν θελουμε να παρουμε ενα χαρτι η να γινουμε σολιστ,παμε για να μαθουμε σωστα.

    Καλη τυχη και περαστικα σου..........


    jagoras
    28.01.2015, 19:32

    το βασικό είναι η ξεκούραση, όσο χρειαστεί. Τα αντιφλεγμονωδη δε θεραπεύουν την τενοντίτιδα. Επίσης, μήπως οι χορδές της κιθάρας είναι αρκετά ψηλά και ζορίζεται το χερι σου όταν πιέζεις τα ταστα?

    ο δάσκαλος εννοείται ότι βοηθάει παραπάνω, αλλά δεν είναι και απαραίτητος πάντα. Μπορείς και μόνος σου να μάθεις αλλά με προσοχή.


    STEFANOS604
    28.01.2015, 21:12

    Ένα πολύ καλό video  
    ΕΔΩLink

    > : στα ελληνικά με συμβουλές για πρόληψη  και  θεραπεία της τενοντίτιδας


    Xenaki100
    28.01.2015, 23:53
    Σίγουρα συμφωνώ με τον jagoras! Οπωσδήποτε να πας σε γιατρό , η τενοντίτιδα δεν αντινετοπιζεται. Εγω ξερω ανθρώπους που και με γιατρό δυσκολεύονται ακομα πολυ δεν ειναι παίξε γέλασε !
    snowcat
    30.01.2015, 23:32

    Καλησπέρα! Παίζω κιθάρα 5 χρόνια κ τα τελευταία 2 εχω κατι παρεμφερές της τενοντιτιδαΣ κυρίως στο αριστερό . Ξεκίνησα να εχω ενοχλήσεις στα 2 χρόνια π έπαιζα κ ίσως γιατί τα χέρια μου δεν είχαν προπονηθεί καλα για το επίπεδο που επαιζα κ για τις ωρες . Εχω έναν παρά πολυ καλό δάσκαλο που με καθοδηγεί κ μεχρι τωρα το παλεύω κ προχωράω κανονικά . Παντα πρέπει να ξεκουράζεσαι οταν αισθάνεσαι την παραμικρή πίεση , προσοχή μη παρασυρεσαι απο τη μουσική που θες να βγάλεις γτ ειναι πολυ επικίνδυνο . Πρέπει να το συνηθισεις να κανεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ζέσταμα. Σιγουρα χρειάζεσαι τις συμβουλές ενός καλού  δασκάλου ο οποίος θα μπορει επιπλέον να κατανοεί το πρόβλημα σου κ να σε βοηθάει παράλληλα να προχωρησεις ! μόνος σου ειναι λιγο ριψοκίνδυνο . Θα σου πρότεινα κατι που με βοήθησε πολυ, να πας σε έναν φυσιατρο και οχι σε ορθοπεδικο. Εγω βρηκα μια πολυ καλή μετα απο πολυ καιρο μπορω να στην προτείνω . Θα μάθεις να κανεις ειδικές ασκήσεις για χαλάρωση κ ενδυνάμωση και φυσιοθεραπειες οι οποίες ανακουφίζουν αρκετα . Σε όσους ορθοπεδικόυς πήγα μ πρότειναν αντίφλεγμονώδη χωρις κανενα σταθερό αποτέλεσμα  . Ασκήσεις , χαλάρωση κ καλή ψυχολογία χρειαζεται :)οσο μπορεις να παίζεις κ να το ελέγχεις  δεν ήρθε το τέλος του κοσμου, μην επηρεάζεσαι απο όσα ακούς :) κ οσο μπορεις ξεκούραση ! Η γυμναστική επίσης βοηθάει παρά πολυ :) (βλέπε κομλυμπι- α, και ασκήσεις με λάστιχο!!]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την snowcat, 30-01-2015 23:40 ]


    geo321
    31.01.2015, 15:55

    jagoras διαφωνω με την αποψη σου οτι ο δασκαλος δεν ειναι απαραιτητος παντα.Δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για να το συζητησουμε,αλλα πιστεψε με χωρις το δασκαλο μπερδευεσαι κα πας σε λαθος μονοπατια που δεν βγαινοιυν πουθενα.

