ελληνική μουσική
    604 online   ·  210.844 μέλη

    Αξιόπιστη και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας

    STEFANOS604
    01.08.2015, 18:30

    Η ιστοσελίδα kithara.to (μια αξιόλογη ιστοσελίδα με μεγάλη συλλογή ελληνικών στίχων με τα  ακόρντα τους) είναι εκτός λειτουργίας πάνω από 5 μέρες και συνεχίζει.

    Δεν ξέρω αν η διακοπή έχει κάποια σχέση με την ιστοσελίδα kithara.gr , προσωπικά πιστεύω ότι έχει , τότε συμπεραίνω (προσωπική άποψη) ότι μπορεί να οφείλεται:

    Πριν 10 μέρες έλαβα ένα e-mail να απαντήσω σε ένα ερωτηματολόγιο για να καταγραφεί η άποψη των μελών του σε θέματα που σχετίζονται με την παρουσία του kithara.gr και τη μελλοντική εξέλιξή του.

    Στο αξιόλογο αυτό ερωτηματολόγιο υπήρχε και κάποια ερώτηση για το αν και πως θα έπρεπε να συμβάλουν οικονομικά τα μέλη του σε κάποιες από τις προσφερόμενες λειτουργίες. Θέμα που επικροτώ γι’ αυτό και προτείνω:

     

    ΠΡΟΤΑΣΗ:

    Σε συνέχεια και των:

    Επειδή παρόμοιο θέμα έθεσα στο Musicheaven εδώ και πολύ καιρό , ότι δηλαδή μια ελαχίστη ετήσια οικονομική συμμετοχή από τα παλαιά και νέα μέλη που επιθυμούν να απολαμβάνουν ορισμένες υπηρεσίες του (όλων ή επιλεγμένων άρθρων πχ: ‘’Μαθήματα Μουσικής’’ , ‘’Μουσική Τεχνολογία’’…) θα ήταν πιστεύω ασμένως αποδεκτή  και ταυτόχρονα πολύ σημαντική και ουσιαστική βοήθεια για την ανάπτυξη και την περαιτέρω αξιόπιστη και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας και θα έδινε μια οικονομική ανάσα σε τέτοια περίοδο κρίσης ώστε να μπορεί να συνεχίσει το έργο της.

    Εξ’ άλλου πολλές τέτοιες ξενόγλωσσες ιστοσελίδες λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή η πρόσβαση σε τέτοιες λειτουργίες να απαιτεί αφ’ ενός εγγραφή στην ιστοσελίδα , δωρεάν σερφάρισμα για κάποιο χρόνο ή για κάποιο πεπερασμένο αριθμό θεμάτων και ταυτόχρονα ενημέρωση για ελαχίστη οικονομική βοήθεια.


    Chrysanna
    01.08.2015, 19:21

    http://www.pictures88.com/p/miss_you/miss_you_036.jpg