ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη

    The Death Disco Season Closing Party | Saturday 06.08 | Death Disco

    FatherDamian
    01.08.2016, 03:07

    DJ's:
    LEO SKIADAS · PANOS DREAD (GEHEIMNIS RECORDS) · GEORGE SAFELAS · NICK DRIVAS (RELEASE THE BATS) · STAMATIS GRISPOS

    ’λλη μια φανταστική σεζόν φτάνει στο τέλος της! Μια σεζόν με αμέτρητα συναυλιακά highlights (Clan of Xymox, Selofan, Overalt? -South of No North-, ETOR Festival, Dive, Louisahhh, Molly Nilsson, Architect, Merciful Nuns, Empty Frame, Myrrors, Motorama κ.τ.λ.) αλλά και τόσα αξέχαστα πάρτι που μας έκαναν να ζούμε έστω και για λίγες ώρες σε ένα άλλο, πιο όμορφο σύμπαν. Ένα σύμπαν γεμάτο μουσικές, και περιστοιχιζόμενοι από φίλους που πάντα έφερναν μαζί τη καλύτερή τους διάθεση!

    Το Σάββατο 6 Αυγούστου το Death Disco αποχαιρετά αυτή τη φανταστική σεζόν με ένα πάρτι με τα πιο αγαπημένα μας dark wave, ebm, 80's, gothic, indie τραγούδια από τα 80's μέχρι και σήμερα και τους DJ's της βραδιάς Λεωνίδα Σκιαδά, Σταμάτη Γρίσπο, Γιώργο Σαφελά, Νίκο Δρίβα (Release The Bats) και Panos Dread (Geheimnis Rec.) να υπόσχονται οτι αυτό το πάρτι θα μας φτιάξει τις καλύτερες αναμνήσεις μέχρι να ξανασυναντηθούμε σε λίγες εβδομάδες πάλι μέσα στους γκρίζους - αλλά γεμάτους ζωή - τοίχους του Death Disco.

    Σημείωση: Ο Λεωνίδας Σκιαδάς θα γιορτάσει τα γενέθλιά του (κάθε χρόνο η ίδια δουλειά...). Οπότε θα έχουμε μπαλόνια, θα κερνάμε και Jagermeister σφηνάκια, και πολλά άλλα που καλό είναι να είστε εκεί για να τα δείτε!

    Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί + free Jagermeister shot)
    Οι πόρτες ανοίγουν στις 24:00

    FB event : https://www.facebook.com/events/1750917188517582/

    [ τροποποιήθηκε από τον/την FatherDamian, 01-08-2016 03:07 ]