ελληνική μουσική
    656 online   ·  210.830 μέλη

    BLITZKRIEG BOP! A Night For The Ramones, The Rise of Punk & The CBGB’s Scen

    FatherDamian
    12.01.2017, 21:42

    DEATHDisco
    Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
    ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
    ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

    BLITZKRIEG BOP!
    A Night For The Ramones, The Rise of Punk & The CBGB’s Scene

    DJ sets by :
    Stamatis Grispos
    Fuzz Alex
    Haris G. (The Ducky Boyz)

    + special Live Gig by Brain Drain_Ramones tribute band
    + Free Gifts & Giveaways

    Supported by The Ramones Greek Fan Club

    Εξήντα πέντε χρόνια περίπου έχουν περάσει από την γέννηση ενός θρυλικού Punk Rocker, του Jeffrey Ross Hyman - αλλιώς γνωστού ως Joey Ramone – και σαράντα (και κάτι ψιλά) από τότε που οι Ramones εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του CBGB και ο θρύλος της - κατά πολλούς - πρώτης Punk Rock μπάντας δεν έχει ξεθωριάσει ούτε στο ελάχιστο. Τόσο ο Joey όσο και τα υπόλοιπα μέλη των Ramones υπήρξαν ταυτόχρονα είδωλα και αντι-είδωλα, αφού στα πρόσωπά τους εκπροσωπείται ακόμα και σήμερα η ιδιαίτερη και αντισυμβατική κουλτούρα του Punk.

    Με αφορμή τα παραπάνω, το Death Disco (σε συνεργασία με το Ramones Greek Fan Club, ήδη υπεύθυνο για δύο sold-out βραδιές στο Κύτταρο) θα φιλοξενήσει μια βραδιά αφιερωμένη στους Ramones και την πλούσια κληρονομιά των Νεοϋορκέζων αυτών θρύλων και θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι που θα φτάσει μέχρι την Bowery Street και το ιστορικό CBGB, ένα club που δημιούργησε το δικό του μύθο στην underground Punk σκηνή. 

    Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνουν με DJ sets οι Σταμάτης Γρίσπος, Fuzz Alex & Haris G. (The Ducky Boys) ενώ σε ένα special live gig, οι Brain Drain_Ramones tribute band, θα ερμηνεύσουν ζωντανά στη σκηνή του Death Disco κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία των Ramones.

    Εκτός των DJ sets και των ζωντανών εμφανίσεων, θα προβληθούν videos από όλη την πολύχρονη διαδρομή των Ramones και θα κληρωθούν δώρα, ευγενική προσφορά του Ramones Greek Fan Club.

    Hey Ho! Let's Go!

    FB event : https://www.facebook.com/events/372853053078505/