ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.826 μέλη

    Έκλεισε το stixoi.info?

    PeterPapantonakos
    13.03.2017, 20:09

    Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζετε αν έκλεισε το stixoi.info? Τελευταία είχε απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια από τα μέλη του και από χθες προσπαθώ να μπω στο site αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η διεύθυνση. Ελπίζω να μην έχει κλείσει γιατί ήταν από τα κορυφαία και πλέον χρήσιμα site για εύρεση στίχων. 


    mary_omikron
    13.03.2017, 22:56

    Δοκίμασα κι εγώ και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

    Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο

    Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=singer&sort=alpha μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού.

    Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινό !


    alkyoni
    14.03.2017, 00:29

    Μαλλον προσωρινο ηταν...

    Σε μενα λειτουργει κανονικα , μολις τωρα το ειδα.

    Για ξαναδοκιμαστε... Wink

    http://www.stixoi.info


    PeterPapantonakos
    14.03.2017, 01:13
    Δοκίμασα πάλι, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τέλος πάντων, θα συνεχίσω τις προσπάθειες και τις επόμενες μέρες!
    alkyoni
    14.03.2017, 01:28

    Περιεργο.........!!!!

    Δοκιμασε και με αλλον browser να το δεις....


    PeterPapantonakos
    14.03.2017, 12:53
    Εντάξει ευτυχώς "έφτιαξε". Μπαίνει κανονικά πλέον και στον υπολογιστή μου!
    mary_omikron
    15.03.2017, 00:31

    Εντάξει είναι {#emotions_dlg.biggrin} μπαίνω κι εγώ κανονικά...

    Ευτυχώς γιατί δεν θα μ΄άρεζε να κλείσει, έχει τεράστιο αρχείο.


    KRISTHESS
    20.03.2017, 10:10

    Συνεισφορά μελών στα έξοδα φιλοξενίας της ιστοσελίδας


    Δυστυχώς δεν είναι πλέον εφικτό να συντηρηθεί η ιστοσελίδα, και κυρίως να καλυφθούν τα έξοδα φιλοξενίας της, με προσωπικά έξοδα ενός μόνο ανθρώπου. Για το λόγο αυτό ήδη έχουν δοκιμαστεί ορισμένες πηγές εσόδων, όπως κάποιες διαφημίσεις, οι οποίες πάντως καλύπτουν μόνο ένα μέρος της μηνιαίας δαπάνης για τη φιλοξενία. Η εν λόγω δαπάνη είναι αρκετά μεγάλη για το λόγο ότι απαιτείται η μίσθωση υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού για να μπορεί να εξυπηρετήσει τις δεκάδες χιλιάδες ημερήσιων επισκεπτών της σελίδας.

    Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι φίλοι της σελίδας αισθάνονται ότι θέλουν και ταυτόχρονα μπορούν, να ενισχύσουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια κάλυψης των εξόδων. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, έχει επιλεχθεί ο Οργανισμός του PayPal, μέσω του οποίου μπορείτε να συνεισφέρει όποιος το επιθυμεί, απευθείας στα έξοδα της ιστοσελίδας. Θερμές ευχαριστίες σε όποιον προχωρήσει σε οποιαδήποτε δωρεά αλλά και σε όποιον δε θα το κάνει αλλά θα το ήθελε, όμως δεν μπορεί λόγω οικονομικής δυσπραγίας, όπως οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε. 

    Αν υπάρξει σχετική ανταπόκριση, θα καταρτιστεί σύντομα ένας δημόσιος κατάλογος "δωρητών" για να γίνεται μνεία σε όσους συνεισφέρουν στα έξοδα συντήρησης (φιλοξενίας βασικά) του stixoi.info, οπότε σε περίπτωση που κάνετε κάποια δωρεά και δε θέλετε να δημοσιοποιηθεί το όνομά σας, να μας το αναφέρετε. 



    Αυτή είναι η ανακοίνωση από το σάιτ. Μακάρι να μην έχει προβλήματα στο μέλλον.


    STEFANOS604
    20.03.2017, 16:24

    Η κρίση είναι για όλους. Οι επισκέπτες τέτοιων ιστοσελίδων ,όπως και το Musicheaven είναι συγκεκριμένοι  τα δε έξοδα της σελίδας συγκεκριμένα ενώ οι διαφημίσεις πεσμένες όπως σε όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εκτός των μεγάλων (fb , Youtube..).

    Η καλή θέληση ελαχίστων , άπαξ ή και περιοδικώς με κάποιο μικρό ποσό δεν λύνει το πρόβλημα. Η μόνη λύση που ήδη έχω προτείνει προ καιρού είναι όπως αυτή που εφαρμόζουν πολλές ξένες ιστοσελίδες.

    Πχ όλα τα μέλη έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Forum..... αλλά στα άρθρα μόνο όσα έχουν εγγραφεί με κάποιο συμβολικό ποσό για τέτοιους λόγους (πχ 5 – 10 ευρώ ετησίως ή εφ’ άπαξ….)

    Ομοίως και στο stixoi θα μπορούσε το κάθε μέλος ή μη μέλος να έχει ελεύθερη πρόσβαση πχ στην κατηγορία ‘’Παραδοσιακά’’ και σ’ όλα μόνο κατόπιν εγγραφής με παρόμοιο συμβολικό ποσό.

    Στις ξένες ιστοσελίδες πχ για τους μη εγγεγραμμένους δίνεται ένα μήνυμα της μορφής:

    You do not have permission to access this page. This could be due to several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page.

    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. This area contains articles available only to its paid users........