    Δεν ειναι θεμα μονο τενοντιτιδας αλλα ενας συνδυασμος πολλων πραγματων που προκυπτουν κατι την διαρκεια που μαθαινεις κατι.


    snowcat
    31.01.2015, 21:54

    Συμφωνώ, και το άγχος ειναι επίσης ένας κακός σύμβουλος ;) 


    LambisMath
    06.02.2015, 15:45
    Αγαπητέ,επειδή έχω πάθει δυο-τρείς φορές στην ζωή μου τενοντίτιδα θα σου πώ την γνώμη μου,εμπειρικά μιλώντας λοιπόν δεν περνάει εντελώς ούτε με ξεκούραση,ούτε με αντιφλεγμονώδη η συνδυασμό τους,παρα μόνο με δυσικοθεραπείες(ρεύμα,λεϊζερ κτλ)5-10 συνεδριες ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Την κιθάρα άστην προς το παρόν και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα σου επιδείνωνε την κατάσταση κι όταν φτιάξει εντελώς συνεχίζεις.
    paris92
    21.02.2015, 01:57

    Λόγω επαγγέλματος και προσωπικής εμπειρίας, να σου πω αν και αργοπορημένα..

    Αρχικά βρες έναν καλό ορθοπαιδικό να δεις αν έχεις όντως τενοντίτιδα!Είναι περίεργο γιατί σπάνια εμφανίζεται σε τόσο οξεία φάση στο συγκεκριμένο σημείο.Η μόνη εξέταση που μπορεί να στο δείξει σίγουρα είναι η μαγνητική. Αν όντως έχες τενοντίτιδα, τα αντιφλεγμονώδη βοηθάνε βραχυπρόθεσμα αλλά δεν τα συστήνω. Καλύτερα φυσικοθεραπείες και πολλή ξεκούραση, κατά προτίμηση με νάρθηκα. Και μακροπρόθεσμα χρειάζεται να μην το κουράζεις πολύ και σε περιπτώσεις που βλέπεις ότι πονάς να σταματάς. Η τενοντίτιδα δεν θεραπεύεται αλλά αν προσέχεις δε θα σου κάνει συχνά υποτροπές και αν σου κάνει θα κρατάνε λίγο.


    MARKOSVIDALIS
    24.02.2015, 10:22

    Καλημέρα  σε όλους και καλή σαρακοστή.

    ΣΧετικά με τις τενοντίτιδες.                                                                                                                                     Τώρα μπορείς και συ να αποθεραπευτείς. Αποθεραπεύσου μόνο σου  Μπορείς .Πως; Υπάρχει όμως και μία η νέα μέθοδος η οποία σε κάνει να ξεπερνάς το πρόβλημα της τενοντίτιδας το οποίο έχεις και παρόμοια οστεο-μυοσκελετικά προβλήματα σε διάστημα από 10 λεπτά έως δύο μέρες σχεδόν.                                                Είναι χωρίς φάρμακα χωρίς φυσιοθεραπείες χωρίς ουσίες .Κι όμως όλα τα συμπτώματα του πόνου υποχωρούν. Κι όλα αυτά πως συμβαίνουν; Συμβαίνουν γιατί βασίζονται στην δύναμη που έχει ο οργανισμός μας να αποθεραπεύεται. Και αυτή την δύναμη την έχει κάθε οργανισμός ακόμα και άρρωστος όταν είναι .Αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να τον ενεργοποιήσεις,

    Πολύ καλές όλες οι λύσεις , συμβουλές και παροτρύνσεις που διαβάζω παρακάτω και ιδιαίτερα αυτή του  STEFANOS604 με το βιντεάκι .Αλλά στην εποχή της ιλιγγιώδους ταχύτητας που ζούμε ποίος μπορεί ή έχει την υπομονή να περιμένει; Και μάλιστα όχι μόνο αν πονάς αλλά όταν δεν μπορείς να πιάσεις το αγαπημένο σου όργανο και να παίξεις τα κομμάτια που σε συγκινούν και σε χαλαρώνουν ή σε εκστασιάζουν . Έτσι λοιπόν για να μην χάνουμε χρόνο σας επισυνάπτω την απάντηση που είχα γράψει στο φόρουμ αυτό στις 14/1/2015 σε παρόμοια ερώτηση συναδέλφου αλλά με τίτλο μυοσκελετικά προβλήματα και είναι η παρακάτω:  

