ελληνική μουσική
    499 online   ·  210.842 μέλη

    Μουσικο προγραμμα Εντεχνης-Ροκ σκηνης με κατα κυριο πυρηνα τα Ελληνικα.

    leTot
    24.05.2015, 14:26

    Γεια σας παιδια , μολις ηρθα σε αυτο το φορουμ διοτι εχω ενα σχετικα μικρο προβλημα το οποιο πιστευω δεν ειναι και απο τα προβληματα τυπου τετραγωνισης του κυκλου.

    Γενικα , εψαξα να βρω τα πιο πολυσυχναστα φορουμ για να μπορερσω να εισπραξω μια ποικιλια απο αποψεις, σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων. 

     

    Ειμαι ο Αρης και ασχολουμαι με την μουσικη γυρω στα 4 χρονια και το οργανο μετο οποιο ασχολουμαι ειναι η κιθαρα. Εχω τις ελαχιστες απαιτουμενες γνωσεις για να μπορεσω να βγαλω εις περας μια συναυλια καθως ειχα παρευρεθει σαν μουσικος σε πανω απο 10 (Εκ των οποιων η μουσικη ποικιλια ηταν σχετικα μικρη γιατι ειχαμε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα παρουσιασης) . Σε μια-δυο απο αυτες τις μικρες συναυλιες υπηρξε και ενας ανθρωπος ο οποιος εχει καφετερια-μπαρ και ψαχνει μουσικους , ετσι νεους , που θελει να γεμισει το προγραμμα του μαγαζιου Παρασκευη-Σαββατο . Χθες κιολας ηρθε στο σπιτι μου για να μου προτεινει να παιζω εγω στο μαγαζι του , ενα γεματο 3ωρο προγραμμα Εντεχης Ροκ σκηνης (Οπως λεει και ο τιτλος) με συνδυασμο φωνης-κιθαρας. Να σημειωσω πως δεν εχω καμια εφεση στο τραγουδι και πως δεν ηταν λιγες οι φορες που δεχθηκα παρατηρησεις απο γειτονες στην προσπαθεια μου να επιχειρησω κατι τοσο τολμηρο για εμενα. Ετσι μου ειπε να βρω και εναν αλλο μουσικο πολυ κοντινο μου και να αρχισουμε προβες για να ξεκινησουμε "δουλευοντας" εως τελη του Ιουνη . Εχω μια πολυ καλη μου φιλη η οποια δεχθηκε να με βοηθησει σε ολο αυτο (τραγουδωντας , οπου ειναι πολυ καλη) ομως κανενας απο τους δυο μας δεν εχει εμπειρια στην συνθεση μιας 3ωρης παρουσιασης εντεχνης-ροκ μουσικης . Να σημειωσω "ξανα" πως το πλαισιο στο οποιο κινουμαστε και εγω και η κοπελα μουσικα ειναι το εντεχνο ροκ ελληνικο και ξενο μα ακομη μου ειναι απιστευτα δυσκολο να κανω εναν συνδυασμο τοσων τραγουδιων , με την σωστη ακουστικη σειρα για εναν επαγγελματικο σκοπο . Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος και οντως πιστευω πως εστω και για πρωτη μας φορα δεν θα ειναι κατι το τρομερα καταπληκτικο . Ειναι μια προκληση και για τους δυο μας να μπορεσουμε να συνθεσουμε ολο αυτο μεσα σε λιγοτερο απο εναν μηνα. (Διοτι και οι δυο δινουμε ακομη εξετασεις , εκεινη πανελλαδικες και εγω ενδοσχολεικες)

     

    Και εδω ερχεται η ερωτηση για την οποια ξεκινησα αυτο το θεμα . 

     

    Εσεις , σαν μουσικοι στον επαγγελματικο χωρο , πως θα συνθετατε την λιστα σας , με ποια κριτηρια και ποιους καλλιτεχνες? 

    Θα μπορουσατε επισης να μου δωσετε καποιες απο τις δικες σας λιστες λαιβ μουσικης η να μου γραψετε τα ονοματα τουλαχιστον των τραγουδιων στα οποια να εστιασουμε? 

     

    Η καθε απαντηση ειναι ευχαριστα αποδεκτη και σας ευχαριστω ξανα για τον χρονο που καταβαλατε για να διαβασετε το προβλημα μου.