ελληνική μουσική
    581 online   ·  210.830 μέλη

    THE SHAMROCK SOCIAL CLUB | Tuesday 05.01.2016 | White Noise Music Place

    FatherDamian
    31.12.2015, 01:15

    THE SHAMRock SOCIAL CLUB | Tuesday 05.01.2016 | White Noise Music Place

    Αν είστε fans της Ιρλανδικής και της Κέλτικης Μουσικής, αν προτιμάτε τη μπύρα σας μαύρη και το whiskey σας δυνατό, τότε αυτή η βραδιά δεν μπορεί παρά να σας ενδιαφέρει.

    Την Τρίτη 05.01.2016, παραμονή της αργίας των Φώτων (για τους Ιρλανδούς Little Christmas ή Nollaig Bheag), το White Noise Music Place μετατρέπεται σε παραδοσιακή Ιρλανδέζικη Pub για να σας διηγηθεί ιστορίες από το Σμαραγδένιο Νησί και ολόκληρο τον Κέλτικο κόσμο.

    Ξωτικά και Νεράιδες, Leprechauns και Banshees, Κέλτες πολεμιστές, Πειρατές και Πριγκίπισσες, δίνουν τη σκυτάλη στους ήρωες της πρόσφατη Ιρλανδικής Ιστορίας. Μια αλυσίδα που ξεκινάει από τους The Dubliners και καταλήγει στους Dropkick Murphys, ξεπερνάει τα σύνορα του Eire για να επηρεάσει όλο τον Κέλτικο (και όχι μόνο) πολιτισμό.

    TAGS : Traditional Irish & Celtic Folk, Jigs & Slow Airs, Rebel Songs, Drinking Songs, Sea Shanties, Pirate Songs, Modern Celtic Rock & Punk.

    Music by :
    Stamatis Grispos
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ (Glimmer Void)

    Supported by :
    The Greek-Irish Society
    Greek Celtic Supporters Club

    ✒ Παράλληλα με το μουσικό μέρος της βραδιάς, η Guinness σας προσκαλεί μαζί με την παρέα σας για να απολαύσετε την πιο διάσημη irish Dry Stout στον κόσμο!

    ✒ Από τις 21.00 μ.μ. μέχρι τη 01.00 π.μ., συναντήστε την προωθητική ομάδα Guinness και κερδίστε μοναδικά, συλλεκτικά ποτήρια Guinness με κάθε αγορά μπύρας Guinness.

    ✒ Επίσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πρόκειται να κληρωθούν μοναδικά, συλλεκτικά δώρα, προσφορά του Greek Celtic Supporters Club

    White Noise Music Place
    Ευμολπιδών 20
    Γκάζι (100μ από το μετρό Κεραμεικός)

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 μ,μ,
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    FB event here : https://www.facebook.com/events/1654184198189241/