ελληνική μουσική
    707 online   ·  210.832 μέλη

    Απορία για τα χαρακτηριστικά της κάρτας Focusrite 6i6

    Diabolist23
    31.05.2015, 15:40

    Καλησπερα!
    Κάνω την ερευνά μου για αγορά κάρτας ήχου και ενα απο τα κριτήρια μου ειναι να μπορω να ηχογραφίσω τουλαχιστον stage piano Και φωνη ταυτόχρονα.. αυτο με τα λίγα που ξέρω μέχρι στιγμής θέλει 2 εισοδους για το πιάνο (stereo) και 1 είσοδο για τη φωνη..
    Αυτη η καρτα λέει στα χαρακτηριστικα της "ταυτόχρονα αναλογικά καναλια 2" αρα?

    και δευτερον .. οι εισοδοι line μπορουν να χρησιμοποιηθούν για όργανο χωρίς μεσολάβηση κάποια αλλης συσκευής? 

    http://www.athensproaudio.gr/el/focusrite-scarlett-6i6.html

    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!


    geo321
    02.06.2015, 13:36

    Καλησπερα,οχι με αυτη την καρτα δεν μπορεις να κανεις αυτο που λες,απ οσα διαβασα και εγω λεει ουσιστικα πως μπορεις,ειτε να εχεις 2 μικροφωνα ταυτοχρονα ειτε ενα συνθ,ηλεκτρικο πιανο κ.λ.π. ειτε μια φωνη και ενα αλλο οργανο.

    Με αυτη την καρτα απλα μπορεις να βαλεις το πιανο μεσω midi και να βαλεις και ενα μικροφωνο και να τραγουδας,μονο ετσι μπορεις να κανεις αυτο που ζητας.Πιστευω πως μεσω midi μπορεις να παρεις τον ηχο απο το πιανο σου.

    Η δικια μου ερωτηση ειναι η εξης.....για πιο λογο θες να κανεις ταυτοχρονα ηχογραφηση πιανο φωνη; γιατι να μην γραφεις το πιανο midi ωστε ακομα κι αν κανεις ενα λαθος να μπορεις να το διορθωσεις με ενα απλο τικ αντι να κατσεις να το γραφεις μεχρι να το πετυχεις;;

    Συνηθως αυτες οι καρτες δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες,θα πρεπει να πας σε μια αλλη καρτα που πιθανοτατα θα εχει και πιο πολλα λεφτα και δεν ξερω αν υπαρχει λογος να το κανεις.