ελληνική μουσική
    673 online   ·  210.846 μέλη
    kostvil-mh
    21.05.2015, 23:04

    Έχω συνδεθεί κανονικά στο ΜΗ, έχω ακούσει τα τραγούδια, έχω βάλει τα σχετικά αστεράκια και ψάχνω το κουμπί "ΨΗΦΗΣΤΕ", η κάτι τέτοιο.
    Πού είναι το κουμπί? Μόνο του facebook βλέπω...


    PetrosTser
    21.05.2015, 23:32

    Μέσω MusicHeaven δικαιούνται να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν γίνει μέλη πριν την έναρξη του διαγωνισμού. Μπορείς να ψηφίσεις μέσω facebook.

    -----------------------------

    Παραθέτω από τους σχετικούς όρους του διαγωνισμού (η επισήμανση δική μου):

    "8. Στον Διαγωνισμό δεν μπορούν να ψηφίσουν όλοι. Ο λόγος είναι πως θέλουμε, κατά το μέτρο του δυνατού, να περιορίσουμε πολλαπλές ψήφους από το ίδιο άτομο. Για αυτό το λόγο έχουμε υλοποιήσει αλγορίθμους που επιτρέπουν τη συμμετοχή και την ψήφο σε:

    α) μέλη του MusicHeaven με ημερομηνία εγγραφής που προηγείται της έναρξης του διαγωνισμού που έχουν ταυτόχρονα έναν βαθμό πιστοποιημένης συμμετοχής στην κοινότητα και συγκεκριμένα έναν ελάχιστο αριθμό από Χρυσές Νότες που έχουν προέλθει όμως από επιλεγμένες ενέργειες. Επίσης, δικαίωμα ψήφου έχουν και τα μέλη που δεν έχουν Χρυσές Νότες, αλλά γράφτηκαν πριν την ημερομηνία έναρξης του 1ου Διαγωνισμού (2008). Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου ανώνυμοι επισκέπτες ή μέλη που γράφτηκαν μετά την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού. Όσα μέλη συμμετείχαν με τραγούδι στο Διαγωνισμό, έχουν δικαίωμα ψήφου ανεξαρτήτως της ημερομηνίας που γράφτηκαν. Δεν μπορούν όμως να ψηφίσουν το δικό τους τραγούδι.

    β) μέλη του Facebook που είναι πιστοποιημένα, δηλαδή έχουν συνδέσει το κινητό τους τηλέφωνο με τον λογαριασμό τους στο Facebook. Ένας λογαριασμός Facebook δεν επιτρέπεται να έχει το ίδιο κινητό τηλέφωνο και έτσι πιστοποιείται η μοναδικότητα που χρειάζεται (περισσότερα εδώ)."


    jorge
    22.05.2015, 00:33
    Τι σου γράφει στο πάνω μέρος της σελίδας; Κάτω από το banner του Διαγωνισμού;
    kostvil-mh
    22.05.2015, 01:18
    Γράφει ότι μπορώ μέσω FB. Δεν ήξερα τους όρους που περιγράφει ο Πέτρος. Ευχαριστώ και τους 2...