    Εν αρχής πολύ σωστά θέτεις το ερώτημα: Ποιός γνωρίζει κάποιο καλό γιατρό στην Αθήνα που απασχολείται με τενοντίτιδες κ.λ.π μουσικών; Η εμπειρία μου ( γιατί μέσα από την προσωπική μου εμπειρία αναφέρω τα παρακάτω) μου λέει ότι το πρώτο ερώτημά σου δεν θα πρέπει να είναι ποιός είναι ο καλός γιατρός γιατί καλοί γιατροί υπάρχουν. Αλλά τι γιατρός να είναι ;Κλασικής ιατρικής ή εναλλακτικής ιατρικής. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ της κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής είναι ως γνωστόν είναι ότι η εναλλακτική ιατρική εξετάζει τον άνθρωπο σαν συνολική οντότητα και όχι μονομερώς στο πρόβλημα που τον απασχολεί.Καθώς επίσης και οτιδήποτε φαρμάκου και προτείνει η εναλλακτική ιατρική δεν έχει καμία παρενέργεια εν αντιθέσει με την κλασική ιατρική που δεν υπάρχει φάρμακο που να μην προκαλεί παρενέργειες και μάλιστα σε προβλήματα σαν της τενοντίτιδας. Αν έχεις γνωμάτευση γιατρού ότι πάσχεις από τενοντίτιδα το επόμενο σου βήμα θα είναι να ψάξεις καλό φυσιοθεραπευτή και όχι άλλο γιατρό ή την μέθοδο Αλεξάντερ (εναλλακτική μέθοδος). Ο τι κι αν ακολουθήσεις ή τη θεραπεία ενός φυσιοθεραπευτή ή την μέθοδο Αλεξάντερ αυτό θα σου πάρει από δεκαπέντε ημέρες το ελάχιστο (εύχομαι να είναι μόνο τόσο το ελάχιστο ) και πιθανόν έως και κάποιους μήνες για να αποθεραπευτείς . Πολύ μεγάλο χρονικό μεγάλο διάστημα. Αντέχεις να περιμένεις τόσο πολύ; Μάλλον θα αντέχεις . Γιατί από τα γραφόμενα σου το πρόβλημά σου σε απασχολεί χρόνια. Υπάρχει όμως και μία η νέα μέθοδος η οποία σε κάνει να ξεπερνάς το πρόβλημα της τενοντίτιδας το οποίο έχεις και παρόμοια οστεο-μυοσκελετικά προβλήματα σε διάστημα από 10 λεπτά έως δύο μέρες σχεδόν. Είναι χωρίς φάρμακα χωρίς φυσιοθεραπείες χωρίς ουσίες .Κι όμως όλα τα συμπτώματα του πόνου υποχωρούν. Κι όλα αυτά πως συμβαίνουν; Συμβαίνουν γιατί βασίζονται στην δύναμη που έχει ο οργανισμός μας να αποθεραπεύεται. Και αυτή την δύναμη την έχει κάθε οργανισμός ακόμα και άρρωστος όταν είναι .Αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να τον ενεργοποιήσεις,  Ο τι γράφω εδώ το αναφέρω από προσωπική εμπειρία. Επειδή έχω πολύ υλικό για να ενημερωθείς (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για προβλήματα -συμπτώματα πόνου)γράψε μου την ηλεκτρονική διεύθυνση ή στείλε μου μήνυμα στη δικιά μου που είναι : vimarkos@gmail.com Περαστικά και σιδερένιος. Μάρκος Βιδάλης Υ.Γ. Επειδή είναι η πρώτη φορά θα γράφω εδώ δεν ξέρω αν κρατώ το σωστό ¨πρωτόκολλο¨ ενημέρωσης .Για αυτό αν κάνω λάθος ενημερώστε με.

     


    STEFANOS604
    24.02.2015, 11:43

    Η γνώμη μου είναι, αντί να απαντάτε σ' έναν έκαστο προσωπικά και επειδή αυτό το thread μετά από λίγο θα έχει ''χαθεί'' και το σπουδαιότερο θα είναι 'αδύνατο' να το εντοπίσει η μηχανή ψαξίματος google προτείνω:

    Να ασχοληθείτε λίγο να βάλετε σε μια σειρά  (αν  ήδη δεν το έχετε κάνει) όλες τις σχετικές πληροφορίες που διαθέτετε και να τις αποστείλετε σαν άρθρο (Δείτε οδηγίες αποστολής στην ενότητα : ''Στείλε το άρθρο σου''στο κάτω δεξί μέρος των κολαζ του πρωτοσέλιδου ) .

