ελληνική μουσική
    720 online   ·  210.848 μέλη

    Tελικα στα γεραματα ολοι αλαζουν τροπαριο.

    tallos
    28.03.2017, 16:30

    Ο λογος για το θρυλικο ΤΖΟΝΥ ΡΟΤΤΕΝ,ο οποιος προχθες δηλωσε οτι θα του λειψει η Βασιλισσα οταν πεθανει,ενω την εκραζε οταν ηταν στους Σεξ Πιστολς,τωρα δηλωνει υποστηρικτης του Ναιτζελ Φαρατς και του Ντοναλτ Τραμπ,με τον οποιον μαλιστα θα ηθελε να γινουν φιλοι.Τελικα δεν ειναι μονο οι δικοι μας αριστεροι που τρεχουν στις εκλησσιες οταν γερασουν.


    kotis134
    29.03.2017, 23:15

    φιλαράκι δεξιοι κι αριστεροί είναι το ίδιο. κι ο λόγος που υπάρχουν είναι για να χουμε να λέμε. σχολιάζοντας κάποτε ο αποστολίδης τον υπερ ανθρωπο του νίτσε είπε: κατσε πρώτα να φτάσουμε στον άνθρωπο και βλέπουμε για τον υπερ ανθρωπο.


    freak
    31.03.2017, 14:15

    O Lydon εκτος απο πλουσιος και Real Estate Agent (ναι σωστα διαβασατε!) ζει εδω και δεκαετιες (οχι τυχαια βεβαια) στο Los Angeles, και εχει αποκτησει την Αμερικανικη υπηκοοτητα, εκτος αλλων και για φορολογικους λογους.

    Ο αερας που αναπνεει στο Beverly Hills, την πιο πλουσια συνοικια του πλανητη οπου ο πιο φτωχος εκει ειναι ο πιο πλουσιος εδω, καμια σχεση με το πανκ δεν εχει.

    Ενα απομειναρι του παρελθοντος που θελει να προκαλεσει εντυπωση οπως παντα αλλωστε..μονο που τωρα δεν εχει να προταξει ουτε αντιβασιλικα μενη ουτε εναντιωση στο κατεστημενο μιας και ειναι ο ιδιος ενας καπιταλιστης του κερατα που ζει στην δικια του μακαριοτητα.

    Προσφατα λοιπον δηλωσε πως συμπαθει την Ελισαβετ.

    Οπου ναναι θα αποκηρυξει και αυτα που ελεγε περι ξενοφοβιας για να δεσει το γλυκο.