ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.833 μέλη

    Συνεισφορά στα έξοδα φιλοξενίας του Musicheaven

    STEFANOS604
    23.03.2017, 08:00

    Η κρίση είναι για όλους. Οι ιστοσελίδες, που στηρίζουν τη λειτουργία τους στις διαφημίσεις, βρίσκονται και αυτές στην κρίση .

    Οι επισκέπτες ιστοσελίδων ειδικού περιεχομένου (πχ μουσικού περιεχομένου), όπως το Musicheaven έχει έξοδα ιστοσελίδας συγκεκριμένα ενώ οι διαφημίσεις πεσμένες όπως σε όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εκτός των μεγάλων (fb , Youtube..) και πιθανόν κάποια στιγμή μπορεί να μη μπορεί να αντεπεξέλθει.

    Η καλή θέληση ελαχίστων , άπαξ ή και περιοδικώς με κάποιο μικρό ποσό, δεν λύνει το πρόβλημα.

    Η μόνη λύση,κατά την άποψη μου,  που ήδη έχω προτείνει και εδώ , με αφορμή την ‘’Έκκληση συνεισφοράς στα έξοδα φιλοξενίας του stixoi.info ‘’, όπως δείχνει η συνημμένη φωτογραφία, είναι όπως αυτή που εφαρμόζουν πολλές ξένες ιστοσελίδες.

    Πχ όλα τα μέλη έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Forum..... αλλά σε συγκεκριμένες κατηγορίες του e-Περιοδικού (κατά την άποψη μου : ‘’Μαθήματα Μουσικής’’ & ‘’Μουσική Τεχνολογία’’), πρόσβαση έχουν μόνο μέλη που προσφέρουν κάποιο συμβολικό ποσό (πχ 5 – 10 ευρώ ετησίως ή διετία…ή εφ’ άπαξ….συμπεριλαμβανομένων και των υφιστάμενων εγγεγραμμένων)

    Στις ξένες ιστοσελίδες πχ για τους μη εγγεγραμμένους δίνεται ένα μήνυμα της μορφής:

    You do not have permission to access this page. This could be due to several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page.

    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. This area contains articles available only to its paid users........


    -----------------

    ''όταν διαβάζεις κάτι και μπορείς να βρίσκεις τα λάθη τότε έχεις μάθει


    [ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 23-03-2017 08:02 ]


    EVAGGELIASAKELLARIOU
    23.03.2017, 09:26

    Καλημέρα. Συμφωνώ μαζί σου, Στέφανε. Μια σχετικά μικρή δυνδρομή για όλα τα μέλη του ΜΗ σε ετήσια βάση θα κάλυππτε όλα τα έξοδα της ιστοσελίδας και δεν θα υπήρχε η αγωνία να πληρωθεί η ΑΕΠΙ, τα  bogs και τυχό άλλα έξοδα της μουσική ιστοσελίδας. Ε.Σ.