ελληνική μουσική
    323 online   ·  210.844 μέλη

    Τρομπέτα- Αγορά - Μια γνώμη

    Koan
    28.12.2015, 18:49

    Kαλησπέρα σε όλους όλες.. ενδιαφέρομαι να αγοράσω την δική μου τρομπέτα και βρήκα καποιες σε πολυ χαμηλή τιμή .. επισυνάπτω τις φωτογραφίες με λινκ .. δεν έχουν προβλήματα με σκουριά ή ζημιές και είναι μαζί με το συγκεκριμένο επιστόμιο.. προς το παρών παίζω με μαθητική από την φιλαρμονική ωστόσο για ενα διάστημα δε θα με χαλούσε να συνεχίσω με αντίστοιχου επιπέδου αρκεί να είναι δική μου δηλαδή.. θα δίνατε 40-50 για αυτήν λοιπόν αν ήσασταν στην θέση μου?

    http://prntscr.com/9jhxn7

    http://prntscr.com/9jhy1c

    !!!


    STEFANOS604
    28.12.2015, 19:28

    Σήμερα οι φτηνές (κάτω από 150 ευρώ) είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν είναι επινικελωμένες ή μπρούτζινες αλλά χάλκινες με κάποιο βάψιμο που κρατάει μερικά χρόνια και μετά....

    Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα σε μια φτηνή ή ειδικά σε μεταχειρισμένη , είναι αν το ελατήριο των πιστονιών δεν είναι φθαρμένο ή το χειρότερο το πλαστικό εξάρτημα που το συγκρατεί να είναι σπασμένο.

    Αν τα πιστόνια επανέρχονται στη θέση τους γρήγορα τότε σ’ αυτή την τιμή θα την αγόραζα, όποιας μάρκας κι αν ήταν. Επειδή μάλλον τις συγκεκριμένς δεν θα μπορείς να τις επισκοπήσεις είναι ένα ρίσκο.

    Για κάποιον που ξεκινάει να μάθει, όλα τα άλλα (δείτε το άρθρο εδώ: ) είναι αμελητέα, αφού θα ασχοληθεί με τα βασικά της εκμάθησης του οργάνου και θα αργήσει να απαιτήσει τις δυνατότητες που προσφέρει μια ακριβή τρομπέτα.

    Όταν βελτιωθείς καλό θα είναι να την αναβαθμίσεις και αυτή των 40 Ευρώ , αν την αγοράσεις, να τη βάλεις διακοσμητική στον τοίχο !! 

    [ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 28-12-2015 19:28 ]


    Yiobi
    13.01.2016, 22:03

    Καλησπέρα φίλε,

    ο ευκολότερος τρόπος να πετάξεις 40-50€ είναι να πάρεις μια τέτοια τρομπέτα.

    Έχω πάρει μια ίδια γι' αυτό σου το λέω. Αν βέβαια σκέφτεσαι να την πλακώσεις στο τρίψιμο με brasso και να την κρεμάσεις είναι στολίδι καλό! (Εγώ αυτο έχω κάνει...)