ελληνική μουσική
    524 online   ·  210.826 μέλη

    Οι Dream Theater στην Ελλαδα!

    GL
    14.06.2005, 18:59
    Ενα ακόμα πολύ μεγάλο όνομα του Heavy Metal πρόκειται να επισκεφτεί τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Dream Theater, τo σημαντικότερο progressive Metal σχήμα, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου, οι Dream Theater θα εμφανιστούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι χώροι διεξαγωγής των δύο συναυλιών, ούτε το κόστος του εισιτηρίου.

    πηγηrockroll.gr



    επισυναπτόμενα: dream theater!.JPG 
    ocean_soul
    14.06.2005, 23:30
    Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν στις 30 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 40?.

    Την ίδια μέρα δυστυχώς εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Μονή Λαζαριστών, οπότε το δίλημμα είναι μεγάλο.
    jorge
    17.06.2005, 14:59
    Dream Theater


    Πέμπτη 30 Ιουνίου 2005

    Θέατρο Γης
    (Τριανδρία - Θεσσαλονίκη)



    Dream Theater

    Ο όρος progressive Metal θεωρείται (και δικαίως!) οξύμωρο. Γι αυτό και οι Dream Theater τον αποποιούνται, αν και στην περίπτωσή τους έχει απόλυτη εφαρμογή. Είναι σαφώς ένα Heavy Metal συγκρότημα, δεν επαναπαύονται όμως σε καμιά συνταγή, και κάθε άλμπουμ τους, όπως και κάθε περιοδεία, έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει. Κάτι καινούριο, κάτι ρηξικέλευθο, κάτι που οδηγεί τη μουσική στο μέλλον. Κι αν αυτός δεν είναι ο ορισμός της λέξης “progressive”, δε γνωρίζουμε τι είναι.
    Έρχονται στη Θεσσαλονίκη με το νέο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “Octavarium” (όχι τυχαία, είναι το όγδοό τους), για μια συναυλία αν μη τι άλλο χορταστική. “An Evening With Dream Theater”, και θα είναι ένα απόγευμα γεμάτο, συναρπαστικό, με δύο πλήρη σετ χωρισμένα από ένα δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα. Θα παρελάσουν όλες οι ιστορικές στιγμές της καριέρας τους, ικανά αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ, στιγμές έντασης, λυρισμού, υπέρτατης μουσικής δεξιότητας, αναπάντεχα ξεσπάσματα, μελωδίες, και μια μοναδική αλληλεπίδραση με το κοινό. Δε μπορούμε να σας πούμε περισσότερα, για να μη χαλάσουμε τις εκπλήξεις, που οι πιο φανατικοί οπαδοί του συγκροτήματος μόλις να υποψιαστούν μπορούν…
    Οι Dream Theater φέτος γιορτάζουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους στη μουσική, ευρισκόμενοι στην καλύτερη φόρμα της εικοσαετίας αυτής. Η σύνθεσή τους τα τελευταία έξη χρόνια είναι :
    James LaBrie, φωνή
    John Petrucci, κιθάρες
    John Myung, μπάσο
    Mike Portnoy, ντραμς, κρουστά
    Jordan Rudess, πλήκτρα
    Εάν απαριθμούσαμε τους δίσκους και τα παράλληλα projects στα οποία έχει συμμετάσχει αυτή η all-star πεντάδα, δε θα έφτανε ένας τόμος. Δεν θα το κάνουμε. Θα σας αφήσουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τη μαγεία των Dream Theater – το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στο χώρο του σκληρού ροκ.

    Τιμή εισιτηρίου:40€ προπώληση,45€ ταμείο
    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00


    Προπώληση εισιτηρίων : στο www.encore.gr : με ένα "κλικ" στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, με ένα "κλικ" στο: www.i-ticket.gr , με ένα τηλεφώνημα στην ACS 801 11 15 16 17 για κατ' οίκον παράδοση και στα TICKET HOUSE, ΠΑΤΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ, ACS (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ 13 ΚΕΝΤΡΟ ), ACS ΣΙΝΔΟΥ.