ελληνική μουσική
    725 online   ·  210.832 μέλη

    Jonathan Kreisberg Quartet @ gazARTE

    mad_nassos
    12.02.2015, 10:43

    With Will Vinson (Sax.), Rick Rosato (Bass) and Colin Stranahan on Drums 
    5 Μαρτίου στο gazARTE

    "For those who thought that there could be no more surprises in the world of Jazz Guitar…may I introduce Jonathan Kreisberg."
    Lyle Robinson-Jazz Guitar Life

    Σε μια εποχή όπου η Jazz μουσική και η Jazz κιθάρα μοιάζει να έχουν περάσει από όλα τα μεταβατικά και εξελεκτικά τους στάδια, έχοντας εξαντλήσει κάθε δυνατότητα καινοτομίας, υπάρχουν ακόμα φωνές που προσπαθούν να ωθήσουν την μουσική σε μια συναρπαστική και ανεξερεύνητη περιοχή. 
    Ένας από αυτούς τους μουσικούς είναι ο νεοϋορκέζος κιθαρίστας και συνθέτης Jonathan Kreisberg. Έχοντας γερά θεμέλια στην παράδοση της Jazz, αλλά και ένα προσωπικό όραμα για το μέλλον του είδους, ο Kreisberg κερδίζει συνεχώς κοινό και κριτικούς με τους δίσκους και τις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο.
    Με έντονο προσωπικό ήχο και στύλ αλλά και με την σωστή αναλογία Swing και Traditional Jazz, το κουαρτέτο του Jonathan Kreisberg καταφέρνει να προσελκύσει τον ακροατή σε έναν κόσμο γεμάτο τολμηρούς αυτοσχεδιασμούς και εκπλήξεις! 
    Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της Jazz σκηνής όπως οι Lee Konitz, Joe Locke, Dr Lonnie Smith ενώ ο ίδιος ως leader σε διάφορα μουσικά σχήματα έπαιξε δίπλα στους Bill Stewart, Larry Grenadier και Scott Wendholt.

    Jonathan Kreisberg Quartet 
    Live στο gazarte την Πέμπτη 5 Μαρτίου!


    Τιμές Εισιτηρίων
    Προπώληση Α’ ζώνης: €25, Καθήμενοι Β’ ζώνης: €20, Όρθιοι: €15
    guitarfor


    -----------------

    Hakuna Matata

    YouTube Channel

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mad_nassos, 12-02-2015 10:46 ]