ελληνική μουσική
    707 online   ·  210.832 μέλη
    Orfeus
    02.01.2016, 13:30



    Unforgettable: «Έσβησε» η Natalie Cole σε ηλικία 65 ετών

    Η τραγουδίστρια της R&B με τη μελωδική φωνή είχε ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου πατέρα της, Nat King Cole, στη μουσική με μεγάλη επιτυχία - Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε στο Twitter ο αιδεσιμότατος Jesse Jackson, γνωστός ακτιβιστής που μάχεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

    Η Natalie Cole, διάσημη τραγουδίστρια της R&B και κόρη του θρυλικού Nat King Cole, γνωστή για τις επιτυχίες της «This Will Be (An Everlasting Love)» και «Unforgettable», άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε ηλικία 65 ετών.

    Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε στο Twitter ο αιδεσιμότατος Jesse Jackson, γνωστός ακτιβιστής που μάχεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Η Natalie Cole ήταν αγαπημένη αδελφή και άνθρωπος ουσίας. Ας αναπαυθεί η ψυχή της» έγραψε σε ανάρτησή του την Πρωτοχρονιά.

    Η Cole, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, πέθανε σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ.com.

    Η κόρη του θρυλικού μουσικού Nat King Cole έκανε την πρώτη της επιτυχία το 1991, με το Unforgettable, ένα «εικονικό» ντουέτο με τον εκλιπόντα πατέρα της, ο οποίος πέθανε προτού εκείνη ξεκινήσει τη σόλο της καριέρα. 

    Δείτε παρακάτω το βίντεο από ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της




    Πηγἠ:http://www.protothema.gr









    -----------------

     "And in the End
    the Love you Take, 
    is Equal to the Love
    you Make!"

    [ τροποποιήθηκε από τον/την Orfeus, 02-01-2016 13:33 ]