    Με τον τρόπο αυτό , αν εγκριθεί η δημοσίευση του , θα βρίσκεται στο προσκύνιο για 2 περίπου εβδομάδες αλλά και στο μέλλον θα μπορεί να αναζητηθεί εύκολα στο διαδίκτυο. ¨ετσι θα ενημερωθούν πολλοί ...

     Περιμένουμε να δούμε τις πληροφορίες της νέας μεθόδου και το πόσο αξιόπιστες είναι αλλά και τα σχόλια που θα υπάρξουν , για την δύναμη που έχει ο οργανισμός μας να αποθεραπεύεται.....

    Ευχαριστούμε


    MARKOSVIDALIS
    25.02.2015, 10:07

     Σε ευχαριστώ STEFANOS604 για την ενημέρωση και τον τρόπο διαδικασίας  της ανάρτησης των πληροφοριών που θέλω να δώσω στα μέλη .                                                                                                                            Είναι η δεύτερη φορά που ¨επικοινωνώ¨ με τα μέλη αυτής της ομάδας και δεν έχω την εμπειρία της διαδικασία.   Καθότι δε είμαι και πολύ σχετικός με αυτά τα πράγματα προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες σου αλλά κάτι δεν έκανα καλά. Όταν λες : (Δείτε οδηγίες αποστολής στην ενότητα : ''Στείλε το άρθρο σου ''στο κάτω δεξί μέρος των κολαζ του πρωτοσέλιδου ) Τι εννοείς .πρωτοσέλιδο; Μπορείς να με κατατοπίσεις περισσότερο ή να μου στείλει την διεύθυνση- λίνγκ  του κολάζ – πρωτοσέλιδου; Που θα ανατρέξω να το βρώ; Επίσης                                    1.Τι θα πει το thread;                                                                                                                                        2.Λές αν εγκριθεί η δημοσίευση του (Πολύ καλό είναι να υπάρχει ¨λογοκρισία ¨αλλά ως προς τι θα κριθεί ; Από άποψη ιατρικής ; π.χ αν είναι ένα παραδοσιακός τρόπος αυτοθεραπείας καμία ιατρική επιτροπή δεν θα το εγκρίνει και ας κάνει ¨θαύματα¨                                                                                                                             3.Γράφεις (Περιμένουμε να δούμε τις πληροφορίες της νέας μεθόδου και το πόσο αξιόπιστες είναι αλλά και τα σχόλια που θα υπάρξουν , για την δύναμη που έχει ο οργανισμός μας να αποθεραπεύεται.....) το πόσο αξιόπιστες Την αξιοπιστία τους πάλι ποιος μπορεί να την κρίνει ;Πιστεύω μάλλον οι αναγνώστες θα εννοείς. Για να κρίνω κάτι πρώτον θα πρέπει να έχω την γνώση περί του θέματος και δεύτερον να το έχω δοκιμάσει.                  Διαφορετικά θα έχω μια γνώμη η οποία δεν θα είναι αντικειμενική. Και αναφέρομαι πάλι στο Νο 2 Αν είναι  παραδοσιακός ή εναλλακτικός τρόπος αυτοθεραπείας π.χ. βότανα η βελονισμός αν  ο αναγνώστης είναι της κλασικής ιατρικής πως θα κρίνει την αξιοπιστία της μεθόδου ή του τρόπου αυτοθεραπείας; Και ιδιαίτερα αν δεν έχει δοκιμάσει την μέθοδο                                                                                                                                   Όσο για τα σχόλια που θα υπάρξουν είναι απολύτως κατανοείτο γιατί ο καθένας  απαντά με τις γνώσεις που έχε αποκομίσει. στην ζωή του. 4.Όσο για την δύναμη που έχει ο οργανισμός νομίζω πως όλοι λίγο ως πολύ την γνωρίζουμε άσχετα αν δεν μας εξυπηρετεί να την χρησιμοποιούμε γιατί προτιμάμε να πάρουνε ένα κουτί χάπια προκειμένου να σταματήσει ο  πόνος προσωρινά και να αρχίσει πάλι ο πόνος μόλις περάσει η επίδραση των χαπιών αντί να προσπαθήσουνε να αποθεραπευτούν.                                      Μήπως  θα έπρεπε να δείξω σε αυτούς που υποφέρουν πρώτα την μέθοδο και οι αυτοθεραπευθέντες  να γράψουν αντί εμού; Νομίζω θα είναι το ιδανικό .  Εξάλλου δωρεάν θα είναι η εκμάθηση χωρίς κανένα κόστος.                                                           Όσο για τους ¨δύσπιστους που πολύ καλά κάνουν να δυσπιστούν μέχρι να μάθουν τις πληροφορίες που θέλουν μπορώ να τους πω πως εκτός του ότι η όλη διαδικασία μπορεί να συνεπικουρείτε και από γιατρό, μπορώ να φροντίσω να ενημερώσω και τους γιατρούς του στην ¨γλώσσα ¨της ιατρικής με κάθε επιστημονική λεπτομέρεια.Να προσφέρω θέλω και να κάνω φίλου και όχι να κάνω ζημία.  Και  μάλιστα σε ένα χώρο τόσο λεπτό όσο είναι ο χώρος της υγείας


