ελληνική μουσική
    657 online   ·  210.833 μέλη

    Τραγουδιστής ενδιαφέρεται για δημιουργία band με σκοπό τα live

    DreamChaser90
    22.12.2015, 08:03

    Hello guys! Είμαι 25, σπουδάζω στο χώρο των Βιοεπιστημών, αλλά η πρώτη μεγάλη μου αγάπη είναι το τραγούδι, οπότε παράλληλα με τις σπουδές μου ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω ως vocalist σε κάποιο band (ή να δημιουργήσουμε μαζί ένα) με εξίσου πορωμένους μουσικούς πάνω-κάτω στην ηλικία μου, με σκοπό να κλείνουμε live σε μαγαζιά ανάλογου με το ρεπερτόριό μας ύφους, τόσο για την προσωπική μας (αλλά και του κοινού μας) απόλαυση όσο και για να βγάλουμε κανένα ευρώ γιατί οι καιροί είναι χαλεποί.

    Ακούω (και ανάλογα τραγουδάω) κυρίως ξένη R&B, Soul, Blues, soft Rock (όχι Metal και λοιπά συναφή), alternative/indie pop/Rock, Dance, chillout & orchestral και από ελληνικά πολύ λιγότερα και επιλεκτικά pop/Rock/έντεχνα (όχι λαϊκά). Κατά γενική ομολογία διαθέτω δυνατά φωνητικά τα οποία δουλεύω πάνω από μια δεκαετία ακουστικά, χωρίς formal μαθήματα, και είμαι πάρα πολύ ομαδικό πνεύμα, ενθουσιώδης και συνεργάσιμος. 

    Αν παίζετε κάποιο όργανο/επίσης τραγουδάτε και ενδιαφέρεστε να επιδιώξουμε κάτι μαζί, hit me up να τα πούμε! :) 

    Χαιρετώ,

    Πάνος


    eirini28
    29.12.2015, 14:46
    Γεια σου πανο λεγομαι Ειρηνη κ ειμαι απο Κρητη δεν εχω βεβαια αυτα που ζητας απλος γραφω στιχους στο λεω απλα ενημερωτικα αν χριαστεις καποια στιγμη συνεργασια....σε ευχαριστω πολυ!!