ελληνική μουσική
    718 online   ·  210.832 μέλη
    xristianoudimaria
    24.10.2015, 17:51

    Αναζητώ έναν συνθέτη κατά προτίμηση απο Θεσσαλονίκη για συνεργασία. 


    thaliscomposer
    30.10.2015, 20:56
    Γειά σου Μαρία. Είμαι ερασιτέχνης μουσικοσυνθέτης και ενίοτε στιχουργός και γράφω κυρίως μελωδικές μπαλάντες, ροκ, ποπ. Τι ακριβώς ζητάς όταν λες συνεργασία και για πιο ύφος μουσικής απευθύνεσαι;
    xristianoudimaria
    30.10.2015, 22:44

    Αγαπητε φίλε καλησπέρα. Εγώ γραφω στιχους για εντεχνο , ροκ και ελαφρολαικο.Αν ενδιαφέρεσαι μπες στις "δημιουργίες μας στο forum και διάβασε στιχους μου και αν θελεις στειλε μου.Εχω πολλούς στίχους αμετρους και με μέτρο. 

    Οταν μιλώ για συνεργασια εννοώ απλά μια συνεργασία γιατι κι εγώ ερασιτέχνης ειμαι.


    thaliscomposer
    31.10.2015, 20:16
    Λοιπόν Μαρία, είσαι καλή. Έριξα μια ματιά στους στίχους σου και είναι αρκετά δυνατοί. Λίγο … περίεργοι και με μια δόση μελαγχολίας αλλά μου άρεσαν. Το θέμα με μένα είναι ότι γράφω πρώτα τη μουσική του τραγουδιού (απλά και ολοκληρωμένα με κουπλέ και ρεφρέν) και στη συνέχεια προσαρμόζεται ο στίχος. Το αντίστροφο (να γράψω μουσική πάνω σε υπάρχοντα στίχο) παρότι το έχω προσπαθήσει δυστυχώς δεν μου βγαίνει. Αν νομίζεις ότι μπορείς να λειτουργήσεις με ενσυναίσθηση ώστε ακούγοντας τη μουσική να φαντάζεσαι το στίχο που πιθανόν της ταιριάζει (κάτι σαν τον Γκάτσο με το Χατζηδάκι), τότε είμαι έτοιμος να σου στείλω για αρχή ένα μουσικό κομμάτι όπου θα μπορούσες να δουλέψεις πάνω του.
    xristianoudimaria
    31.10.2015, 20:40

    Φίλε μου καλησπέρα. Επάνω σε μουσική εχω γταψει ενα τραγούδι το οποίο μπορώ να σου το στείλω αν θέλεις αλλά θα ηθελα να μου γραψεις το προσωπικό σου mail.Βεβαι ο συνεργατης μου εκεί που μπαίνει ο στίχος το τραγούδησε με να να να έτσι ώστε να ξέρω κι εγώ τις συλλαβές κλ.Κι εγώ ερασιτέχνης είμαι καιδυσκολευομαι αρκετά με αυτόν τον τρόπο. Το τραγουδάκι ομως που βγαλαμε με αυτόν τον τρόπο θεωρώ πως είναι αρκετά πετυχημένο. Μπορούμε λοιπόν αν θέλεις να δοκιμάσουμε με αυτον τον τρόπο. Δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι. 


    thaliscomposer
    01.11.2015, 16:27
    Συμφωνώ ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Το mail μου είναι thalismesi@gmail.com και περιμένω το δικό σου mail ώστε να επικοινωνούμε πλέον με αυτό. Αμέσως μετά θα σου στείλω ένα μουσικό κομμάτι, που θα έχω επιλέξει και τα ξαναλέμε. Καλή μας αρχή λοιπόν …