    STEFANOS604
    25.02.2015, 20:24

    Η ‘’Λογοκρισία’’ αφορά αποκλειστικά τους όρους δημοσίευσης που περιγράφονται  στο : ‘’Στείλε το άρθρο σου’’ (κάτω δεξιά από το τελευταίο κολάζ). Κάνε κλικ και θα δεις τους όρους.

    Η ‘’Στήλη ‘’ στην οποία θα μπορούσε να δημοσιευτεί το άρθρο σου είναι :

    ‘’Άρθρα’’. Αλλά και να μη το επιλέξεις από το μενού επιλογής  θα το θέσει στην κατάλληλη στήλη η διεύθυνση.

    ‘’Πρωτοσέλιδο’’ εννοώ αυτό που βλέπεις μόλις συνδεθείς στο Musicheaven, δηλαδή τα 6 άρθρα που εκτός από τον τίτλο παρουσιάζονται  και με κολάζ  σε σχέση με τα θέματα (threads) του forum που εμφανίζονται μόνο με τον τίτλο ή και πιο κάτω από τα κολάζ , αν το άρθρο θεωρηθεί  τύπου ‘’No Music’’.

    ‘’Thread ‘’ = ‘’Νήμα’’ στις ιστοσελίδες λέγεται το κάθε θέμα που ‘’ανεβάζει’’ το κάθε μέλος στο forum

    Το αν θα εγκριθεί εξαρτάται απλά να ισχύουν οι παραπάνω όροι στην ενότητα: ‘’Στείλε το άρθρο σου’’ και φυσικά από τη διεύθυνση του Musicheaven

    Μπορείς όμως να επικοινωνήσεις και με τον administrator με ΠΜ (Προσωπικό Μήνυμα) εδώ:

    Το αν οι πληροφορίες που θα δώσεις θα είναι αξιόπιστες ή όχι φυσικά μπορούν να το κρίνουν και τα μέλη που είναι στο σύνολο τους μουσικοί επαγγελματίες ή ερασιτέχνες και σίγουρα πολλοί θα έχουν περάσει το στάδιο της τενοντίτιδας αλλά και μέλη ερασιτέχνες που είναι γιατροί.

    Πάντως εγώ , αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα τενοντίτιδας στα 50 έτη που παίζω ερασιτεχνικά την κιθάρα , θα ήθελα να με ενημερώσεις και προσωπικά εδώ :

    Σημείωση: Είπα ότι θα ‘’χαθεί’ το θέμα στο forum μετά από λίγο που θα φύγει από το προσκήνιο του forum γιατί πολλά από τα μέλη μπορεί να μην έχουν καν επισκεφτεί το θέμα ‘’τενοντίτιδα’’ ή να μην έχουν διαβάσει το δικό σου ποστάρισμα. Ενώ σαν άρθρο αν είναι ολοκηρωμένο και σαφές θα είναι σε εμφανές σημείο τουλάχιστον για 10 μέρες αλλά και θα μπορεί να ανακληθεί από τη μηχανή αναζήτησης του google….