ελληνική μουσική
    672 online   ·  210.830 μέλη

    προγραμμα εγγραφης

    lakispapazoglou
    30.11.2017, 11:16

    Παιδια καλημερα θελω τη βοηθεια σας..εχω καποια τραγουδια audio με ενα τριο κιθαρες και φωνες..το παιξιμο ειναι καπως ελευθερο χωρις μετρονομο..θελω πανω σε αυτα τα κομματια να βαλω ρυθμο με ορχηστρα απο ενα synth Korg pa800 και αυτα πρεπει να συχρονιστουνε ρυθμικα οπως π.χ οι ιμαμ μπαιλντι που εχουνε βαλει ρυθμο στα παληα κομματια..δηλαδη κατα καποιο τροπο ενα audio qouantize..ξερει κανεις καποιο τροπο η καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω?  σας ευχαριστω πολυ.


    floydpink
    13.12.2017, 23:00
    >

    http://www.all8.com/tools/bpm.htm

    Δε νομιζω να παιζουν και τοσο "ελευθερα" χωρις ρυθμο.Παιζουν περιπου σε 125 τεμπο απο την πρωτη μεχρι την τελευταια νοτα.

    Θα σου προτεινα καλυτερα να βρεις εναν ωραιο ρυθμο που εχει το εξαισιο Korg pa 800 με τις 4 παραλλαγες του που να ταιριαζει στη μελωδια και να παιξετε πανω σε αυτο το ρυθμο και οχι το αναποδο.

    Λογικα στο Korg θα υπαρχει τροπος να βαλεις πχ στο main A πχ τεμπο 120 και στο Μαιν Β τεμπο 80 αν εννοεις κατι τετοιο.

    Τωρα αν εννοεις οτι ενας ρυθμος μπορει να ανεβοκατεβαινει σε τεμπο καθε φορα που ο τραγουδιστης για παραδειγμα διαλεγει δικο του τεμπο καθε 4 μετρα ας πουμε (και δεν τον εχει εγκαταλειψει η ορχηστρα) και αυτο να μην ενοχλει και τον ακροατη (αν εχει κατεβασει πολλα jack daniels)

    σε προγραμματα οπως cubase ,fl studio κ.α. κανεις ρυθμο... λαστιχο αν θες, αφου πρωτα περασεις αρκετουτσικες ωρες(μερες-βδομαδες-μηνες) για να δεις πως λειτουργουν.


    https://www.youtube.com/watch?v=E6YfxgYd6qQLink

    >




    Νέες συζητήσεις
    στην ίδια κατηγορία