ελληνική μουσική
    437 online   ·  210.817 μέλη

    [VIDEO] Γιατί είναι τόσοι λίγοι οι Έλληνες επαγγελματίες κιθαρίστες?

    anastassakis
    17.08.2016, 16:38

    Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της κιθάρας,

    σήμερα θα μιλήσουμε για τους Ελλήνες επαγγελματίες κιθαρίστες.

    Πιο συγκεκριμένα η σημερινή ερώτηση που θα ασχοληθούμε είναι :

    Γιατί είναι τόσοι λίγοι οι Έλληνες επαγγελματίες κιθαρίστες?

    Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μεσω email στο ioannis@ioannis.org αλλά και στο Facebook Fan page μου, https://www.facebook.com/ioannisanastassakis

    Τα λέμε την επόμενη φορά!
    Φιλικά,
    Ioannis Anastassakis
    www.ioannis.org



    [ τροποποιήθηκε από τον/την anastassakis, 20-09-2016 16:12 ]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την anastassakis, 20-09-2016 16:14 ]


    DanaeAthanasiadou
    26.08.2016, 10:52

    Νομίζω και χωρίς να θέλω να φανώ κακιά, πως ο τίτλος του βίντεο δεν κολλάει.

    Μιλάς πιο πολύ για τις συνεργασίες στην Ελλάδα κ πως λειτουργούν τα κυκλώματα εδώ πέρα παρά απαντάς στο ερώτημα που έθεσες.

    Η απάντηση στο "γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες κιθαρίστες" είναι γιατί πολύ απλά δεν έχει ψωμί η υπόθεση. Ούτε για όσους διδάσκουν, ούτε για όσους παίζουν πχ σε μαγαζιά.

    Επίσης γιατί υπάρχει ακόμα η λανθασμένη νοοτροπία πως η μουσική είναι "είδος πολυτελείας" και ο κόσμος προτιμά να στείλει τα παιδιά του αγγλικά, ποδόσφαιρο και υπολογιστες.

    Αυτά που λες είναι σωστά, αλλά πιστεύω πως θα ταιριάζαν κάτω από άλλο τίτλο. 


    anastassakis
    04.10.2016, 14:26

    Κανένα πρόβλημα φίλη μου δεν παρεξηγώ καθόλου τις προθέσεις σου. Καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά το είδα όπως λες και εσύ από μια άλλη οπτική γωνία. Προσωπικά πιστεύω  οτι ο λόγος που δεν υπάρχουν περισσότεροι επαγγελματιες κιθαρίστες είναι επειδή δεν ξέρουν πως να γίνοντε συνεργασίες και κατ' επέκταση αυτό που πολλές φορές θεωρείται ότι είναι  "τα κυκλώματα" στην Ελλάδα. Επειδή δεν ξέρουν αυτό πως γίνεται και δεν μπορούν να διαχειριστούν και να λειτουργήσουν σε αυτό τον χόρο, γιαυτό και δεν μπορούν να επιτύχουν να γίνουν επαγγελματίες οι περισσότεροι. Σε όλα τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ απόλυτα, όντως η μουσική θεωρείται είδος πολυτελείας, όντως ο κόσμος προτιμάει να στείλει τα παιδιά του Αγγλικά, ποδόσφαιρο, υπολογιστές και οτιδήποτε άλλο.