ελληνική μουσική
    466 online   ·  210.826 μέλη

    Ο Τάσος Σκιαδάς στο Άλικο στις 25/8

    tasossk
    18.08.2017, 17:17

    Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου του 1983, μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία Αττικής και τα τελευταία δεκαέξι χρόνια είμαι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

    Στις εκδηλώσεις του λυκείου, έκανα τις πρώτες τραγουδιστικές μου απόπειρες. Παράλληλα κι αφού είχα πείσει τον πατέρα μου να μου πάρει μία κιθάρα, προσπαθούσα να συνθέσω τα πρώτα μου τραγούδια με ό,τι συγχορδίες μου μάθαιναν οι τότε συμμαθητές μου.

    Με τον καιρό καταλάβαινα ότι η ερμηνεία είναι κάτι που με ενδιαφέρει κι έτσι κατά τη διάρκεια της σχολής αποφάσισα -και με την παρότρυνση ενός συμμαθητή- να παρακολουθήσω μαθήματα φωνητικής.

    Από τότε μέχρι και σήμερα, κάποιες στιγμές που βιώνω βρίσκουν συναισθηματικό διέξοδο σε αυθόρμητες ρίμες και αυτοσχέδιες μελωδίες. Κάθε τραγούδι μου δημιουργείται από ανάγκη για εκτόνωση και δημιουργία.

    Τον Σεπτέμβρη του 2016, ξεκίνησα μία συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music και στις 26 Ιουνίου κυκλοφόρησε το πρώτο μου προσωπικό digital album με τίτλο "Ήρωας Μελό".
    Περιέχει 14 τραγούδια με δικούς μου στίχους και μουσική, όπου και τα περισσότερα από αυτά δημιουργήθηκαν και ηχογραφήθηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στο Λονδίνο.  

    Σε όλα μου τα τραγούδια καταγράφονται στιγμές σχέσεων. Είτε αυτές είναι κοινωνικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, είτε ερωτικές πάντα γίνονται έμπνευση και το αποτέλεσμα μπορείτε να το ανακαλύψετε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στις 22:00, στο Άλικο στου Ψυρρή όπου θα τραγουδίσουμε μαζί και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων δημιουργών.

    Άλικο

    Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή

    105 54


    Μαζί μου θα βρίσκονται οι εξαιρετικοί μουσικοί:

    Ηλίας Κρασσάς - Cajon
    Νικόλας Παναηλίδης – Μπάσο 
    Δημήτρης Σακελλάρης – Κιθάρα

    Τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